Hasancigim,
Obur tarafta yazmismissin ama, ben cevabimi buraya tasiyayim. Bu mac icin Mondi'ye hic laf soyleme: 4.5 sene onceki karsilastigimizdaki (
uefa.com - "History" Grup sayfasi), (ve burda da yazildigi) gibi elemanlar, her mesafeden hala kaleyi yokluyorlarsa, gecenin yildizi o olacak, simdiden soyleyeyim (*).
Ve adamlara aslinda bayagi sut cektirip, Mondi'yi yildiz yapmistik ama, 2 macta iki beraberlikle, o zamanin Bulent'li savunmasini ben iyi duygularla hatirlamaktayim yani! Bakalim, Song'un sakatligi insallah sorun yaratmazsa, ona guvenim tama ama, digerleri de insallah, onun klasina uygun oynarlar.
Totem motem de bir yana, 3-0, 7-0 filan... ne bu yahu, sonucta, Luce'li zamanlarda, Victoria gibi tuyu bitmemisler oynuyordu takimda, yine de oyle sefil skorlarla donmuyorduk. Formanin sihirine ben o zamanlarda daha bir inandim zaten! Titreyin ve kendinize gelin gencler! Bunca tantanaya, ve sallantiya ragmen, yine de, en azindan, cabali, mucadeleci bir oyun oynayacagimizi dusunuyorum. Yeniliriz yine belki, orasi ayri...
Hasan'in o gun yataginin dogru tarafindan kalkmis olmasi bile, cok seyler degistirebilir!? Yazilmis ya, sagimiz solumuz belli olmaz!
Hadi hayirlisi bakalim, simdi kendi kendime gazlandim, UEFA.com'u 10$ daha zengin edecegiz demektir bu!
Hoscakalin,