SL 2.hafta: GS-Denizli 4-1 kewell (2 pen),arda, akyildiz(kk)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gorgen
Staff Member

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 15/08/09 ASY TSI 21:45 Lig tv

Post by Mehmet Gorgen »

Image

Bu da rakibimizin geçen hafta sahaya çıktığı kadro

Image
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Yarin mac saatinde bir isim dolayisi ile disarda olacagim. Nedense ben ortada olmayinca skor paneline admin'lerin eli degmiyor. Ayni sekilde bazen maci izleyenlerde skor degisince hele hele GS gol filan yerse pek deginmiyorlar. Mac sirasinda ve hele hele mac sonunda mumkunse skor konu basliginda bulunsun. Gerci ben disardan blackberry ile liveskor'a filan bakiyorum ama kendi forumumuzda olsa iyi olur. Gorgern maci seyretmege stada gitmeyeceksen once sana sonrada mumkunse Murat ve Hasan'a emanet skorboard. GS yenmesi gereken bir mac ama gecen sene Kocaeli faiasi filan gordukten sonra buyuk konusmamak lazim.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Maçın yarın oynanması pek adil olmamış. Pazar oynanmalıydı. Yetkilileri kınıyorum :D

Neyseki maç kendi evimizde...
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Image
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

elano kadroda yokmuş
grip olmuş
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Mide rahatsizligi diye okudum...umarim domuz influensasi degildir...milli takimdan yeni geldi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 0-0

Post by Mehmet Gorgen »

Rijkaard kadroyu (defansı) değiştirmiş

leofranco

ugur emre a. emre g. volkan

barış arda m.sarp

keita baros kewell
Ismail Gezer

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 0-0

Post by Ismail Gezer »

Hops!

Defans komple değişmiş.

Yeni teknik direktörümüzün ilk enteresan icraatı bu olsa gerek, not düşelim :D

Vardır bi bildiği diyoruz :D
Murat Gökcigdem
Staff Member

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 1-1 (kewell 45 pen)

Post by Murat Gökcigdem »

Ilk yarinin sonlari yayinda ariza oldugu icin seyremedim.

Takim cok degisik. Sahada ise cok kopuk. Keita tek basina sagdan devamli bindirmek istedi, obur tarafta solda -kendisinden cok seyler bekledigim- Kewell etkili olamadi. Arda serbest oynuyor ama oyun kurmada organize atak gelisteremiyoruz. Her sey kopuk kopuk...Tam Denilzinin istedigi bir mac. Karsisinda oturmus suurlu bir takim yok.

Taraftarlarimizi da cok kopuk gordum. Sahamizda ilk macimizda boyle bir tablo gormek istemezdim ama insallah ikinci yarida daha terli toplu bir Galatasaray izleriz...

Bu arada Volkan resmen dokuluyor...
Ismail Gezer

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 1-1 (kewell 45 pen)

Post by Ismail Gezer »

Image

Takımın halini beğenmedim. Pek üretken değiller.
Ismail Gezer

Re: Super lig 2.hafta: GS-Denizli 4-1 (kewell (2 pen),arda )

Post by Ismail Gezer »

Keita'yı beğendim. Çok delici bir kişilik :)

Başka beğendiğim birşey yok.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

maç 4-1 bitti.

Baros gol atsın diye seyirci de takım da uğraştı ama olmadımı olmuyor.

Bana göre maçın adamı Mustafa Sarp.

2.yarı oyuna giren Aydın ve Ayhan da iyiydiler. Defansta gol haricinde hata yoktu. Ama Volkan sahadaki en zayıf halkaydı.
Yan hakemleri de beğendim.Özellikle ilk penaltıyı verdiren yan hakemi.Devamını bekleriz. Diğer yan halkemde aydın2ın pozisyonu hariç tüm ofsaytları mükkemmel görmüş.

Kewell sahada fazla birşey yapmadı ama penaltı atmasını biliyor. 2.penaltıyı atmak isteyen Keita'yı ikna etti. Doğrusu da oydu.Heristeyen penaltı atmak isterse o takımda disiplinden sözedilemez.

Uğur da fazla etkili olamadı gibi.

