Ozan Ersoy wrote:Ayrica ben de hata yapabilirim, yanlis yorumlayabilirim. Sen
de zorladin derken kistasina, kiminle karsilastirdigina dikkat ediver rica ederim.
Ozan Ersoy
Hepsi bir tarafa, sunu yazayim.
"Ozan, sen de amma yaptin."
Bunu okurken sanirim oradaki -de ekini bir baskasi arti sen olarak okumuyorsun. Benim cumlemdeki -de de o anlamda. Herhangi birisiyle o tip karsilastirmalara inanmiyorum.
Ozan, sen de zorladin ama, bir baskasi daha zorladi diye degil, sen de yani anlaminda.
Dediklerinde dogruluk payi var, ama ben bu iyi hocalarin oyun planlarinda hic bir degisiklik yapamadiklarini da dusunmuyorum (Ferguson, Wenger falan). Belki 2-3 sezon sonranin takimini kurma gorevin varsa, beklentiler azsa olur bu is. Ama Lincoln, Kewell yokken Sabri'yi Cafu, Ayhan'i Kaka zannedip oyun duzeni kurarsan bence is zor olur.
Bizde o takimlarin kadrosu yok Ozancigim.
Bu arada ben mactaki tum duygularima ragmen kupayi zul gordugum icin elenmekten memnuniyet de duyacagim, insani Sivas'in antipatik oyunu, Skibbe'nin mudahelesizligi gaza getiriyor (ha, bir de Sabri). Hatta, bu islerin munakasasi olmaz ama ben Altay ve Malatya'ya bir suru yedekle oynayip, puanlar kaybedip, kupadan elenip, onumuzdeki Denizli, Bordeux maclarina Servet'li, Lincoln'lu, Emre'li takimla (ve bunlari antremansiz degil, antremanli haliyle) cikmayi tercih ederdim.
Takimin oyununu begendim diyenlere katilamiyorum. Bu tempo 3-4 net gol pozisyonu cikarip da biz atamasak katilirdim. Ama tempo, topa sahip olma, paslasma falan gol pozisyonuna donusmeyince bence kiymeti sinirli.
Ali
Ridicule is the only weapon which can be used against unintelligible propositions.--Thomas Jefferson