CL Mac #4 PSV -Galatasaray 2-0
Moderator: Staff
-
- Staff Member
CL Mac #4 PSV -Galatasaray 2-0
Galatasarayli arkadaslarima katilarak yazilarimizin takimimiza hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum.
PSV bu hafta sonu lig sonuncusu RKC Waalwijk 3-0 yenmis. 4 lig macinda 17 gol atan PSV Eindoven son derece formda gozukuyor.
Galatasarayimiza basarilar dileriz.
PSV bu hafta sonu lig sonuncusu RKC Waalwijk 3-0 yenmis. 4 lig macinda 17 gol atan PSV Eindoven son derece formda gozukuyor.
Galatasarayimiza basarilar dileriz.
Last edited by Murat Gökcigdem on Wed Nov 01, 2006 12:04 am, edited 3 times in total.
-
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kafilede yer alacak futbolcular şunlar:
Faryd Camilo Mondragon, Stjepan Tomas, Rigobert Song, Orhan Ak, Okan Buruk, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Şaş, Aykut Erçetin, Mehmet Topal, Marcelo Carrusca, Fevzi Elmas, Ayhan Akman, Cihan Haspolatlı, Saşa İliç, Junichi Inamoto, Tolga Seyhan, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Ümit Karan.
Sabri---Tomas--Song--Orhan
Hasan--İnamoto-Ayhan-Arda
--------İliç----Ümit------------
Beklediğim ve istediğim kadro.. Necati gol attı diye Gençler maçına çıkmadığına göre Hakan da çıkmaz sanırım Gerisi belli zaten.. Sadece Cihan'ın sol-bekteki müthiş çıkışı kafaları karıştırabilir, onu bilemiyoruz
Faryd Camilo Mondragon, Stjepan Tomas, Rigobert Song, Orhan Ak, Okan Buruk, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Şaş, Aykut Erçetin, Mehmet Topal, Marcelo Carrusca, Fevzi Elmas, Ayhan Akman, Cihan Haspolatlı, Saşa İliç, Junichi Inamoto, Tolga Seyhan, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Ümit Karan.
Beklediğim ve istediğim kadro.. Necati gol attı diye Gençler maçına çıkmadığına göre Hakan da çıkmaz sanırım Gerisi belli zaten.. Sadece Cihan'ın sol-bekteki müthiş çıkışı kafaları karıştırabilir, onu bilemiyoruz
-
Ismail, Ayhan Akman iki sari kart gordugu icin bu macta cezali olacak maalesef. Niye Hollanda'ya goturuluyor anlamadim. Rica minnet oynatiriz belki.
http://www.uefa.com/printoutfiles/compe ... 367_PK.pdf (sayfa 21)
Onlardan da Carlos Salcido (sanirim solbek) cezali olacakmis. Gecen mac cezali olan Lamey bu macta oynayacak, kendisi stoper/sagbek.
Ayhan'in yerine kim oynatilabilir, bilmiyorum. Mehmet Guven ve Topal uzun suredir oynamadigi icin onlara guvenemiyorum. Bana kalirsa sagbekte Cihan'i, ortada Inamoto'nun yaninda Sabri'yi oynatirim. Hem pres yapip top kapar, hem uzaktan sut atar, hem de saga cekip orta yapabilir. Gerets'in dusunmesi lazim. Gerets alternatif olarak Okan'i dusunuyor sanirim genel olarak.
Onlardan da Carlos Salcido (sanirim solbek) cezali olacakmis. Gecen mac cezali olan Lamey bu macta oynayacak, kendisi stoper/sagbek.
Ayhan'in yerine kim oynatilabilir, bilmiyorum. Mehmet Guven ve Topal uzun suredir oynamadigi icin onlara guvenemiyorum. Bana kalirsa sagbekte Cihan'i, ortada Inamoto'nun yaninda Sabri'yi oynatirim. Hem pres yapip top kapar, hem uzaktan sut atar, hem de saga cekip orta yapabilir. Gerets'in dusunmesi lazim. Gerets alternatif olarak Okan'i dusunuyor sanirim genel olarak.
