Tepeden tırnağa art niyetli bir soru. Bunu anlamamamak için çok saf olmak lazım. Daha ne yapması lazımmış! Aferin Terim son zamanlarda ettiğin en doğru laflardı bunlar
İsmail Cem İZGİ wrote:Alıntı:
- Soru- "Hakan Şükür'ü formsuz döneminde seçerken neyi göz önünde bulundurnuz ? Milli takıma girmesi için Ersen Martin'in daha ne yapması gerekiyor ?''
- Cevap- "Bu tarz soru sorma hakkını kendinizde nereden buluyorsunuz ? Çok kibar değil sorunuz. Milli takım hocasına amigo gibi soru sorma hakkına sahip misiniz?. Alacağım oyuncular beni ilgilendirir, siz sahada gördükten sonra ancak eleştirme hakkına sahipsiniz. Ben milli takımda Hakan'ı hiç formsuz görmedim, inandığım için de kadroya aldım. Hakan Şükür'ün formsuz olduğunu düşünmüyorum, gol atmadığı zaman Hakan Şükür çok şey yaptığı için herkes ondan gol beklediğinden eleştiriliyor. Hakan Şükür, Avrupa'da hiç kimsenin atmadığı golleri atmış. Ersen Martin'i Çek Cumhuriyeti ve Azerbaycan maçlarında aldım. Orada yazılanlar ile burada söylenenler arasında çok fark var. Nihat'ı, Fatih'i almasam, 'niye almadın' diye eleştireceksiniz."