'Thumb up' neye yapiyor acaba...FT onu oynatirsa buyuk bir
faciaya hazirlikli olun. Oyunu altust edecek benden söylemesi...
Umit Karan'in kalmasi iyi mi oldu kötu mu?
Moderator: Staff
-
Sevgili Hasan,Hasan Tezcan wrote:Heykel Metin Oktay'dan cok benim babama benziyor
Ayni dusunce benim de aklimdan gecti. Metin Oktay'in veteranlar karmasinda oynarken cekilmis bir resminden esinlenmis heykel sanatcimiz diyesim geliyor ama 50'lili yaslarinda da cok yakisikliydi Metin Oktay.
Insanin oldugundan yakisikli ya da guzel gosterilmesine aliskiniz da bu tek kelimeyle absurd olmus.
Selam ve sevgiler,
Samet Kose
Vita Brevis, Ars Longa
-
-
Re: Korhan
Haklisin. Parma'ya ilgili bir haber okuyordum ordanAta Özçelik wrote:Korhan bir düzeltme yapayım dedim, Parma değil ed Lazio'ya gol atmıştı.
karistirmisim. Lazio maci tabii ki , 78-79. dakika civari
atmisti Sergen'in pasiyla.
Bugun Umit Karan uzun zamandir oynamamasina
ragmen arzulu ve gene bitis vuruslarinda cok firsatciydi.
HEr topa bir sekilde en azindan mudahale ediyor ve bu
golcu bir oyuncu icin cok onemli bir ozellik. Sas'in ve Umit'in
fener macindan evvel hazir olmasi cok guzel. Bizim kadromuz
aslinda bayagi bayagi guclu bir kadro.
SEN SARI ILE KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI
-
Merhabalar,
Hasan her ne kadar Karan'i begenmese de bence kendisi bugunku macta iyi bir oyuncu olabilecegini gosterdi. Bunca mac oynamadiktan sonra ben cok daha kotu bir oyun bekliyordum ama bir kac pozisyonda kaleyi cok iyi yokladi.
Ama tabiki yaptigi cirkefliklerin de siniri yok, o ayri bir konu. Ne yapti etti defans oyuncusuna kirmiziyi gostertti. Bence Sukur'un yanina ikinci bir Arif'i tekrar bulduk
Hasan her ne kadar Karan'i begenmese de bence kendisi bugunku macta iyi bir oyuncu olabilecegini gosterdi. Bunca mac oynamadiktan sonra ben cok daha kotu bir oyun bekliyordum ama bir kac pozisyonda kaleyi cok iyi yokladi.
Ama tabiki yaptigi cirkefliklerin de siniri yok, o ayri bir konu. Ne yapti etti defans oyuncusuna kirmiziyi gostertti. Bence Sukur'un yanina ikinci bir Arif'i tekrar bulduk
-
Gitseydi iyi olurdu
Yararindan fazla zarari var
Didismekten futbol oynamasina zaman kalmiyor
Her pozisyonda hakemle rakiple didisti
Boylesine ihtiyacimiz varsa Kalsin o zaman
Benim kitabima gore U.Karan topcu felan degil
Kotu bir emitasyon
Didismekten futbol oynamasina zaman kalmiyor
Her pozisyonda hakemle rakiple didisti
Boylesine ihtiyacimiz varsa Kalsin o zaman
Benim kitabima gore U.Karan topcu felan degil
Kotu bir emitasyon
-
Umit futbolculugu konusunda Hasan la ayni fikirdeyim. Yanliz kirmizi karti alan adan 10 kere hak etti.Mehmet Hornets wrote:Merhabalar,
....
Macin basindan beri kasiniyordu, Umit'in fazla bir sey yapmasina firsat vermedi, kendi isini kendi halletti. Her iki kartda kendisini gecen Umit'e direkt mudahalesiydi. Ilk sari direkt kirmizi olmaliydi, topsuz adamin karnina tekme atti. Umit'in penalti bekledigi pozisyon da hakem olaya cok yakindi, takdir hakkini alehimize kullandi, penaltida verebilirdi.
-
- Site Admin
-