TSL - 29.Hafta Galatasaray-Ankaraspor 1-1 (Baris)
Moderator: Staff
-
- Moderator
TSL - 29.Hafta Galatasaray-Ankaraspor 1-1 (Baris)
Is yokculugundayim. Baktim GS'a gelince mangalda kul birakmayanlar bile ilgilenmeyince is bana dusmus yine. Sizi gidiler sizi.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Apr 29, 2009 12:53 am, edited 4 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Ankaraspor Feneri yendi bizide kesin yenmek isteyeceklerdir! BK a cok is düsüyor, bakalim Lincoln oynayacak mi? Oynayacak diyenler parmak kaldirsin! Yine de kizdirmistir Lincoln BK i. Ne günlere kaldik, bu isler cocuk oyuncagi oldu. Pardon cocuk oyuncaklari da cok ise yariyor o oyuncaklara laf atmayayim. Keske bu son maclarda biraz akillansalar da bunlara baska oyuncak bulsak!
-
Cok onemli uc mac;
Sivasspor-Trabzonspor
Galatasaray-Ankaraspor
Eskisehirspor-BJK
Akillara zarar bir hafta sonu daha.
Ankara'yi yenelim gerisi gercekten tufan.
Kotulerin kotusu rezil futbolla,Erciyesspor taktigi ile,De Sanchis'e zona cikarttirarak, basla kicla, carparak , elle, sahtekar penalti, talihsiz kendi kalesine, kisa geri pas , uzaktan balli sut , kornerden direk, nasil nasil olursa artik...
BU MACI ALIN !!!
BASKA YOLU YOK
Sivasspor-Trabzonspor
Galatasaray-Ankaraspor
Eskisehirspor-BJK
Akillara zarar bir hafta sonu daha.
Ankara'yi yenelim gerisi gercekten tufan.
Kotulerin kotusu rezil futbolla,Erciyesspor taktigi ile,De Sanchis'e zona cikarttirarak, basla kicla, carparak , elle, sahtekar penalti, talihsiz kendi kalesine, kisa geri pas , uzaktan balli sut , kornerden direk, nasil nasil olursa artik...
BU MACI ALIN !!!
BASKA YOLU YOK
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
- Staff Member
Mehmet'e katiliyorum. Bu maci mutlaka almamiz lazim. Seyircisiz mac olacak ama umarim TD'imiz takimini bu maca iyi hazirlamistir.
Belediye macinda dikkat ettim bir turlu ne orta sahada nede ilerde cogalamiyoruz. Bu Skibbe zamaninda vardi.
Onun icin gelecek sezon kadronun ozellikle orta sahanin ciddi bir sekilde degismesini bekliyorum.
Son olarak benim aklimda kalmis umarim takimimiz bu tatsiz aniyi hafizimdan silinmesine yardimci olur: Hakem Sunat ayinda kendi sahamizda Kocaelide 5 yiyerek yenildigimiz macin hakemi, Deniz Coban!
Belediye macinda dikkat ettim bir turlu ne orta sahada nede ilerde cogalamiyoruz. Bu Skibbe zamaninda vardi.
Onun icin gelecek sezon kadronun ozellikle orta sahanin ciddi bir sekilde degismesini bekliyorum.
Son olarak benim aklimda kalmis umarim takimimiz bu tatsiz aniyi hafizimdan silinmesine yardimci olur: Hakem Sunat ayinda kendi sahamizda Kocaelide 5 yiyerek yenildigimiz macin hakemi, Deniz Coban!
Çılgın bir haftasonu olacağı kesin,
Sivas-Trabzon berabere kalırsa 4,Esk-Bjk de hadi berabere bitsin diyelim ordan da 2,kendimiz de 3 alırsak, 9 puan kazanma ihtimalimiz var. Kendi evimizde,10 kişi kalmış bir Eskişehir'i yenemeyip 13 puandan olmuştuk o hafta.O maçtan ve fb maçından,bir de Arda'nın aldığı cezalardan sonra benim GS izleyesim kalmadı pek.
Geçen hafta da izlemeyeceğim diyip,60 küsür dk seyrettikten sonra Nonda'nın pası ve Baros'un golünde yerimden kalkıp sevindim ama işte doğal refleks olmuş...
Sivas-Trabzon berabere kalırsa 4,Esk-Bjk de hadi berabere bitsin diyelim ordan da 2,kendimiz de 3 alırsak, 9 puan kazanma ihtimalimiz var. Kendi evimizde,10 kişi kalmış bir Eskişehir'i yenemeyip 13 puandan olmuştuk o hafta.O maçtan ve fb maçından,bir de Arda'nın aldığı cezalardan sonra benim GS izleyesim kalmadı pek.
Geçen hafta da izlemeyeceğim diyip,60 küsür dk seyrettikten sonra Nonda'nın pası ve Baros'un golünde yerimden kalkıp sevindim ama işte doğal refleks olmuş...
-
- Staff Member
-
- Staff Member
-
Servet'in yokluğunu özellikle korner kullanırken çok ciddi hissediyoruz. Bir ara her kornerde poazisyon bulur olmuştuk Lincoln-Servet ikilisi sayesinde...
Ama yarın maça Servetle başlamak çok riskli olur. Geçen haftayı takımla çalışarak geçirmiş olsa belki bir derece ama öyle birşeyde yok sanırım. İşler iyi giderse ikinci yarı oynarsa fenada olmaz.
Bu maçta Ankaraspor'un şansı çok daha fazla. Helede Bjk, Eses'i yenerse bizimkiler iyice kendilerini koyverecektir...
Ama yarın maça Servetle başlamak çok riskli olur. Geçen haftayı takımla çalışarak geçirmiş olsa belki bir derece ama öyle birşeyde yok sanırım. İşler iyi giderse ikinci yarı oynarsa fenada olmaz.
Bu maçta Ankaraspor'un şansı çok daha fazla. Helede Bjk, Eses'i yenerse bizimkiler iyice kendilerini koyverecektir...
-
-
Aynen oyle. Sampiyonlar ligi cok onemli, aslinda en onemli. Sampiyonluk sadece bir arac. Bu seneden itibaren sampiyon direk gidiyor SL'ye ama boyle olmasaydi, Kesin SL'de olmayi sampiyonluga tercih ederdim.Soner Özaltındere wrote:Gümbür gümbür geldiğimizi hissettirmemiz için en az iki farklı galibiyet almamız lazım. Şampiyonlar ligi için de mutlaka galip gelinmeli.
ilk 11
de sanctis
serkan
topal
semih
balta
ayhan
kewell
baris
lincoln
nonda
Baros...
Baltayi sol bek oynatmayi cok istiyor Bulent.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
- Moderator
-
- Moderator
-
- Moderator
Ben seyircisiz maci daha tuttum. Sahadaki konusmalar daha ilginc. De Sanctis Saaban Saaban diye bagirmaktan yoruldu adam. Madem gol filan atamiyorsun korkuluk olarak adam tut filan diyecek ama Turkcesi yetmiyor.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Morgan'ın önündeki defansı nasıl gaza getirdiğini daha yakından öğrendiğimiz maç. Birkaç kuple aşağıda:Cengiz Akgun wrote:Ben seyircisiz maci daha tuttum. Sahadaki konusmalar daha ilginc. De Sanctis Saaban Saaban diye bagirmaktan yoruldu adam. Madem gol filan atamiyorsun korkuluk olarak adam tut filan diyecek ama Turkcesi yetmiyor.
"Haydi baris (yazıldığı gibi okunur), haydi kasyo..."
"speak Serkan... speak Semih..."