-
- Moderator
Kabze kesik yemi$. Neydi gecen seneki sakatligi hala anlami$ degilim. Insan Hakan'a bakar biraz ders alir birader. Adam ayagi kirilsa bile oynayacagim diye oluyor. Bu adam butun yaz yatti Ozan'in dedigi gibi.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Bu macta iki takimdada cezali yok. Ayhan'da, Salcido'da oynayacaklar. 21. sayfadaki "*" sembolunun anlami cezali degil, ceza SINIRI...CL'de ilk 2 degil, ilk 3 sari kart sonrasinda cezali duruma dusuluyor, ve eskilerden farkli bir sekilde buna on eleme maclari dahil edilmiyor. Ayhan'in Boleslav karsisinda gordugu kart'in etkisi yok yani. On elemelerde iki kart goren oyuncular gruplarin ilk macinda cezali oluyor, tek gorenler affediliyor artik. 3. sari kartdan sonra 5. ve 7. sari kartlardan sonra tekrar cezali duruma dusuluyor.
Tolga Girici wrote:Ismail, Ayhan Akman iki sari kart gordugu icin bu macta cezali olacak maalesef. Niye Hollanda'ya goturuluyor anlamadim. Rica minnet oynatiriz belki.
Ismail sen bu kadroyu bekliyorsan cikar diyorum . Gecen macta da oyle oldu nitekim.Ismail Gezer wrote:
Beklediğim ve istediğim kadro..
Bu mac butun takimin iyi mucadelesine ihtiyacimiz var. Arda ikinci yari gerekirse oyundan cikarilsin. Bence bu maci kaybetmemek amacimiz olmali. Ilk 2ye girmek bence artik zor, ucunculuk sansimiz ve tabi ki para icin en az 1 puan. PSV'nin de 1 puana itirazi olacagini tahmin etmiyorum.
Tan Erten
-
- Staff Member
PSV'nin sayfasinda yazilan 1600 http://english.psv.nl/show?id=21372&contentid=12871 taraftar bana az geldi...
Neydi o Dortmund maci o taraftarlar o bayraklar http://www.youtube.com/watch?v=tiUW1Uok9XM degil mi
Neydi o Dortmund maci o taraftarlar o bayraklar http://www.youtube.com/watch?v=tiUW1Uok9XM degil mi
-
Bilmiyordum, tesekkurler. O zaman UEFA'nin notasyonu pek dogru degil; oraya yildizi cezali olan oyunculara koysalar daha iyi olur. Neyse, Ayhan'in oynamasi iyi oldu.Deniz Selman wrote:Bu macta iki takimdada cezali yok. Ayhan'da, Salcido'da oynayacaklar. 21. sayfadaki "*" sembolunun anlami cezali degil, ceza SINIRI...CL'de ilk 2 degil, ilk 3 sari kart sonrasinda cezali duruma dusuluyor, ve eskilerden farkli bir sekilde buna on eleme maclari dahil edilmiyor. Ayhan'in Boleslav karsisinda gordugu kart'in etkisi yok yani. On elemelerde iki kart goren oyuncular gruplarin ilk macinda cezali oluyor, tek gorenler affediliyor artik. 3. sari kartdan sonra 5. ve 7. sari kartlardan sonra tekrar cezali duruma dusuluyor.
Tolga Girici wrote:Ismail, Ayhan Akman iki sari kart gordugu icin bu macta cezali olacak maalesef. Niye Hollanda'ya goturuluyor anlamadim. Rica minnet oynatiriz belki.
-
Biliyoruz da konuşuyoruz heralde dimi? Çık çık çık...
