![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Simdi sen aniden gocup gidersen - annesi Levent'i yollamaz bir daha TR'ye bak... Ondan sonra bekle babam Hasan'in ufak oglan buyusun... Zaten Hasan'da onu Umit Karan'in yerine yetistiriyor
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kendini dusunmuyorsan Levent'i ve bizleri dusun ne olursun
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Staff
Abicim bu sefer konu usutme, ama oyle boyle degil cok kotu usutme.Diyabetikler nezle grip olmayacak, ishal olmayacak, soguk alginligi gecirmeyecek vs vs vs kakarim ben boyle ise yavOzan Ersoy wrote:Gecmis olsun da bu kacinci gecmis olsun birader?Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Kissadan hisse
Bu internet sitesinde cok polemik olmus
Hayati kafaniza gore yasayin
Ve cok SIKMAYIN
Cok sikmayalim da tamam da sen bizim/doktorlarin onerilerini dinliyor musun? Lincoln skibbe kambur mambur deyip mac seyretmeyi birakmakla olmaz o is. Icki + sigara + bol seyahat + sagliksiz yemek + fazla kilo + spor yapmamak + stresli is = her zaman ayni yere cikiyor. Hangisini biraktin hangisini hala yapiyorsun bilmem ama yani formul bu.
Serif abi "artik yasimizda bunlar oluyor, dikkat etmek lazim" demis. http://www.realage.com/default.aspx bu siteyi oneririm. Dr. Oz'un sitesi. Orada bir test var, yuzlerce soru soruyor, biraz uzun suruyor ama gercek yasinizi hesapliyor. Vucuduna yaptiklarina ve yapmadiklarinla verdigin zarari, genetik ozelliklerinle de ekleyerek bir algoritmayla hesaplayip aslinda kac yasinda oldugunu ve hangi tehlikelere karsi karsiya oldugunu soyluyor. Isim falan vermek gerekmiyor. Her hafta da size bedavaya tavsiyeler, yemek tarifleri falan yolluyorlar. Ben bir zararini gormedim, spam falan yollamiyorlar. Bedava hizmet iste.
Sehir icinde taksi olarak kullanilan bir 3 yasindaki arabayla, garajda tutulup sadece haftasonlari kullanilan ayni cins bir 3 yasindaki araba ayni omre mi sahip olur sizce? Mantik bu...
MGC colugun cocugun var birader. Seker cok zor hastalik. Allah yardimcin olsun da umarim bilincle biraz bir seyler yaparsin.
Ozan Ersoy