Etrafta dolasan videolarinda da sol ayagiyla cok iyi vurup attigi en az 2 gol var, ve de sol ayagi ile yaptigi biriki orta da var bu videolarda. Bunlardan izledigim kadari ile top hangi ayaginda diye dusunmuyor. Zaten iki ayagini da kullanabilen bir oyuncu pozisyona gore vurur ille de topu guclu ayagina almaya calismaz. Benim merak ettigim bu adam duran toplara nasil vuruyor, direk kaleye vurabilen adama acil ihtiyac var.Mehmet Gurdal Cetin wrote:GSTV'de macin sonrasinda eski futbolcu ONER KILIC cikti.Hasan Tezcan wrote:Adam gercekten tek ayak ise hic umudum yok...bu yönetime böyle bir transfer yakisir. Haldun bosa kurek mi cekti gene?
Aynen dedigini yaziyorum.
"Bugun burada (antreman sahasinda) KEITA'yi beraber izledik. Her iki ayagi ile müthiş sutlar atti paslar atti."
Abdulkader Keita Galatasaray'da
Moderator: Staff
-
Re: Abdulkader Keita Galatasaray'da
-
- Moderator
Rahmetli anam gideli epey oldu ama icimdeki acisi hala dinmedi. Cumhuriyet doneminin yetistirdigi aydinlik yuzlerindendi. Konya gibi yobazligin kitabini yazanlarin icinden o zamanlar colde acan cicekler gibi o yoreden kizli erkekli cikanlarin arasinda idi. Bir zamanlar medeniyetin besigi olup Hz. Mevlana'ya yurt yuva olmus bu Konya niye boyle olmus bilmem der dururdu bizim yassi kafalar diyerek. Fazla bir tahsili yoktu ama kafasi herseye eren modern bir insandi. Bir keresinde burada beraber bir gece TV seyrederken Muhammed Ali'nin gecmisinden bahseden bir dokumanterde o hasta halinde egile bukule evinde kameraya filan aldirmadan namaz kildigini gordugunde "Oglum tuylerim urperdi. Ara sira su Dunyada imanimi sarsan seyler gorup aklimdan yerli yersiz bazi dusunceler gecirsem de sonra pisman olup tovbe ederim. Su gorutu bile yeter insan olana. icinden iliklerinden kopup gelecek sekilde Allah diyen hic bir zaman aldanmaz ve boylelerinden korkulmaz bunu da unutma," demisti. Neden mi yaziyorum bunu? Keita'yi cami'de yakalamislar. Bilmiyorum na kadar gosteri ne kadari icten ama halini gorunce aklima o gun annemin dedikleri geldi birden.
http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/08/04 ... 1846181375
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Beni muhabirler şaşırttı. Hadise geçen Cumadan kalma bir habere benzemiyor, çünkü cami boş. Zaten böyle bir haberi 4 gün bekletmezler. O zaman o muhabirlerin orda işi ne?
1. Onlarda ibadet için ordaydı??!!
2. Dışarısı çok sıcaktı, serindir diye girdiler.
3. Cami tesislere yakınmış. Camiye gelen bir topçuya rastlarmıyız diye pusu kurmuşlar...
Bakalım hangisi, belkide hiçbiri
1. Onlarda ibadet için ordaydı??!!
2. Dışarısı çok sıcaktı, serindir diye girdiler.
3. Cami tesislere yakınmış. Camiye gelen bir topçuya rastlarmıyız diye pusu kurmuşlar...
Bakalım hangisi, belkide hiçbiri
-
"Galatasaray'ın bu sezon Brezilyalı yıldız Elano Blumer ile birlikte flaş transferi olan Abdul Kader Keita, Şenlikköy Camii'nde şampiyonluk için dua ederken yanında sadece SABAH vardı. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yakın olması nedeniyle Şenlikköy'de bir ev kiralayan Keita dün oğluyla birlikte Şenlikköy Camii'ne geldi. Aynı dakikalarda camide olan muhabirlerimiz Yaşar Yalçın ve Süleyman Gültekin karşılarında Kader Keita'yı görünce, Fildişili yıldızdan fotoğraf çekebilmek için izin istediler."Cengiz Akgun wrote:Rahmetli anam gideli epey oldu ama icimdeki acisi hala dinmedi. Cumhuriyet doneminin yetistirdigi aydinlik yuzlerindendi. Konya gibi yobazligin kitabini yazanlarin icinden o zamanlar colde acan cicekler gibi o yoreden kizli erkekli cikanlarin arasinda idi. Bir zamanlar medeniyetin besigi olup Hz. Mevlana'ya yurt yuva olmus bu Konya niye boyle olmus bilmem der dururdu bizim yassi kafalar diyerek. Fazla bir tahsili yoktu ama kafasi herseye eren modern bir insandi. Bir keresinde burada beraber bir gece TV seyrederken Muhammed Ali'nin gecmisinden bahseden bir dokumanterde o hasta halinde egile bukule evinde kameraya filan aldirmadan namaz kildigini gordugunde "Oglum tuylerim urperdi. Ara sira su Dunyada imanimi sarsan seyler gorup aklimdan yerli yersiz bazi dusunceler gecirsem de sonra pisman olup tovbe ederim. Su gorutu bile yeter insan olana. icinden iliklerinden kopup gelecek sekilde Allah diyen hic bir zaman aldanmaz ve boylelerinden korkulmaz bunu da unutma," demisti. Neden mi yaziyorum bunu? Keita'yi cami'de yakalamislar. Bilmiyorum na kadar gosteri ne kadari icten ama halini gorunce aklima o gun annemin dedikleri geldi birden.
Haberi yazanin mi yoksa dua edenin mi samimi oldugu konusunu yukaridaki alintiyi okuyarak herkes kendisi karar versin. Sadece su kadarini soyliyeyim, Senlikkoy camisinin cemaati boldur. Vakit namazlarinda dahi kalabalik olur. Caminin imami Nedim Hoca yi hem tanirim hem de samimi bir sevgim ve hurmetim vardir. Caminin avlusunda guzel bir cay ocagi var, gun boyu insan olur. Camiyi pek boyle bos gormeniz mumkun degil.
Oyunculari buldozer gibi niteleyip buldozer ile yanyana, tren raylari uzerinde lokomotif havasi vererek cekmenin anlami yok. Senlikkoy camisine benim hatirladigim kadariyla hemen her zaman GS li oyuncular gelirler, giderler. Adam gercekten ibadet etmege gitmisse rahat birakin.
Basin daha espirili daha yaratici resim yada yorum yapmaga calissin. Tabii bunun icinde oyuncu hakkinda yazili ve gorsel basindan bilgi derlemege, dis basindaki haberleri takip etmege ve okumaya, arastirmaya ve saksiyi calistirmaga ihtiyac var.
Bakalim Elano yu nasil resimleyecekler. Yanlis hatirlamiyorsam ne Kewell ne Linderoth tan basina pek malzeme cikmamisti.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
- Staff Member
Keita bir Afrika medyasina Galatasaray iel tekrar yildizim parlayacak gibilerinden demecler vermis. Frank Rijkaard ilede anlastiklarini kendisinin stilini begendini soylemis.
http://fr.allafrica.com/stories/200909040919.html
http://news.abidjan.net/h/341776.html
http://fr.allafrica.com/stories/200909040919.html
http://news.abidjan.net/h/341776.html