Keita da çok çalıma kaçıyor.Tek pas oynasa çok fazla yararlı olacaktı. Ama yine de hızlı ve güçlü.
Salih Bora

Post by Salih Bora »

Açıkçası bugünkü oyunu beğenmedim.
Skor yanıltmasın.
10.-30. dakikalar arası oynadık... Onun gerisi bildik Galatasaray...
Bildik Galatasaray dediğim takım, topsuz oyuncuların hareketli oynamadıkları, oldukları yerde çakılı kaldıkları, boş alana kaçmadıkları, yardımlaşmadıkları bir takım.
İşimiz şansa kalmıştı ve Denizlispor sağolsun yaptıkları inanılmaz hatalarla bizi abad ettiler.
Özellikle Baros'un etkisizliği inanılır gibi değil... Geçen yıl Nonda çok kötü başlamıştı ve bütün sezon hayalet gibi gezindi. Bu sezon da Baros belli ki kendine iyi bakmıyor, fizik olarak eksilerde. Topu ayağına versen boş kaleye atacak mecali yok.
Emre Güngör hava toplarında hata yaptı. Onun dışında iyiydi.
Keita bugün oyun vizyonunun ne kadar geniş olduğunu gösterdi. Çizginin 10 cm önünde topu alsa bile mutlaka yaratıcılığıyla kendi ekmeğini çıkartıyor.
Son olarak... İlerdeki dörtlünün takım savunmasına yardım etmesi, Mustafa ile Barış'ın vasatı aşamamaları, 4-2-4 oyun felsefemizde orta sahayı tümüyle boşalttı. Rijkaard-Neeskens ikilisi bu çözecektir.
AYRILMAZ İKİLİ
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Mehmet Gorgen wrote:Bana göre maçın adamı Mustafa Sarp.
Sevgili Mehmet - bazen sanal platformda yazisirken ses tonu ve yuz ifadesi olmadigi icin sorun oluyor o yuzden cekinerek fakat samimice ve meraktan soruyorum - senin yorumlarina cok saygim var - Mustafa'nin yaptigi neleri begendin? Ben pozitif yonlerini goremiyorum bir turlu.

Murat abinin kopuk kopuk yorumuna katiliyorum... hem takim hem de bireysel anlamda mac icinde duzenli olarak iyi bir cizgiyi tutturamadik. Ozellikle ondeki dort adam (Arda, Kewell, Keita, Baros) - bireysel olarak yaptiklari her 2 pozitif hareketin arkasindan 2 tane negatif hareket yaptilar. Ustu uste 2 iyi hareket yapilinca zaten gol pozisyonlarina girildi - bu anlar GS'in mac icinde parladigi anlar oldu ama mac 2-1 olana kadar azdi bu anlar... 2-1'den sonra Denizli defans disiplinini kaybedince hem sonra ki goller hem de daha cok pozisyon geldi.

Geride ki altili gol pozisyonu haricinde cok az hata ile oynadilar - golde Leo cikip yumruklamaliydi o topu... bizim kalecilerimiz neden cizgiye cakili kalir anlamiyorum... Nezihi ne is yapar?
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Bende Emre Asigi cok begendim ki kendisini eskiden -her macda sari kart gorup kolay calim yedigi icin -cok elestirirdim.

Baris ve Volkan'i ise nedense cok etkisiz gordum. Baris'i ilk yarida ki kafa sutundan ve cok kosmasindan baska diger arkadaslarimiz kendisini nasil buldu bilemem.

Mehmet Gorgen'nin de yukarda cok dogru tespitine katiliyorum. Keita'nin -ben yaptirdim ben PK'yi atacagim- egosu Galatasarayimiza, takim ruhuna hic yakismadim ve benden o haraket tepki aldi. Bir takimin Mehmet'in dedidgi gibi PK'si olur set play'leri atan birisi olur, prtokol olur disiplin uygulanir.

Ikincisi Ketia guclu hizli ama kapali takimlara karsi nasil ilk once calim atamayi degil oyunu nasil acamaya calismasi lazim gelir gibime geldi ama TD'imiz umarim kendisi ile bu konulari gorusucektir.

Evet Baros'da bir dusus var. Nonda'in 60. dakikadan sonra girmemesini ilginc buldum. TD'imiz demekki bu maca bazi on goruslerlerle gelmis.

Kewell'u bogle kullanacaklar demmeki...

Mert sen Elano gelirse Mustafa Sarp'i ne yapardin? Galiba Ayhan'la oynatacak herhalde....Hos oda cok sarpak oynadi ama...
Post Reply