Alicim aglamayi zirlamayi birak, önlemin var mi önlemin Onlarda Dagesen varsa bize de Yozgat'tan Camkiran'i alma vakti geldi de geciyor desene.Ali Gursel wrote: Şimdi bahsettiği konularda haksız, orasını boş verdim ama esas hiç bahsetmediği konu verilmeyen kararlar. Lincoln'ün iki tane saçma sapan sarıdan atılmasını cımbız gibi çeker savunmaya kalkabilirsin (yine komik olur ama insan deneyebilir) ama gerçek rezalet Baroş bir maç on kere tekme yerken (bunlar pozisyon icabı olan tekmeler falan değil, taktik, geldi mi geçir tekmeyi misali tekmeler, Sıvas'ta bir kasap var Dağaşan soyadlı, Baroş'a vururken benim bakmaktan canım yanıyordu ama her maç aynı hikaye. Bunlar ve bir sürü benzerleri özenle kırmızı görmüyor, hatta sarıları bile hiçbirinin kırmızı görmeyeceği şekilde dağıtılıyor, maçın sonunda bir bakıyorsun rakip 6 sarı kart görmüş ama Allah'ın işi bir kere de aynı rakip iki sarı görmüyor.
Aklima eski bir ani geldi ve seni andim: 14 sene sampiyon olunamayan dönem. Sariyer GS'in belalisi idi. Bizde TD sanirim Özkan Sumer'di. Sariyer sahada bizimkileri adeta kiriyordu. Özellikle FB'den gelme Cem Pamiroglu en basta. Eski FB'li Selcuk da Sariyer'de oynuyordu o yuzden millet daha da bir gicik kapiyordu Sariyer'e. GS ise o sene Trabzon'dan bir cam yarmasi almisti. Adi Tuncay. Fonksiyonu: kemik kirmak. O yuzden hep yedek tekerlek saklaniyordu, hava gri ve puslu tribunler agzina kadar dolu ve barut ficisi...Macin ortasi insanlar dayanamadi ve millet Tuncay Tuncay diye yeri gögu inletmege basladi. Tabii koroya agzindan salyalar sacarak katilanlardan biri de benim ama yas ufak Zaten Tuncay diye kukrenmege baslaninca Tuncay Özkan Sumer'i bile dinlemeden isinmaga zipkin gibi firladi. Isinmasi bile garip kirmizi görmus boga gibi kale arkasinda kosturuyor. Onu gören insanlar daha da bagiriyorlar. Sonucta Sumer de dayanamadi ve Tuncay'i oyuna soktu. Tuncay daha sahaya girer girmez insanlar sanki gol olmus gibi seviniyorlar. Eh Tuncay da bos durur mu, basladi karsisna kim cikarsa kirmaga. Oyun zivanadan cikti vur vur vur diye deli danalar gibi kukreyen tribunler ile. Yanlis hatirlamiyorsam bir sure sonra 10 kisi kaldik. Mac 1-1 bitti. Klit maclardan biri idi ve sampiyonluk da gitti. Eskilerden bir ani olarak kaldi hafizamda.