Sevgili Murat,
Bu Stockholm GS'lilar derneginin sahibi bizim isyerindeki bir Isvecli'nin damadinin babasi oluyor yanlis hatirlamiyorsam. Ben daha gitmedim ama bu sene gidecegim. Ozellikle su Neeskens ve Frank'in takimin basinda olmalari nedeni ile biraz merak ettim takimi. Yalniz su an hersey pespembe gozukuyor. Bu kuzeyde yasamaktanmidir nedir fazla cabuk heyecanlanmamayi ve temkinli konusmayi ogreniyor insan.
UEFA Playoff(2.mac): L.Tallinn-GS 1-1 (nonda)
Moderator: Staff
-
Re: UEFA Playoff(2.mac): L.Tallinn-GS 1-1 (nonda)
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
- Site Admin
Bu pesimistlik oluyor, negatif enerji demek Kerem Bu yuzden asla bir FB'li olamam.Kerem Tezic wrote:...Bu kuzeyde yasamaktanmidir nedir fazla cabuk heyecanlanmamayi ve temkinli konusmayi ogreniyor insan.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
- Moderator
Bu isin kuzeyi guneyi dogusu batisi yok. Aklin yolu birdir. Ayinesidir is lafa bakilmaz diye durup dururken soylenmedi. Bastan gecenlere bakarsan boyle zart zurt atarak hele kendi kontrolunda olmayan bir sey icin temkinli elden birakan yaniyor. Ama su gruba bakip korkulacaksa eger hic konusmamak en iyisi. Goren de RM ya da Barcelono ile asik atacagiz sanacak. Alt tarafi bizimkiler ayarinda Pana ve her zaman disiplinli olan bir Avusturya takimi ile futbol oynamasini bilenler arasina girmis Romanya'nin D. Bukresi var. Sonra ben de sizin gibi pesimist sayiliyorum Gecen sene gidisaat belli Romanya takimindaki Diojen mi idi ne idi oyacagim demis diye saka yaptigimda cok bozulanlar oldu idi burada. Sonuc langirt diye SL sutlanip soluk UEFA kupasinda alindi. Adamlar da sifir puan cektiler SL liginde. Yani olaki gidilse idi SL su gecen sene yaptigimiz iki uc UEFA kupasi maci da yapilamayacakti.Hasan Tezcan wrote:Bu pesimistlik oluyor, negatif enerji demek Kerem Bu yuzden asla bir FB'li olamam.Kerem Tezic wrote:...Bu kuzeyde yasamaktanmidir nedir fazla cabuk heyecanlanmamayi ve temkinli konusmayi ogreniyor insan.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Staff Member
Kolombiyalı Daryo Moreno'ydu.Cengiz Akgun wrote: .... Romanya takimindaki Diojen mi idi ne idi oyacagim demis diye saka yaptigimda cok bozulanlar oldu idi burada. .
-
- Moderator
Evet o idi. O da yetti idi. Neyse Mehmed'im o gunler insallah geride kaldi. Bu arda Santos iyi adam demistin. O zaman yok yav diyenler oldu idi burada. Dun herif FB'yi sirtladi Sion onunde yine aklima geldin. Bundan sonra iyi adam dedin mi iyi adam; o kadar. Benim senin gorusune karsi bir suphem olamazda, olanlar icinde belirtmis olayim. GS aslinda sana maas baglasa Ustunel mustunel'i suya goturup susuz getirirsin adam secme konusunda.Mehmet Gorgen wrote:Kolombiyalı Daryo Moreno'ydu.Cengiz Akgun wrote: .... Romanya takimindaki Diojen mi idi ne idi oyacagim demis diye saka yaptigimda cok bozulanlar oldu idi burada. .
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.