Şaka şaka bilmiyordum
Sakatlık olmassa çıkacak kadro o'dur bence. Daha iyi bir GS çıkacak sahaya. Deplasmanda olsa, adam gibi bir statta oynayacak GS. Hollanda da iklim şartları nasıldır bilmiyorum. Hollanda da muhabirimiz varmı?
PSV'nin gümbür gümbür hücum etmesini beklemiyorum. Kolay kolay saldırmayacaklar bence. Nasılsa gol atarız arkayı sağlama alalım diyebilirler.
Ve günün sorusu:
"Erken forma giymek" ve "Erken forma girmek" arasındaki fark nedir?
Şaka şaka bilmiyordum
Sakatlık olmassa çıkacak kadro o'dur bence. Daha iyi bir GS çıkacak sahaya. Deplasmanda olsa, adam gibi bir statta oynayacak GS. Hollanda da iklim şartları nasıldır bilmiyorum. Hollanda da muhabirimiz varmı?
PSV'nin gümbür gümbür hücum etmesini beklemiyorum. Kolay kolay saldırmayacaklar bence. Nasılsa gol atarız arkayı sağlama alalım diyebilirler.
Ve günün sorusu:
"Erken forma giymek" ve "Erken forma girmek" arasındaki fark nedir?
Tolga Girici wrote:Bilmiyordum, tesekkurler. O zaman UEFA'nin notasyonu pek dogru degil; oraya yildizi cezali olan oyunculara koysalar daha iyi olur. Neyse, Ayhan'in oynamasi iyi oldu.Deniz Selman wrote:Bu macta iki takimdada cezali yok. Ayhan'da, Salcido'da oynayacaklar. 21. sayfadaki "*" sembolunun anlami cezali degil, ceza SINIRI...CL'de ilk 2 degil, ilk 3 sari kart sonrasinda cezali duruma dusuluyor, ve eskilerden farkli bir sekilde buna on eleme maclari dahil edilmiyor. Ayhan'in Boleslav karsisinda gordugu kart'in etkisi yok yani. On elemelerde iki kart goren oyuncular gruplarin ilk macinda cezali oluyor, tek gorenler affediliyor artik. 3. sari kartdan sonra 5. ve 7. sari kartlardan sonra tekrar cezali duruma dusuluyor.
-
PSV
10 Kone.....17 Farfan
.........20 Afellay
8 Cocu...............11 Mendez
............6 Simons
23 Salcido..14 Da Costa..4 Alex..2 Kromkamp
.............1 Gomes
Herifler baya formda, Ilic'in golunden beri 15 atip 1 yediler--bunlarin 5'i daha once tek bir gol atamayan Kone'den...Da Costa kadro'ya girince Salcido daha alisik oldugu sol bek'e gecti. Genc Fas asilli Afellay son bir kac mactir super oynuyormus...
GALATASARAY
.......99 Umit Karan
.........22 Ilic
66 Arda..............11 Hasan Sas
....18 Ayhan..23 Inamoto
5 Orhan Ak..2 Tomas..4 Song..55 Sabri
............1 Mondragon
Ayhan bu macta ceza sinirinda. Gencler macinda ben baya beyendim takimi...hem pozisyon bulduk, hem atamayinca paniklemedik, hem son saniyelere kadar pek posizyon vermedik Isaac'in harcadigi kontra disinda. CL'de umitler az, daha rahat cikariz, rakip belki pek onemsemiyecek...ama CL'de sanslarimizi surdurmenin tek gercekci yolu, bu sene 13 macta hic bir takimin yapamadigi bir sey yapmamiz lazim: bir macta PSV'ye iki gol atmak.
haydi cim bom...
Deniz
10 Kone.....17 Farfan
.........20 Afellay
8 Cocu...............11 Mendez
............6 Simons
23 Salcido..14 Da Costa..4 Alex..2 Kromkamp
.............1 Gomes
Herifler baya formda, Ilic'in golunden beri 15 atip 1 yediler--bunlarin 5'i daha once tek bir gol atamayan Kone'den...Da Costa kadro'ya girince Salcido daha alisik oldugu sol bek'e gecti. Genc Fas asilli Afellay son bir kac mactir super oynuyormus...
