29.Hafta:Galatasaray -Ç.Rize 3-1 (Necati 40,53', Karan 47')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator

29.Hafta:Galatasaray -Ç.Rize 3-1 (Necati 40,53', Karan 47')

Post by Cengiz Akgun »

Bu sefer daha da erken olsun. Mac pazar ak$ami imi$. Bu sefer diger takimlarin maclarina bakip sahaya cikacaklar. Iyi mi kotu mu orasini bilemem.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Apr 22, 2007 8:08 pm, edited 4 times in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Re: 29. Hafta: Caykur Rize-Galatasaeay ASY 22.4.Pazar TSI 2

Post by Ismail Gezer »

Hiç çaktırmıyorsun ama gizliden gizliye sende de bir şampiyonluk inancı filizleniyor galiba Cengiz abi :)

7 gün öncesinden açtın konuyu, birazda heyecanlı mısın yoksa? Başlığın azıcık düzeltilmesi lazımda, o bakımda şeyettim :)

Cengiz Akgun wrote:Bu sefer daha da erken olsun. Mac pazar ak$ami imi$. Bu sefer diger takimlarin maclarina bakip sahaya cikacaklar. Iyi mi kotu mu orasini bilemem.
Cengiz Akgun
Moderator

Re: 29. Hafta: Caykur Rize-Galatasaeay ASY 22.4.Pazar TSI 2

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:Hiç çaktırmıyorsun ama gizliden gizliye sende de bir şampiyonluk inancı filizleniyor galiba Cengiz abi :)

7 gün öncesinden açtın konuyu, birazda heyecanlı mısın yoksa? Başlığın azıcık düzeltilmesi lazımda, o bakımda şeyettim :)

Gaza gelmi$im Kes ve yapi$tir olayinin azizligi. Heyecanlanacak fazla bir $ey yok. Sira $u: FB $ampiyon, GS'yi yonetenler ve Teknik kadro caz yapmaya devam edip aklini kullanamazsa ve futbolcu diye sahaya cikanlar zirtapozluklarla sacmalamaya devam ederlerse ucuncu. Degilse ikincilik olmayacak bir durum degil ama $ampiyonluk ba$ka bir bahara.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

Cengiz hocam baslama saati 19:00
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Serif Halimler wrote:Cengiz hocam baslama saati 19:00
Duzelttim.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Cengiz abi...
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Çaykur'un 'Ç' si, Rize'ye spor ekleyelim. Galatasaray'in SK'si eksik, sonra ASY'i siliverin lutfen :lol:
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Keyifler yerinde, şampiyonluk umudu taşıyanların sayısı çığ gibi büyüyür :D
Hasan Tezcan wrote:Çaykur'un 'Ç' si, Rize'ye spor ekleyelim. Galatasaray'in SK'si eksik, sonra ASY'i siliverin lutfen :lol:
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Ismail ben sampiyonluk umudumu coktan yitirdim. Artik sinirlenmiyorum,
takmiyorum bile. Mac esliginde yemek yiyorum, cay kahve iciyorum, sohbet
ediyorum? Heyecan kalmamis. Bugun yapilan hatalar GS'in gelecegini ipotek
altina almakta. Kadro ziyan ediliyor bana sorarsaniz.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Haso Şaş, Carrusca (Unutanlar için: Arjantin kökenli sol kanat oyuncu adayımız) ile çarpışmış, MR çekmişler, Rize maçına zor deyular..
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Ismail Gezer wrote:Haso Şaş, Carrusca (Unutanlar için: Arjantin kökenli sol kanat oyuncu adayımız) ile çarpışmış, MR çekmişler, Rize maçına zor deyular..
MR kotuymus, 2-4 hafta arasi yok diyorlar. Sanirim Aydin da hala sakat. Kanat adami kalmadi artik galiba. Carrusca da artik oynaycak gibi gorunmuyor.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Murat Fahrioglu wrote:
Ismail Gezer wrote:Haso Şaş, Carrusca (Unutanlar için: Arjantin kökenli sol kanat oyuncu adayımız) ile çarpışmış, MR çekmişler, Rize maçına zor deyular..
MR kotuymus, 2-4 hafta arasi yok diyorlar. Sanirim Aydin da hala sakat. Kanat adami kalmadi artik galiba. Carrusca da artik oynaycak gibi gorunmuyor.
Birakin Hasan dan ne koy olur ne de kasaba. Oynasa ne yazar oynamasa ne olur. Kurusiki oynasin i$te.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Cengiz Akgun wrote:
Murat Fahrioglu wrote:
Birakin Hasan dan ne koy olur ne de kasaba. Oynasa ne yazar oynamasa ne olur. Kurusiki oynasin i$te.
Hakkını yemeyelim, tek tük maç kazanmaya başladıysak bunda Hasan efendinin katkısı büyüktü. Ünlü forvetlerimizden ismi Necati olanla birlikte GS'ye maç kazandıran adamlardı bunlar. Hasan yoksa GS'nin 2. lik şansı bile kalmamıştır bana göre.. Doğru düzgün orta saha bile yapılamaz kalan kadroyla!

