3. Hafta: V. Manisa-GS, 2-2 (Necati, iliç(pen))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator

3. Hafta: V. Manisa-GS, 2-2 (Necati, iliç(pen))

Post by Cengiz Akgun »

Artik tilsim filan kalmadi takim oynamaya ba$lami$. Ben hala Pazar gunku golleri goremedim. Guya Digiturk'e abone olduk. Pazar gunu maci kacirinca bugun seyret seyredibilrsen kepazeleri.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Özellikle İliç'in ikinci golünü görmen lazım Cengiz abi. Kaleci ve bir defans oyuncusunun üzerinden aşırtıyor, çok tatlı..
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

youtube sitesinden buraya gol videosu linkleri asıyorlardı yokmuymuş dünkü maçın golleri
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Mehmet Gorgen wrote:youtube sitesinden buraya gol videosu linkleri asıyorlardı yokmuymuş dünkü maçın golleri
Baktim, bu sefer koyan olmamis maalesef.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ben $anli sitemizde var mi diye baktim ama onlar sadece GS dergisi bezirganliginda olduklari icin luzum gormemi$ler. Gelecek hafta ba$lar yine Eylul sayisi cikti aliniz diye.

Yapilan dogru durust bir iki i$ten biri idi ellerini eteklerini cekmi$ler.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Simdi diger forumdan laf tasiyor gibi olmayayim, ama resmi sitedekiler (ayni zamanda asy.net'te de yaziyorlar) kayitlari yapiyorlarmis ama digiturkle henuz anlasma yapilmadigi icin koyamiyorlarmis diye okudum.

Normalde ligtv sitesinde goller oluyordu ama onlar da sezon basladiktan sonra site yenilemeye kalkmislar.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote:Simdi diger forumdan laf tasiyor gibi olmayayim, ama resmi sitedekiler (ayni zamanda asy.net'te de yaziyorlar) kayitlari yapiyorlarmis ama digiturkle henuz anlasma yapilmadigi icin koyamiyorlarmis diye okudum.

Normalde ligtv sitesinde goller oluyordu ama onlar da sezon basladiktan sonra site yenilemeye kalkmislar.
Ya boyle sacma $ey olur mu? Ortada naklen mac yayini da yapilmiyor. Golu atan takim mac oynandiktan 24 saat sonra bile kendi gollerinin video'sunu asamiyor demek. Ben o gollerin videosunu kendim cekerim ve sitemde oynatrim madem durum boyle. Ama avukat yerine kasap tutarsan anla$ma yap oynatamazsin derler elbette.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Sakatligi nedeni ile umit milli takim kadrosundan cikarilan Sabri'nin Vestel macinda oynamasi da cok zormus...

Hadi bakalim... Simdi Sabri'nin yerine Hasan Sas'i monte edip yola devam mi edicez yoksa Arda'yi saga cekip sola Carrusca'yi mi monte edicez?

Sabri su anda en formda oyuncumuz... onu arayacagiz bu macta...

Bana ikinci secenek daha cekici geldi....
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mert Tokman wrote:Sakatligi nedeni ile umit milli takim kadrosundan cikarilan Sabri'nin Vestel macinda oynamasi da cok zormus...

Hadi bakalim... Simdi Sabri'nin yerine Hasan Sas'i monte edip yola devam mi edicez yoksa Arda'yi saga cekip sola Carrusca'yi mi monte edicez?

Sabri su anda en formda oyuncumuz... onu arayacagiz bu macta...

Bana ikinci secenek daha cekici geldi....
Daha dun bir bugun iki. Ne sakatligi imi$ bu?
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Kritik sakatlık belaları başladı desenize! Vestel, Carrusca'yı öldürür! Geçen seneki maç gibi sağlam bir orta sahaya ihtiyaç var. Ersun, bilgisayar başında simulasyon yapıyordur şimdi. Biraz parlayan sakatlanıyor! Hasan, çıksın oynasın. Sabri'nin yedeği bile olamayacaksa bu takımda ne işi var? Bu maçta oynatmamak, güvensizlik gösterisi olur! Kimle başlanırsa başlansın, bu maç sırf ilk 11'e güvenilerek kazanılamayabilir. Gerets'in iyi çalışması ve hazırlanması lazım. Zor durumlara düşebiliriz, B,C,D,E planları hazır olursa iyi olur..
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Galatasaray'a Sabri'den kötü haber

A.A.

