'Fenerbahçe'yi Avrupa’nın en büyüğü yapacağım'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa’nın devleri ile boy ölçüşecek düzeyde oldularını savunarak, "Böyle bir takımın neden şimdiye kadar Avrupa’da başarılı olamadığını anlayamıyorum" dedi. Brezilyalı teknik adam, F.Bahçe'yi Avrupa’nın en büyük kulübü yapacağını iddia etti.
6 Ağustos 2006 - Hürriyet
Zico Fener'in Avrupa'da neden başarılı olamadığını belki de şimdi anlamıştır, ne dersiniz?
AYIPTIR GUNAHTIR
Moderator: Staff
-
Analke 8 milyon pounda Bolton yollarina dusmus.
Hayret bir sey. Adam oturdugu yerden degerleniyor. FB 5.5 M pounda alip 2.5 M (4 M Eu) kar etti.
Kaynak: Bolton FC resmi sayfasi.
http://www.bwfc.premiumtv.co.uk/page/Ho ... 04,00.html
Hayret bir sey. Adam oturdugu yerden degerleniyor. FB 5.5 M pounda alip 2.5 M (4 M Eu) kar etti.
Kaynak: Bolton FC resmi sayfasi.
http://www.bwfc.premiumtv.co.uk/page/Ho ... 04,00.html
-
Can bey, Galatasaray'in Avrupa yuruyusu 97'de basladi demek, oncesini biraz hafife almak olur. Denizli doneminde Sampiyon Kuluplerde oynanan ve hakem faciasi ile elden giden bir yari final bir yana, Turk futbolunun en geri donemlerinde dahi Galatasaray gorece olarak BJK ve FB'nin hep onundeydi (1970'lerde bile oyledi ve BJK'nin 1990'lara kadar 2.turu bile yoktu).Can Baysan wrote: Her zaman söylediğim gibi: Galatasaray'ın 97-00 arası Avrupa yürüyüşü iyi analiz edilmedikçe Türk futbolseverinin kaderi hüsrana uğramaktır.
Bu konuda bir milat alinacaksa yine de Neuchatel Xamax maci (geleneksel psikolojiyi yikmis, ezberi bozmustur, FB bu ezberi bozamadigi icin Kiev'i eleyemedi) ve bana gore Feldkamp donemindeki Frankfurt maclari dikkate alinmalidir. Bu macta Turk futbol tarihinde ilk kez bir Alman kulup takiminin elenmesi kilometre tasidir. 97-00 kesitinde UEFA disinda ise Avrupa duzeyinde yasadiklarimiz ne yazik ki basarisizliktir, 1 Kupa Galipleri ve 3 CL'de 0.
Ben kisisel olarak UEFA'nin hem yonetim hem teknik duzeyde oyle ciddi ciddi planlanarak, programlanarak kazanildigini dusunmuyorum. Takim iyiydi, Hagi iyiydi, Terim iyiydi ve denk geldi, oldu. 97-00 doneminde inancli bir yuruyusten bahsetmek bana fazla abartmak gibi geliyor.