2006-2007 UEFA CL

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

2006-2007 UEFA CL

Post by Mehmet Gorgen »

İşte rakiplerimiz!..

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek GalatasarayıN muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA, 2006-2007 sezonunda düzenlenecek Şampiyonlar Ligi organizasyonunun takımlarını ve ön eleme gruplarını açıkladı. Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön öleme turundan katılacak olan Galatasaray'ımız zorlu rakiplerle savaşacak.

Bu sezon Devler Ligi 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde 1. ön eleme turu ile başlayacak.
Grup maçları için kuralar Monaco'da 24 Ağustos'ta çekilecek ve kupa 23 Mayıs akşamı Atina'da sahibini bulacak.

Direkt Katılanlar: Barcelona, R.Madrid, Chelsea, Manchester U., Juventus, Milan, Lyon, Bordeaux, B. Münich, W. Bremen, Porto, S.Lizbon, PSV, Olimpiakos, Anderlecht, Celtic.

3. Ön Eleme Turu: Valencia, Osasuna, Liverpool, Arsenal, Inter, Fiorentina, Lille, Hamburg, Benfica, Ajax, G.Saray, Standard Liege, Slovan Liberec, CSKA Moskova, Austria Wien, Shakhtar Donetsk ve Maccabi Haifa.

2. Ön Eleme Turu: Hearts, F.Bahçe, Mlada Boleslav, Spartak Moskova, Austria Salzburg, Dinamo Kiev, Crvena Zvezda, Legia Warsaw, Zürich, Valerenga, Levski Sofia, Copenhagen, Debreceni, Steaua Bükreş, Djurgardens ve Ruzomberok.

1. Ön Eleme Turu: NK Gorica, Apollo Limassol, Siroki Brijeg, Liepajas Metalurgs, Myllykosken Pallo-47, FC Sheriff, Sioni Bolnisi, Ekranas, Hafnarfjördur, Rabotnicki, Cork City, Shakhtyor Soligork, Pyunik, Birkirkara, Elbasani, TVMK Tallinn, Linfield, Total Networks Solutions, F91 Dudelange, FK Baku, B36 Torshavn ve Aktobe.
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Benim bir suphem var; eger Juventus, Milan, Fiorentina ve Lazio kume dusurulursa (25 Temmuz'dan once belli olacak ve muhtemelen kume dusecekler) Inter, Roma, Chievo ve galiba Palermo CL'ne girecek (Bu arada ancak bu sayede sampiyon olabilen Inter'e tebrikler...).

Ancak UEFA bu seneye mahsus olarak Italyan kuluplerinin CL'ne katilmamasina karar verebilir. UEFA'nin ictihadinda boyle bir karar var, 1985'de Liverpool'a ceza verirken tum İngiliz takimlarinin 5 yil tum kupalara katilmasina men gelmisti.

Bu ihtimalde İskocya ile bizden bir takim (GS) on eleme oynamadan CL'ne gidebilir.

Gerci CL gelirleri acisindan hicbir Italyan takiminin kupalarda olmamasi pek akla yakin gelmeyebilir ama ben 1 yilligina boyle bir cezanin gelebilecegini tahmin ediyorum.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Efes rakipsiz artık.. Basketbol ölmüştür..
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote:Efes rakipsiz artık.. Basketbol ölmüştür..
Ben o kadar olumsuz dusunmuyorum. Ulker sponsorluk miktarlarini artirirsa 3 tane nurtopu gibi rakipleri olacak. 80lerde hatirladigim kadariyla cok cekismeli GS-Efes finalleri olurdu. O gunlerdeki gibi bir lig izleyebiliriz bu sene.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Zor tabide, bu konuyu niye buraya yazdım farkında değilim.. Pardon :)
Tolga Girici wrote:
Ismail Gezer wrote:Efes rakipsiz artık.. Basketbol ölmüştür..
Ben o kadar olumsuz dusunmuyorum. Ulker sponsorluk miktarlarini artirirsa 3 tane nurtopu gibi rakipleri olacak. 80lerde hatirladigim kadariyla cok cekismeli GS-Efes finalleri olurdu. O gunlerdeki gibi bir lig izleyebiliriz bu sene.
Post Reply