Futbolu birakalim da Bolt a konsantre olalim. Resmen uctu. 100 mt rekoru 9.60 in altina indi. Yeni rekor 9.58.
Ikinci ile arasindaki farka bakin.
Bu adam galiba rekoru once 9.55 sonra 9.50 nin de altina cekecek.
100m Dunya Rekoru 9.58
Moderator: Staff
-
100m Dunya Rekoru 9.58
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
- Site Admin
Re: 100m Dunya Rekoru 9.58
Doping yaptigi ortaya ciktigi gun rekorlari silinir
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Yanilmiyorsam bir iki hafta once basinda Jamaica Federasyonu kendi yaptiklari kontrolde iki atlette doping maddesi bulundu aciklamasi yapmisti, birisi oldikca unlu biri denmisti. Nerede okudugumu hatirlamiyorum (Turk basinimi yoksa Amerikami hatirlamiyorum) ve okuduklarimin yalancisiyim. Dedigin olabilirHasan Tezcan wrote:Doping yaptigi ortaya ciktigi gun rekorlari silinir
-
Usain Bolt gibi birinin dopinge karışacağını sanmam. Asafa Powell olabilir, bahsedilen ünlü kişi.
Adi spor sitesi olan hicbir Turk sitesinde Bolt'un 100 metre rekoru (O da sadece rekorun oldugu gun) disinda bir atletizm haberine rastlamadim. NTV'nin sitesinde biraz once "Tek madalyamizi Melis aldi" diye bir haber gordum. "Hic olmazsa Afrika'dan devsirilmeyip, bizim yetistirdigimiz bir atlet, 3. luk de olsa bir derece yapmis" diye sevinecekken haberden ogrendim ki "Melis" megerse Guney Afrika'li Karin Mey'mis.