Umarim bu baslangic olur, ciddi planlar yapilir, bir iki seneye stadda hazir olur. Sonra degmesin Cimbomuma karpuz kabugu
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Cemal
Moderator: Staff
Pesimist sozcugunden degil baska nedenden kizacak sana Cengiz agabeyin... Sen nerelerdesin diye soylenecek sana - hazir olCemal Savas wrote:Benim kafamin almadigi konu bu kararin uygulanis sekli. Hani yonetim kalkar TD'sine 5 yillik kontrati imzalatir, uzun vadeli bir plan hazirlanir bu cercevede alt yapiya el atarsa anlarim. Bu yonetim daha hic bir TD ile 2 yili bitiremiyor. Hatta son iki senede sezonu bitiremedi. Genelde Cengiz gibi pesimist (umarim kizmassin Cengiz bey) degilim ammaaa....
Umarim bu baslangic olur, ciddi planlar yapilir, bir iki seneye stadda hazir olur. Sonra degmesin Cimbomuma karpuz kabugu![]()
![]()
![]()
Cemal
Cemal sen benim benim gibi dusunmeyen ve yazdiklari mi elestirene kizdigimi burada yazi yazan birine niye oyle yazdin diyerek kopurup dalastigi mi ne zaman gordun? Boyle bir sey oldu mu?Cemal Savas wrote: ...
Genelde Cengiz gibi pesimist (umarim kizmassin Cengiz bey) degilim ammaaa....
Umarim bu baslangic olur, ciddi planlar yapilir, bir iki seneye stadda hazir olur. Sonra degmesin Cimbomuma karpuz kabugu![]()
![]()
![]()
Cemal
Sizlerin bu ligi takip edecegini ve bizlere ilk elden haber ve yorum yapacaginizi umuyorum. Guzel bir fikir. PAF ligi kalkti mi?Selçuk Samli wrote:Resmi Siteden:
A2 Ligi’nin İlk Haftasında Rakip Beşiktaş
Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig kulüplerinin katılımı ile 2009 - 2010 sezonunda ilk defa düzenlenecek A2 Ligi fikstürü, belli oldu.
...
U23 ten uc kisilik kontenjan ayrilmasi akilli bir secim olmus. Eskiden PAF takimindaki oyuncular yas sinirlamasi yuzunden ya Beylerbeyi yada alt liglere kiralaniyordu/gonderiliyordu. Cagri ve Ates in Rize ye gonderilmesi, Cafercan nin Rize ile baslayan futbol seruveni.Selçuk Samli wrote:Resmi Siteden:
Kulüpler, kadrolarında 01.01.1987 (U23) veya daha sonraki tarihte doğan, kaleciler dahil 3 kişi bulundurabileceği gibi en az 3 yıldır yasalara uygun olarak Türkiye'de yerleşik olan ve yaşı tutan yabancı futbolcular da kulüplerin kadrolarında yer alabilecek.
BEŞİKTAŞ: 2 - GALATASARAY: 3Mehmet Marsan wrote:BJK-GS maci gunesin arninda saat 16:30 da baslamis.
2-0 geri dustugumuz maci 51. dak da 2-3 cevirmissiz.
rdi.[/b][/quote]Mehmet Gorgen wrote:
Öte yandan Sergen Yalçın, maç sonrasında sahaya girerek hakemlere tepki gösterdi.[/quote]
Murat Biricik wrote:
Sakatligin yer bulmadigi, zevkli, cekismeli, sportif ve genel ahlak kavramlarinin saha icinde ve disinda daima egemen oldugu, sporcularimizin basarilarinin pekistigi, gozlenip degerlendirildigi yeni bir lig seruveni dilerim.
PAF Ligi kalkti Cengiz Abi.Tabii burada bahsettigimiz temel adimlar atilmazsa bu tip duzenlemelerCengiz Akgun wrote:Sizlerin bu ligi takip edecegini ve bizlere ilk elden haber ve yorum yapacaginizi umuyorum. Guzel bir fikir. PAF ligi kalkti mi?Selçuk Samli wrote:Resmi Siteden:
A2 Ligi’nin İlk Haftasında Rakip Beşiktaş
Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig kulüplerinin katılımı ile 2009 - 2010 sezonunda ilk defa düzenlenecek A2 Ligi fikstürü, belli oldu.
...
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim. Maclarin hafta icinde oynanmasi (bilmiyorum bu buyuk takimlarin TV'leri bu maclari yayinliyorlar mi) sizler icin zor olacak. Insallah hafta sonuna da mac koyarlar.Selçuk Samli wrote: ....
PAF Ligi kalkti Cengiz Abi.Tabii burada bahsettigimiz temel adimlar atilmazsa bu tip duzenlemeler
isin susu olarak kalir.Elimden geldigi kadar takip edip haber vermege calisacagim.