FB yi bu sene ilk defa dogru durust macin 2. yarisi seyrettim. Mert, FB genelde bu kadar asabi ve sinirli mi yoksa bu maca ozgu bir ruh hali mi? Bunlarin hepsi zivanadan cikmis, niye bu kadar kabadayi profilinde adam var sahada? Biz Sabri ye ve Baris a devamli yuklenirken, elestirirken bunlari kacirmisiz.Mert Tokman wrote:Lugano ve Bilica basladilar kasapliga... Once Bilica Sercan'a daldi simdi de Lugano Yenal'a... Lugano sariyi gordu - sonra ki el kol hareketleri ile kirmiziyi da haketmisti...
Ohh Alex ve Guiza da sari gorduler... Bi sari da Kazim'a - Fener bicmeye cikmis bugun... her saridan sonra da hakemi dovecek gibi ustune gidiyorlar - hakemin bu itirazlara da kartini kullanmasi lazim...
FB 1-0 yapti... kalecinin kisa dusen aut atisi ile gol pozisyonuna girdiler - Alex atti... sacmalik...
1-0 bitti - Sercan'da fos cikti...
Ezeli rekabet ve kendilerini sevmemezlik bir yana su klup Turkiye deki en buyuk taraftar kitlesine sahip iki camiadan biri. Saka yada alay konusu degil, bu ruh hali gercekten hos degil ve uzuntu verici. Klubun tepe noktasindaki asabiyet ve sinirlilik alt kademelerde sirayet etmis. Emre ye pek kizmamak lazim, bunlar hepten kafayi siyirmis.
Sn. Abdullah Kigili ve onun gibi FB ye gonulden bagli ama akli selim insanlarin biraz oz elestiri getirmeleri lazim. Ulu orta degil aman biz raziyiz buyuklugu tarif edilemez kulubu basin onunde konu yapmasinlar, gorunen gercek su ki sakat bir ruh hali bu takima hakim.
Forumda yazanlarin cogunun bir spor bransi ile belirli sure faal mesgul oldugu biliniyor. Sutopu dan tut voleybola, basketboldan tut futbola takim formatinda oynayanlar mevcut. Bugun FB-Bursa macinda sahada gorduklerimin sporcunun ve takimin kazanma hirsi ve azmi ile uzaktan yakindan alakasi yok. Ben samimi olarak soyluyorum; uzuldum.