29.Hafta:Galatasaray -Ç.Rize 3-1 (Necati 40,53', Karan 47')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Evet, 5-10 dakikaya kadar basliyor. Macin benim acimdan onemi buyuk, 6 maci da kazanirsak sampiyonuz diye bir suredir attim tuttum. Bu o idealist projenin ilk maci. Tutturursam, sezon sonunda kendimi inanc abidesi ilan ederim.

Mondragon midesinden hastaymis, 18'de yok. Okan ise yedek. Arda ile Aydin sakat, Ilic cezali... Aha bu da kadro :

Aykut,
Orhan, Tomas, Emre, Cihan
Ayhan, Inamoto, Mehmet Topal, Sabri,
Umit Karan, Necati
Ufuk Sezekkaplan

Ilk 5 dakika gerci ama baskili basladik. Rize'nin sol kanadi biraz zayif gibi. Bir de bana zemin cok kotu gibi geldi. Mactan once fazlasiyla islatilmis. Riza Calimbay en iyi bildigi seyi yine yapiyor, adam adama markaj.
Ufuk Sezekkaplan

Dakika 07,30 ilk pozisyonu Rize buldu, Anderson'un sutunu Aykut cikardi.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Evet, 5-10 dakikaya kadar basliyor. Macin benim acimdan onemi buyuk, 6 maci da kazanirsak sampiyonuz diye bir suredir attim tuttum. Bu o idealist projenin ilk maci. Tutturursam, sezon sonunda kendimi inanc abidesi ilan ederim.

Mondragon midesinden hastaymis, 18'de yok. Okan ise yedek. Arda ile Aydin sakat, Ilic cezali... Aha bu da kadro :

Aykut,
Orhan, Tomas, Emre, Cihan
Ayhan, Inamoto, Mehmet Topal, Sabri,
Umit Karan, Necati
Bu kadar kaliteli bir kadroyu birakin Rize'nin, Chelsea ya da Barca'nin dahi durdurabilecegini sanmam. Bir de Carrusca'yi oynatabilseydik yildizlar karmasi mubarek.

Bir de adamlardaki tevazuya bak, bu sezon transfere fazla para ayirmadik deyip seneye onemli kisilerle konusacagiz demisler. Bir de para verseler ne olacak acaba?

Su kadroya bak, gozlerim yasariyor, her gecen gun amacladiklari GS'a biraz daha yaklasiyorlar. Bir de su Sabri'yi cikarsa hoca oyundan wallahi asagi yukari ikinci ligde sampiyonluk adayi takim.
Ufuk Sezekkaplan

12,51. Rize bizim sol kanattan ortaladi, Zafer Biryol kafayi cakti, Aykut ayakla cikardi. Yiyoduk kisacasi. Ben hala zeminin niye bu kadar kotulestirildigini anlayamadim.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ufuk Sezekkaplan wrote:12,51. Rize bizim sol kanattan ortaladi, Zafer Biryol kafayi cakti, Aykut ayakla cikardi. Yiyoduk kisacasi. Ben hala zeminin niye bu kadar kotulestirildigini anlayamadim.
Zayif ve teknikten yoksun takimlar teknik kapasitesi daha yuksek rakiplerine karsi bazen zemini bozarak beraberlik kovalarlar. Biz de Rize gibi bize gore kadrosu guclu bir rakibe karsi bu careyi dusunmus olabiliriz. Bizim acar yonetimden her turlu kurtluk beklenir.
Ufuk Sezekkaplan

Dakjika 20.00. Ilk ciddi pozisyon, Karan ara pasi verdi, Necati ceza sahasina girerken sagdan cakti, Zdravkoc cikardi. Rize'de Altan sagda ve solda serbest adam gibi oynuyor. Genelde Zafer Biryol'a top sisirme olarak ozetlenecek bir atak anlayislari var su ana kadar. 2 takim da orta sahada cok pas hatasi yapiyor. Bu pozisyondan sonra biraz hareketlendik sanki...
Last edited by Ufuk Sezekkaplan on Sun Apr 22, 2007 7:25 pm, edited 1 time in total.
Ufuk Sezekkaplan

Ali Gursel wrote: Zayif ve teknikten yoksun takimlar teknik kapasitesi daha yuksek rakiplerine karsi bazen zemini bozarak beraberlik kovalarlar. Biz de Rize gibi bize gore kadrosu guclu bir rakibe karsi bu careyi dusunmus olabiliriz. Bizim acar yonetimden her turlu kurtluk beklenir.
Zaten mactan once Hakan Unsal "Galatasaray ilk 15 dakika'yi atlatirsa daha iyi olur" mealinde birseyler soyledi. :)
Ufuk Sezekkaplan

25.30. Kerem Tezic'in kulaklari cinlasin. Sabri ceza sahasi disindan kaleye vurdu. Top taca cikti...
Ufuk Sezekkaplan

27.00. Korner, Altan on direkte kafayi yere vurdu. Durum 0-1
Ufuk Sezekkaplan

29.50. Karan ceza sahasi disindan yerden vurdu. Top Zdravkov'un ustune gitti. Taraftar destegi devam ediyor. Tezahurattaki yeknesaklik degismedi (golu farketmediler mi acep ?).
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ligi 3. bitirmekte bir nevi mucize sayılır artık :D

Bu maçtan alınacak 1 puanı büyük başarı olarak değerlendirmeliyiz :D
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Aha golüde attık, beraberliği sağladık. Şimdi 1-1'e yatmamız lazım, maceraya gerek yok :D
Ufuk Sezekkaplan

40.50. GOOOOOL. Necati. Inamoto Topal'a verdi. onun seri pasi Necati'yi karsi karsiya birakti. 1-1
Ufuk Sezekkaplan

45.11. Ceza sahasi tam onunde Mehmet Topal'i bana gore indirildi. Hakem devam dedi. Yer kritikti. Bu meyanda lk yari bitti. 1-1
Post Reply