Ben katilmiyorum bu goruse. Gio'ya zaman vermek icin futboldan anlamaya gerek yoktu, ya ciddiye almadan desarj olmak icin laf edildi adama, yada ben insan sarrafi dehayim herkezden once ben bildim demek icin. Gio'ya zaman vermek icin profesyonel olmak yeterli. Bundan sonraki her mac gio dokulse ve gonderilse dahi boyle. Tabi bazi seyleri pek ciddiye almamak lazim.Can Ergun wrote:..
Gio futbolcudan anlayanlar ile anlamayanlar için iyi bir turnusol kağıdı oldu.
Çocuk bambaşka bir diyardan gelmiş,daha 21 yaşında var yok,havalanında
binlerce kişi karşılamış ve uzun zamandır arka arkaya maç oynamayarak maç kondisyonunu yitirmiş,buna rağmen daha ilk anda üzerine yük binmiş ve 2-3 maç oynayıp heme notu verilmiş.
...
sene basinda beri ideal orta saha dedigim
topal
elano
arda
nin 2 si oynadi, elano nun tek yedegi ayhan -gelicekte emre olmasina ragmen- iyi oynadigi icin makine cok iyi isledi. ilk 45 dakka nasil gecti gercekten hic anlamadim. Ozellikle arkalarinda ideal defans 4lusu sabri-neil-servet-caner ile.
Jo cok kaliteli bir santrafor. Baros galatasaray icin cok onemli bir oyuncu ama, 22 yasinaki bu cocukta cok buyuk potansiyel var. dos santos, jo, ufuk ,emre gungor, caner, sabri, topal, arda ve keita -asil yasi 25- genc oyuncular. Bu cok onemli.
Benim icin hala sampiyonluk bonus olur. Asil onemli olan bu sene rijkaard in takimi tanimasi ve sistemi kurmasi idi.
Cok guzel mac oldu cok keyiflendim.