Ben de durumu gordum. Gaziantepli deve penalti olsun diye cirpinmi$. Yazik i$te boyle salaklar takimi her zaman yakarlar. Aleks golu atamasa tekrarlatacakta hakem cunku Antepli dort be$ metre giriyor topa vurulmadan. Bu beyinsizler nasil profesyonel olup sirtlarina o formayi geciriyorlar bilmem.
Arkadaslar mac son dakikaya kadar 0-0'ken penalti oldugunu duyunca ve forumda bu kadar laf cikinca ben de dayanamadim gidip baktim sevgili Savas'in koydugu linke. Yapmayin etmeyin beyler Cengiz abi de yazmis yukarida GA'li oyuncunun topla ilgisi yok, kontrolsuz bir sekilde dalmis Alex'e. Defans oyuncusu Alex'in ayagina basmis-basmamis ne ilgisi var, Alex yapacagini yapmis, ustalikla dusmus yere, PENALTI ! Dakikanin da cok onemi yokki 1.dakika da olsa verilecek bir penalti, defans oyuncusunun ahmakligi sayesinde 92'de olmus..Tribunden hayatinda me$in topa dogru durust vurmami$ (eskiden biz plastik topla oynardik bu oyunu mahallede) birini indirsen onunde Aleks varken topa diye bile olsa bu $ekilde adama dengesiz girmez. Girdiginde penalti diye yanli$ yorumlara sebeb olacagini bilir cunku o yarim yamalak futbol bilgisi ile. Ama bu .herif kendi dengesizligi yuzunden Aleks'ten sonra nerdeyse kendi de du$uyordu. Ayaklar orak gibi saga sola acilmi$ tirpanlattirmazlar adama futbol oyununda amaci iyi niyetle topa vurmak bile olsa. Bu tur dengesiz hareketlere iyi hakemler penalti caliyorlar benim gordugum kadari ile Avrupada.
Ama asil onemli olan su ki bu tur penaltilar 3 buyuk takima karsi bu kadar verilir mi verilmez mi Iste biz bu soruyu cozebilirsek biraz gelisme kaydedebiliriz. Goruldugu kadariyla bu sene ligin hic mi hic tadi olmayacak zaten..