Elleriniz kumrular gibi hareket etmeli

Spor, kultur, muzik, sanat gibi konulara odaklanmis forum.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator

Elleriniz kumrular gibi hareket etmeli

Post by Cengiz Akgun »

Herhalde erkeklere soz verilen cennet boyle bir sey olmali. Turkiyedekilere "youtube' kizdiklari icin seyrettiremiyoruz (malum demohrasi bu kadar) ama bari disardakiler baksin. Gerci beni Ispanyol Dansi (Flemenko) gerer. Dinlemyi tercih ederim. Kadinlarin da elbesilerinden baska fazla bir guzelligi olmaz. Sirtlari ve bacaklari fena halde kas yapmis olur ayni balerinalarda oldugu gibi. Bu videoda da sirtlar kapali dikkat edilirse ama hepsi secme. Ama bunu gorunce dayanamadim. Anac tavuk ne guzel ogretiyor piliclere dansi ama.

Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Re: Elleriniz Kumrular gibi hareket etmeli

Post by Ismail Gezer »

Malum videolar kaldırılınca youtube yasağıda kalkmış, Cengiz abi. Lütfen demokrasimize laf etmeyelim :D
Kenan Atak

Post by Kenan Atak »

Cengiz Abi,
bu klibi Carlos Saura'nin Flamenko ya da 'kanli dugun' filminden almislar sanirim. Ben ve benim valide ve de peder hastasiyiz Saura'nin ve Flamenko'nun. Söylemesi garip kacabilir ama aldigim tek dans dersi Flamenko idi. Muzigine ve bu kulture asigim. Söyle bir tabir var: tangonun ustune benzin dök kibrit at al sana Flamenko. Bunun yerinde de gittim ben. Iki kez workshop icin Sevilla'ya gitmistim, orda Triana denen bir isci mahallesinden cikmadir. Sana ve burdaki arkadaslarima kelimelerle anlatamam bu kenti ve muzigi. Bu muzikte ispanyol, cingene, yahudi, arap, hint etkisi ne ararsan var. Bu kultur öyle bir kultur ki 70 yasinda duba gibi kadini dimdik, kadinligi ile gurur duyarak yurutuyor. Abi benden sana tavsiye tatile Las Vegas'a falan gidecegine buraya git. Las Vegas'a konferans olmasa gitmezdim, acacip moralim bozuldu. Insanligin dusebilecegi en berbat yer benim gözumde Vegas. Kumardan, kadin/erkek fahiselige, seni bekleyen acaip pahalli butiklere, ve neon isiklara kadar igrenc bir yer Vegas. Ben döndum ama moral bozuklugunu zor attim. Bir tek etraftaki doga super. Lake Mead falan gibi yerler ilginc iste o kadar http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Mead_1.jpg

Flamenko'ya ve Saura'ya geri dönelim. Bu dans ve muzik icinde muazzam bir yogunluk barindiriyor. Saura adeta muzik zevkini asiliyor filmlerinde (bir filminde de sirf tango var).
Burdaki sevgili arkadaslarima ve kardeslerime ve de buyuklerime Saura'nin pek cok filminde muzigi ön plana cikan Lole y Manuel'in El rio de mi Sevilla'yi koyayim. Su sehre su muzige bakin arkadaslar.

http://www.youtube.com/watch?v=lyxCiBDrz44

*abi videoyu senin koydugun gibi koyamadim nasil yapiyorsun? Youtube'dan flash embeded in html denedim olmadi.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Bunun malasef bir formulu var. Benim de bildigimden degil ya. Ogrendim bir kere onu kopyaliyorum. Edit edersen goreceksin. Normalde v=..... dedigi codu bu formulde v/ ile & arasina benim yaptigim gibi yerlestireceksin. Hasan bunu bir standard yapsa olacak ama sikayet etmedigim icin haberi yok.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:Malum videolar kaldırılınca youtube yasağıda kalkmış, Cengiz abi. Lütfen demokrasimize laf etmeyelim :D
Daha dun acilmis. Hurriyet 2.5 yildan sonra son dakika haberi ile vermis. Malum videolari filan Turk hukumeti istedi diye kaldirmazlar. Miyadi dolmustur yer acilsin diye silmislerdir belki.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Kenan Atak

Re: Elleriniz kumrular gibi hareket etmeli

Post by Kenan Atak »

Sagol varol abi. Ilk testi yapalim. Saura'nin Tango filmi. Insana nasil da huzur veriyor su muzik, su dunya. Hic bir sunniligi olmayan bir dunyanin ortami bu iste.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Post Reply