GALATASARAY
.......99 Umit Karan
.........22 Ilic
66 Arda..............11 Hasan Sas
....18 Ayhan..23 Inamoto
5 Orhan Ak..2 Tomas..4 Song..55 Sabri
............1 Mondragon
Ayhan bu macta ceza sinirinda. Gencler macinda ben baya beyendim takimi...hem pozisyon bulduk, hem atamayinca paniklemedik, hem son saniyelere kadar pek posizyon vermedik Isaac'in harcadigi kontra disinda. CL'de umitler az, daha rahat cikariz, rakip belki pek onemsemiyecek...ama CL'de sanslarimizi surdurmenin tek gercekci yolu, bu sene 13 macta hic bir takimin yapamadigi bir sey yapmamiz lazim: bir macta PSV'ye iki gol atmak.
haydi cim bom...
Deniz
-
Herseyin "legend"ini (Fransizca'dan gecme "Turkcesi" de, lejant imis), 29. sayfada toptan vermisler, orda aciklaniyor. Deniz de ordan mi biliyor, onceki press kit'lerden mi bilemiyorum ama, eskiden, kartli takim elemanlarini tablo seklinde verir, cezali olanlara, kara bir blok koyarlardi, "misses next match if booked" olayi da boyle yildizli idi (sekil 2-a, Sayfa 13).Tolga Girici wrote:Bilmiyordum, tesekkurler. O zaman UEFA'nin notasyonu pek dogru degil; oraya yildizi cezali olan oyunculara koysalar daha iyi olur. Neyse, Ayhan'in oynamasi iyi oldu.
Özgür
-
Ben eski press kitlerden hatirlamisim ama burada asil olay bir CL maci oncesinde bu kadar az ilgi olmasi forumda...anliyorum puan durumumuzun cok parlak olmadigini ama bu kadar az post--ve yarisi zaten uefa press kitiyle ilgili--beni azda olsa uzdu. Umarim takimi taraftarlarin bu mac icin pek fazla beklentisi olmamasinin pozitif bir sekilde etkiler. Deplasmanda cok fazla baski olmadan rahat rahat oynar, pozisyonlarin bir kac tanesinden yararlanip 3 puan ve ikili averajla donersek Bordeaux maci bambaska bir hale gelir...onumuzdeki yillarda CL gercekten zor gozukuyor--en azindan on elemede seri basi olmadan tur atlamamiz gerecek hep--bu nedenle su kalan 3 maci en azindan doya doya yasayalim...belki bir mucize tur bile gelir.
Deniz
Deniz
-
Aslinda, AOS'taki macta, hemen baslardaki Orhan'in kafalari, veya, 1-0'in hemen sonrasindaki Umit'e gelen topta defansin araya girdigi pozisyonlar geliyor aklima. "Olmuş ile ölmüşe care yok" mu derler, o hesap, bu gecmis pozisyonlarin agidini tutmanin anlami olmadigini biliyorum ama, ister istemez, bu macta o tip pozisyonlarda, biraz daha sansli olup, 2 fark acip, sonrasinda da Mondi'nin muthis konsantrasyonu ile, farki koruyarak, ya da, tek farkla galibiyet alsakkkkkk..... umudumla, yine UEFA'yi 10$ daha zenginlestirmis olacagim herhalde, onca is arasinda!Deniz Selman wrote:Ben eski press kitlerden hatirlamisim ama burada asil olay bir CL maci oncesinde bu kadar az ilgi olmasi forumda...anliyorum puan durumumuzun cok parlak olmadigini ama bu kadar az post--ve yarisi zaten uefa press kitiyle ilgili--beni azda olsa uzdu. Umarim takimi taraftarlarin bu mac icin pek fazla beklentisi olmamasinin pozitif bir sekilde etkiler. Deplasmanda cok fazla baski olmadan rahat rahat oynar, pozisyonlarin bir kac tanesinden yararlanip 3 puan ve ikili averajla donersek Bordeaux maci bambaska bir hale gelir...onumuzdeki yillarda CL gercekten zor gozukuyor--en azindan on elemede seri basi olmadan tur atlamamiz gerecek hep--bu nedenle su kalan 3 maci en azindan doya doya yasayalim...belki bir mucize tur bile gelir.