Turkcell Süper Ligi'nin 3. hafatsında Manisa deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da, futbolcular günü dinlenerek geçirdi. Sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılan Sabri'nin, Vestel Manisaspor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

Yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek Galatasaray'da, Hasan Kabze'nin sakatlığının yanısıra, Sabri'nin de durumunun kritik olduğu açıklandı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Sabri'nin sol ayak üst adalesinde ikinci derecede zorlanma ve aşil tendonunun kasla birleştiği yerde ödem bulunduğunu belirterek, "Vestel Manisaspor maçında oynaması şimdilik zor gözüküyor. Tedavisi sürüyor. Bu tür sakatlıklar normalde 2 haftada iyileşebilir. Ancak biz, son antrenmanda durumuna bakarak karar vereceğiz" dedi.

Dr. Çevik, sakatlığı bulunan ve bugün de çalışmalarını sürdüren Okan'ın yarın takımla birlikte çalışabileceğini söyledi.(HÜRRİYET)
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Bizim Ozan Ersoy Sabah gazetesine Omer Urundul takma adi ile yaziyor galiba... :wink:
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Mert Tokman wrote:Bizim Ozan Ersoy Sabah gazetesine Omer Urundul takma adi ile yaziyor galiba... :wink:
Ben Omer Urundul'u bugune kadar Cyborg zannediyordum, zira yazilarinda ve yorumlarinda "günümüz futbolunun istediği ilkeler", "Hakan Şükür gibi çok önemli bir çağdaş forvet", "devamlılığı olmayan oyuncu", "Yüksek tempo", "saha yerleşimi", "etkili pres ve hücum zenginliği", "bloklar arasi baglanti" tabirlerini o kadar sik kullaniyor ki, bu ifadeleri bir yapay zekaya yukleseniz Omer Urundul performansina ulasabilirsiniz. :)

Saka bir yana Urundul Ankara macindan sonra da ayni fikirleri belirtmisti. Aklin yolu bir demek lazim.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Tolga Girici wrote:
Mert Tokman wrote:Bizim Ozan Ersoy Sabah gazetesine Omer Urundul takma adi ile yaziyor galiba... :wink:
Ben Omer Urundul'u bugune kadar Cyborg zannediyordum, zira yazilarinda ve yorumlarinda "günümüz futbolunun istediği ilkeler", "Hakan Şükür gibi çok önemli bir çağdaş forvet", "devamlılığı olmayan oyuncu", "Yüksek tempo", "saha yerleşimi", "etkili pres ve hücum zenginliği", "bloklar arasi baglanti" tabirlerini o kadar sik kullaniyor ki, bu ifadeleri bir yapay zekaya yukleseniz Omer Urundul performansina ulasabilirsiniz. :)

Saka bir yana Urundul Ankara macindan sonra da ayni fikirleri belirtmisti. Aklin yolu bir demek lazim.
Yıl 1996 FT GS başında güzel futbol oynatmaya bşalamış. Ömer üründül ve kemal belgin tv'de yorum yapıyorlar.
Ömer üründül o zamanda alan daraltması, çağdaş forvet,günümüz futbolu vs diye kelimeler kullanıyordu.10 sene geçmiş aynı kelimeleri kullanıyor .Bundan 10 sene sonrada aynı kelimeleri kullanarak cümle kurmayacağını kimse söyleyemez.

"Çağdaş futbol" ve "günümüz futbolu" diyerek 2016'yı da 2026 yılını da yorumculukla geçirir.

Ömer üründül'e bakarsak 10 senede futbolda hiçbirşey değişmedi.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Gorgen wrote: ....

"Çağdaş futbol" ve "günümüz futbolu" diyerek 2016'yı da 2026 yılını da yorumculukla geçirir.

Ömer üründül'e bakarsak 10 senede futbolda hiçbirşey değişmedi.
Omer'e ne kiziyorsunuz? Turk futbolunda degi$en ne ki Omer de degi$sin. Adam da idare ediyor i$te.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply