Fortis Kupasi FINAL : Kayseri Erciyes - BJK
Moderator: Staff
-
"Siyasete girdim diye 5 yildir bana, karima coluguma, cocuguma yapilmayan kalmadi. Siyasetten cekil dediler, birak bu isi dediler. " Cem Uzan
Sutlar
FB=5
BJK:8
Faul
FB 15
BJK 7
Top Kaybi
FB: 28
BJK: 23
Aurelio sadece 1 top kaybetmis.
Onder 5 kez kaybetmis, savunma oyuncusu icin kotu rakam. Tumer 7 kez.
Sutlar
FB=5
BJK:8
Faul
FB 15
BJK 7
Top Kaybi
FB: 28
BJK: 23
Aurelio sadece 1 top kaybetmis.
Onder 5 kez kaybetmis, savunma oyuncusu icin kotu rakam. Tumer 7 kez.
Last edited by Tolga Girici on Thu Apr 26, 2007 9:02 pm, edited 2 times in total.
-
- Staff Member
-
Burada aciklamak istemedigim bir meblag aldim. Adam cok komik, baya da cabaliyor ama yine komik geliyor. Buraya aktarayim dedim.Mehmet Gorgen wrote:Tolga; sen de bu reklamı burada yayınlamak için para aldın mı?Bedava mı yapıyorsun yoksa bu reklamı.Tolga Girici wrote:"Siyasete girdim diye 5 yildir bana, karima coluguma, cocuguma yapilmayan kalmadi. Siyasetten cekil dediler, birak bu isi dediler. " Cem Uzan
Ikinci yari basladi. Tuncay'in sutu direkten dondu.
Bu sefer Alex karsi karsiya kaldi Runje kurtardi. BJK ikinci yariya konsantre baslayamadi. Ozellikle Fener'e gore sagdan baslayan ataklarda Baki Mercimek ve yeni sakatliktan cikan Uzulmez zorlaniyor.
Fenerbahce 5 dakika icinde gol atmak uzere sahaya cikmis, belli. Yorulana kadar bastiracaklar.
-
Golun gelecegi o kadar belliydi ki, Tumer az once atti. Tuncay'in ortasini gogsuyla kontrol etti ve vurdu.
Besiktas acilen kafasini toparlamazsa fark acilir.
Kezman karsi karsiya kaldi Runje.
Burak cikti Bobo girdi hakkaten de Burak'in hicbir faydasi olmadi BJK'a.
Bu sefer de Alex karsi karsiya kaldi yie Runje. BJK savunmasi kevgire dondu
Lugano hakkaten kasap gibi. Topu uzaklastirayim derken Baki'nin dizelerine tekme atti.
Besiktas acilen kafasini toparlamazsa fark acilir.
Kezman karsi karsiya kaldi Runje.
Burak cikti Bobo girdi hakkaten de Burak'in hicbir faydasi olmadi BJK'a.
Bu sefer de Alex karsi karsiya kaldi yie Runje. BJK savunmasi kevgire dondu
Lugano hakkaten kasap gibi. Topu uzaklastirayim derken Baki'nin dizelerine tekme atti.
-
İlk yarı'nın son 10 dakkasını falan izledim. Bjk çok ezik, oyunu çok geride kabul ediyor. Böyle giderse BJK'nın kadıköy efsanesi de biter, lige asılacak moralleride kalmaz..
Umarım 120 dakika oynarlar ve BJK finale çıkar..
Umarım 120 dakika oynarlar ve BJK finale çıkar..
Last edited by Ismail Gezer on Thu Apr 26, 2007 9:38 pm, edited 1 time in total.
-
Delgado cikiyor Mehmet Sedef giriyor, bu da dogru degisiklik. Delgadi sinirlendi cikarken, ama bir faydasini gormedim.
Fener ikinciyi bulsa isi bitirirdi ama bulamadilar. Simdi de yorulmaya basladilar. Zico hicbir degisiklik yapmiyor yine. Tigana ise dogru hamleler yapti. Atamayana atarlar olabilir.
Kezman kotu kacirdi simdi.
Alex uc kisinin arasindan siyrilip yine karsi karsiya kaldi ama topa takildi ayagi.
Umit Ozat sakatlanip cikti Ugur boral girdi.
Baki ikinci saridan kirmizi gorebilir. Gormedi ama gormesi gerekirdi. Hakem faul vermedi, sanirim gormemis olabilir. Cunku agir cekimde gorebildim ben. Tuncay'a topu kaptirdiktan sonra celmesi var.
Sari kartlar cikmaya basladi simdi. Macin kontrolu kaybolabilir.
Bakir Mercimek denen adam, faulden baska caresi olmayan bir futbolcu.
Fener ikinciyi bulsa isi bitirirdi ama bulamadilar. Simdi de yorulmaya basladilar. Zico hicbir degisiklik yapmiyor yine. Tigana ise dogru hamleler yapti. Atamayana atarlar olabilir.
Kezman kotu kacirdi simdi.
Alex uc kisinin arasindan siyrilip yine karsi karsiya kaldi ama topa takildi ayagi.
Umit Ozat sakatlanip cikti Ugur boral girdi.
Baki ikinci saridan kirmizi gorebilir. Gormedi ama gormesi gerekirdi. Hakem faul vermedi, sanirim gormemis olabilir. Cunku agir cekimde gorebildim ben. Tuncay'a topu kaptirdiktan sonra celmesi var.
Sari kartlar cikmaya basladi simdi. Macin kontrolu kaybolabilir.
Bakir Mercimek denen adam, faulden baska caresi olmayan bir futbolcu.
-
-
-
-
-
-
- Staff Member
-
-
-
Telefonla konusuyordum, bir baktim Nobre seviniyor. Amma da ironik mac oldu.
Dedigim gibi atamayana atarlar oldu. Zico bir seyler yapmakta gec kaldi. Ikinci yaridaki o bunaltici baskiyi devam ettiremediler.
Bu arada Fenerliler Baki'nin oyunda kalmasina baya itiraz edecekler mactan sonra.
Lugano ikinci saridan kirmizi, o da cok kasindi bugun.
Dedigim gibi atamayana atarlar oldu. Zico bir seyler yapmakta gec kaldi. Ikinci yaridaki o bunaltici baskiyi devam ettiremediler.
Bu arada Fenerliler Baki'nin oyunda kalmasina baya itiraz edecekler mactan sonra.
Lugano ikinci saridan kirmizi, o da cok kasindi bugun.
Last edited by Tolga Girici on Thu Apr 26, 2007 10:34 pm, edited 1 time in total.