Deniz
Forvet onemli olacak gibi. Hakan mi oynar, Umit mi oynar, kim olur, ben hepten kestiremiyorum ama, kendilerini paralayip, hem defansi mesgul edip, cikarmayip, hem de, vuruslarinda bol sanslari olsun istiyorum. Ayni paralamayi aslinda, Ilic, ve orta sahadan da istiyorum! Yenilenen ozguvenleri, ve kaybedecek birseyin olmamasi fikri ile, umudumu ben hepten kaybetmis degilim. Ama matematiksel sansin devam ettigi son ana kadar umudunu surduren biri olarak (Bkz, gecen sezon sonu Cengiz Hocamla mesajlasmalarimiz! ), yine...
HAYDI CIMBOMMMM!!!!!
diyorum...
Özgür
-
İşte size müjdeli bir haber:
Gerets'le yeni nikâh
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, MİLLİYET'e, Belçikalı hocanın sözleşmesini uzatma kararı aldıklarını açıkladı, "Gerets'e güveniyorum ve sonuna kadar yola birlikte devam edeceğiz. Kendisiyle yeni bir mukavele imzalayacağız" ifadesini kullandı
ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ
Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Eric Gerets'in sözleşmesini uzatma kararı aldı.
Sarı - kırmızılı kafileyle birlikte PSV Eindhoven maçı için Hollanda'ya giden Başkan Özhan Canaydın, MİLLEYET'e özel bir açıklama yaparak, Belçikalı hocayla önümüzdeki günlerde masaya oturacaklarını söyledi.
Başarısız sonuçlar nedeniyle koltuğu sallanan Gerets'le ilgili tartışmalara nokta koyan Canaydın, "Gerets'e çok güveniyorum. Sonuna kadar birlikte yola devam edeceğiz. Gerektiği zaman kendisiyle görüşeceğiz ve yeni bir sözleşme imzalayacağız" dedi.
Bitti mi? Bitmediiiiiiiiiiii....
Hakan Şükür, Tanjuyu geçtikten sonra bırakabilirim, dedi.
Bugünlük bu kadar müjde yeter!
Gerets'le yeni nikâh
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, MİLLİYET'e, Belçikalı hocanın sözleşmesini uzatma kararı aldıklarını açıkladı, "Gerets'e güveniyorum ve sonuna kadar yola birlikte devam edeceğiz. Kendisiyle yeni bir mukavele imzalayacağız" ifadesini kullandı
ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ
Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Eric Gerets'in sözleşmesini uzatma kararı aldı.
Sarı - kırmızılı kafileyle birlikte PSV Eindhoven maçı için Hollanda'ya giden Başkan Özhan Canaydın, MİLLEYET'e özel bir açıklama yaparak, Belçikalı hocayla önümüzdeki günlerde masaya oturacaklarını söyledi.
Başarısız sonuçlar nedeniyle koltuğu sallanan Gerets'le ilgili tartışmalara nokta koyan Canaydın, "Gerets'e çok güveniyorum. Sonuna kadar birlikte yola devam edeceğiz. Gerektiği zaman kendisiyle görüşeceğiz ve yeni bir sözleşme imzalayacağız" dedi.
Bitti mi? Bitmediiiiiiiiiiii....
Hakan Şükür, Tanjuyu geçtikten sonra bırakabilirim, dedi.
Bugünlük bu kadar müjde yeter!
-