Geçen maçı anlatırken bir frikik pozisyonunda Tolga, "4 kişi topun başına geldi, Hasan pas attı, pozisyon ziyan oldu" mealinde birşeyler söylemişti. Bende klasik duran top rezilliği sanmıştım ama sonra görüntüleri izleyince taa futbolcu Hagi'li dönemlerde kalan zeka kokan duran top organizayonlarından birinin denendiğine şahit oldum. İnamoto, Hasan'ın pasıyla direk kaleciyle karşı karşıya kalıyordu ama Hakem 'İnamoto'nun faul yaptığına' karar verdi, sebebini anlamadım :) Ama bu adamlar, bilhassa Hasan, sandığımız kadar şapşal değil :D

Bu pozisyonun konuyla ilgisi; Hasan kalan maçlarda çok etkili olacağına dair izlenimler veriyordu. Hakeza bir önceki deplasman galibiyetimizde de büyk pay sahibidir.

Necati, Hasan, biraz Ümit ve Sabri GS'nin hücum adına iş yapabilecek birkaç oyuncusu, ki bence en önemlileri Hasan'dı. Hasan yoksa bizi çok berbat günler bekliyor demektir. Bundan da en ufak şüphem yok maalesef.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote: Necati, Hasan, biraz Ümit ve Sabri GS'nin hücum adına iş yapabilecek birkaç oyuncusu, ki bence en önemlileri Hasan'dı. Hasan yoksa bizi çok berbat günler bekliyor demektir. Bundan da en ufak şüphem yok maalesef.
Hasan bu takimdaki acik ara en teknik ve yetenekli oyuncu. Buna her zaman inandim, ama adamin ruhsal gel-gitleri cok oluyor. Tek basina maci cevirebilecek baska oyuncu yok takimda. Mesela simdi takimin kaderinin ona bagli oldugunu hissetti, super oynar, ama biraz yedek kalmaya basladigi zaman sacmaliyor.

O duran top pozisyonunda dusunce guzeldi, ama 4 kisi topun basina ususmeleri komik geliyor. Bir takimda topu kimin kullanacaginin belli olmasi lazim. En fazla iki kisi gecer topun basina.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote:
Ismail Gezer wrote: Necati, Hasan, biraz Ümit ve Sabri GS'nin hücum adına iş yapabilecek birkaç oyuncusu, ki bence en önemlileri Hasan'dı. Hasan yoksa bizi çok berbat günler bekliyor demektir. Bundan da en ufak şüphem yok maalesef.
Hasan bu takimdaki acik ara en teknik ve yetenekli oyuncu. .
Goreceli konu$tugun belli ve kabul ediyorsun bu takimda diye. Ama bugun Dunya standardina gore teknik ve yetenekli diye vasiflanan futbolculara bakildiginda calim atmasi di$inda bir bok yemesi olmayan (afedersin) bu adamda ne goruldugunu anlami$ degilim. Hele $u son MU-Roma macindan filan sonra. Oyun mu kurar? Yoo nerede o gunler. Duran topa iyi vurabilir mi? Ha$a. Ruyasinda bile duran topu istedigi yere atabildigini gordugune inanamam. Attigi frikik golu varmi yok mu bilen yoktur cunku. Milimetrik pas mi verir? Nerede yahu. Ona buna giden pasa bile $irgil olup ba$kasinin yapacagina da engel oldugu coktur. Iyi orta mi yapar? Kirk yilda bir belki. Iyi $ut mu atar? Yilda iki ya da uc kere atar. Bunlarda gol olursa i$te Hasan'in verimi bu olur.

Takimi ate$liyor. Hirsi var filan lafina gelince. Sen de yukarda demi$sin zaten. Keskin sirke kupune zarar misali o yonu de tarti$ilir.

Kisaca ozetlemek gerekirse Hasan'in oynadigi haybeye polim ceyrege gazozdur bana gore. Hani General Shwarzkopf'un Saddam icin ilk Gulf sava$indan sonra soruldugunda "Stratejik olarak $unlari $unlari $unlari yapamaz taktisyen olarak bundan $undan ondan anlamaz ama bunlarin di$inda iyi bir kumandandir" dedigi gibi ben de yukarda saydiklarimin di$inda Hasan iyi bir futbolcudur diyebilirim.

Bu tip oyunculari hicbir zaman sevmedim. Takdir de etmem.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply