Soner Özaltındere wrote:
kesinlikle kastettiğim taraftar değildi...
Ben de bunu cok iyi anlayip bildigim icin soyledim ya once taraftar kafasini degistirmeli diye.
Soner Özaltındere wrote:
kafa yapısını değiştirmesini beklediğim insanlar; tam aksine klübü yönetenlerin ta kendileri..
Klubunun yoneticinin kafa yapisini degistirmek icin sebeb ne olacak? Bak asagida ne guzel yazmisin.
Soner Özaltındere wrote:
Türkiye'de özellikle Galatasaray gibi kapalı bir camia içinde ben bugüne kadar taraftarın herhangi bir inisiyatif alaraak herhengi birşeyi değiştirebildiğini görmedim, göreceğimi de sanmam. Değişmesi gereken Galatasaray'ın iç yapısı ve yönetim tarzı. Klübü sizden emanet alıyorum diyerek klübü yönetmeye soyunan adamlar nasıl bu kadar çapsız hatalar yapıyorlar anlamıyorum?
Bunu soyledikten sonra taraftar tutumunu degistimedigi ve koru korune bu sistemin bir pacasi olmayi kabul ettigi surece, degisecek olan ne olabilir ki?
Senelerdir bu boyle geldi, boyle gidiyor, ve de gidecek. Ancak taraftarin kendilerinin kandirilmalarinin sonucunun kendi mevkileri, san, ve sohretlerine dokunacagini ve bu klubun de alalede bir klup haline gelebilecegi korkusuna kapilanlar bu tur koklu degisiklikleri yapmak zorunda kalirlar. Bu hafta sonu davulla zurna ile tribunde yerini alanlar kufur bile etseler ne olacak ki? Utandiracaklar mi, dusundurecekler mi bu sistemin bu sekilde en az emek ve ozveri ile devam etmesini isteyenleri? Onlar alisik boyle seylere. Kufur de yerler, klubun yakilisini ve basilmasini da seyrederler. Ama bunlar gecici seylerdir. Bir yolunu bulup gunu, ayi ve yili kurtarmak cok kolay. Onlar da zaten hep bunu yapiyorlar profesyonel futbol ortaya ciktigindan beri Turkiyede. Yarin futbolcularin maaslarinda bir eksiklik olmayacak. TD ve Teknik ekibinde de. Baskan filan dediginiz adamlar da senelerdir taraftarlara soylediklerini soyleyecekler bu durumla karsilasildiginda her zaman yaptiklari gibi. Hatta bu fatura benim bile diyecekler cikacak yalandan. Ama o faturyai odemeye hicbir zaman yanasmadiklarini bildigimiz halde yonetimde, ic yapida, camia da, ve fubolcu da bir degisme beklemek neden? Duzen tikir tikir islemekte. Arada bir kayikci kavgasi olur boyle.
Bu kadar ince mi bu isi gorebilmek?