Seninle muhabet etmenin tek yolu ki (o da boyle malsef kizdirarak oluyor) Ayhan konusunu desmek. Baska turlu yoksun ortada. Halbuki mac sonunda gelsen suraya Ayhan'a vurmak zorunda kalmayacagim.Mehmet Cirak wrote:Biz degil, Rijkaard cikaracak Ayhan'i sahaya... Burada da ayni muhabbet devam edecek.
.....
Sabri konusunda anlastik galiba. Ama ben sistem denilen seyi (ki bunu bizim Terim'de cok soylerdi goremedigim ya da cahilligimden bilemedigim icin) sag acikla sag bek arasinda epey fark oldugunu saniyorum hala. Sag bekin gorevi duz futboluyla (oyle cetrefilli ayak oyununa filan hic luzum kalmadan yani) zekasini kullanarak rakip oyuncuyu kendi yari sahasinda kapadigi kulvarda top surdurmeden pas atmasina dahi izin vermeden kapamak. Oburun de ise tam aksine kulvarinda kendini kapamaya calisan beki uyutup iceri kat edebilecegi kadar edip ortaya isabetli orta yapabilmek, hizindan dolayi avantajli durma gecen forvetine topu aktarmak, top ortada sikisinca ayni dun Sabri'nin yaptigi gibi sagda bosa kacip kaleyi gormek. Sag bekin aksine sag ayagini en iyi sekilde kullanabilmek (ki malasef Sabri de bu var demem icin epey abartmam gerekecek). Ha bu isi yapacak iki kisi devamli yer degitirererek birbirini tamamlayacak iki adamin varsa biri sag bek oburu sag acik olur boylece adamlara etiket takmazsin. Rakipte yanilir kim ne yapiyor anlamadan vurursun. Ama oyunun her aninda bu gorevlerle gorevli en az iki adamin olmasi gerekir. Boyle bir durum yok iken ayni adam hem sag bek hem sag acik olursa olay GS'daki olaya doner. Gitti mi gelemez. Gol atacam diye gittiginde yersin golu.
Neyse lafi Terim'den acmisken Terim'in GS'i gaza getiren beni de delirtmeyin konusmasi ile bitirelim.
http://www.youtube.com/watch?v=KYLLSaFJK8Q