(ayrica kac faks aleti, ne kadar kagıt ve toner gibi rakamlarida istiyoruz)
25 yıldır kupa gormeyen her taraftar (ki cogu hic) feneriumdan ortalama
kaç liralık alısveris yapar?
2-)Demir kabloları Digiturk'un adamlari FB'yi zora sokmak icin kestiyse,
Barcelona macindan salteri FB'yi zora sokmak icin kim indirdi?
3-) Aziz Yildirimin sekeri cikip istifa edip geri donunce Zico alinirsa,
Sekip sacmalayip ''FB'yi ligten cekebiliriz'' derse kim alinir ?
4-)Ve altin soru: Islam Cupi ''Bu oyle bir buyukluktur ki anlatilamaz''. Orneklerle aciklayin. (Ornek: Yayla Cup, CL'de sifir cekmek, merdivenler,idrarli torbalar vs..)
Sureniz 1 saat kopya cekmeyin. Saginiza solunuza bakmayin.
Savas alinma lutfen . Girgir gecelim diyorum biraz . Ciddi elestirince kiziyorsun
Havuz problemleri:1-)36 saatte 100.000(YUZBIN) faks gelirse,
Moderator: Staff
-
Havuz problemleri:1-)36 saatte 100.000(YUZBIN) faks gelirse,
NO ADNANS, NO CRY !!
-
- Staff Member
FB kulübünün 1 adet fax numarasına 2 günde 100.000 fax çekilmesi konusu çok gerçekçi.
100.000 FAXI okuyup bu faxların FB kulübünün ligden çekilmesini isteyen taraftarlara ait olduğu şeklinde de tasnif etmek için yaklaşık 50 kişinin olması lazım.Bu daha da gerçekçi
Acaba "fax" ile kastettiği sabun olmasın.
Atma Şekip atma, hepimiz din kardeşiyiz...
100.000 FAXI okuyup bu faxların FB kulübünün ligden çekilmesini isteyen taraftarlara ait olduğu şeklinde de tasnif etmek için yaklaşık 50 kişinin olması lazım.Bu daha da gerçekçi
Acaba "fax" ile kastettiği sabun olmasın.
Atma Şekip atma, hepimiz din kardeşiyiz...
-
-
EFAX corporate account ayni anda binlerce fax mesaji almayi destekliyor. Gayet basit bir teknoloji, Turkiye'de var mi bu sistem bilemem. Mesajlarin hepsi Ismail'in dedigi gibi hafizada bekliyor. Kesinlikle mesgul sesi gelmiyor, ayni anda 1000 kisi fax atsa bile.
100,000 fax aldiklarini zannetmiyorum, ama teknik olarak bu mumkun.
Delta Havayolunun eksik miller icin fax numarasi vardi, defalarca kullanmistim. Amerika capinda gunde bir kac bin faks aldiklarini zannediyorum. FIFA'nin fakslari da oyledir. Kagitla falan ugrastigini kimsenin artik zannetmiyorum.
Sallamislar ama desteksiz degil kesinlikle.
100,000 fax aldiklarini zannetmiyorum, ama teknik olarak bu mumkun.
Delta Havayolunun eksik miller icin fax numarasi vardi, defalarca kullanmistim. Amerika capinda gunde bir kac bin faks aldiklarini zannediyorum. FIFA'nin fakslari da oyledir. Kagitla falan ugrastigini kimsenin artik zannetmiyorum.
Sallamislar ama desteksiz degil kesinlikle.