FTK GS -Malatya 4-2 (aydın,karan,arda,yaser)
Moderator: Staff
-
FTK GS -Malatya 4-2 (aydın,karan,arda,yaser)
Siradaki maca, yani ilk önce oynanacak maca 2 gün kalmasina ragmen kimse el atmamis.
Galibiyete garanti gözüyle baktigimiz bir mac.
Kayseri - Ankara'yi yenince grupta durum entersan oldu.
Rövanssiz mac sisteminde dogrudan karsilastirma olmayacagi mantigindan yola cikarak, genel averaja göre degerlendirme yapilacagini saniyorum.
Bu durumda Altay Izmir'de Ankara'yi yenerse 7 puana ulasacak ve üc takim 7 puanda olacak. Altay, Kayseri,Ankara.
Altay'in averajla gruptan cikma sansi var, hersey kendi ellerinde.
Bir Izmir'li olarak gönlüm Galatasaray'dan sonra Altay'in gruptan cikmasindan yana.
Galibiyete garanti gözüyle baktigimiz bir mac.
Kayseri - Ankara'yi yenince grupta durum entersan oldu.
Rövanssiz mac sisteminde dogrudan karsilastirma olmayacagi mantigindan yola cikarak, genel averaja göre degerlendirme yapilacagini saniyorum.
Bu durumda Altay Izmir'de Ankara'yi yenerse 7 puana ulasacak ve üc takim 7 puanda olacak. Altay, Kayseri,Ankara.
Altay'in averajla gruptan cikma sansi var, hersey kendi ellerinde.
Bir Izmir'li olarak gönlüm Galatasaray'dan sonra Altay'in gruptan cikmasindan yana.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
-
- Moderator
"Aga'nin elinden tutulmaz" derler. Sen olunca kimse mac acmaya cesaret edemiyor. Tilsimin bozulmasin ama bozuluncaya kadar bu boyle.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Sivasspor maci ASY'de oynayip ikinci devre (sezonun son macini) Sivas'ta oynayalim demis. Bence gayet uygundur, eger daha once bitmez ise yine orada tur atariz, turneye bak, UEFA finali Kadikoy'de, 4 gun sonra Inonu'de Besiktas, bir hafta sonra Sivas'ta perde.
Saka bir yana bence eger iki klubun anlasmasi yeterliyse derhal anlasalim derim.
Ali
Saka bir yana bence eger iki klubun anlasmasi yeterliyse derhal anlasalim derim.
Ali
Ridicule is the only weapon which can be used against unintelligible propositions.--Thomas Jefferson
-
Federasyonun izin verecegini sanmiyorum, Tokatspor mac oynuyorsa bunlar da oynar tezi ile konuya dalar medyada bazi bilirkisiler.Ali Gursel wrote:Sivasspor maci ASY'de oynayip ikinci devre (sezonun son macini) Sivas'ta oynayalim demis. Bence gayet uygundur, eger daha once bitmez ise yine orada tur atariz, turneye bak, UEFA finali Kadikoy'de, 4 gun sonra Inonu'de Besiktas, bir hafta sonra Sivas'ta perde.
Ali
Ama cocuklar arasinda anlasmis bize de kabul etmek duser gibi bir durumda hemen kabul etmek lazim.
Son gunlerde baskan Sivas'la bayag bir samimi oldu.Bence YILDIZ'i da aldi.Oglani oraya asker birakti.Bir de oraya insaat dikip fayanslari degistirdi mi is tamam.
Mayis ayina Kadikoy'de kupa alinsin, Sivas!a yildiz-minik-kucuk bas alti hangi takimin varsa onu gonder.Oyle bir durumda Sivas maci oynanmasa da olur
Bu arada Malatya macini kimsenin ipledigi yok galiba
Ma-lat-ya Ma-lat-ya bulunmaz e$in diyerek ara gazi verelim bari
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
Özür dileyerek, ben bu cevap verdiğin yazıyı Sıvas başlığı diye yanlış başlığa yazmışım, taşınabilir mi acep benim iki post ve aralarındaki MGÇ arkadaşımızın postu?
Tokat maçı değil ama bu, Tokat maçının sonucu kimseyi ilgilendirmiyordu, maçı yapanlar da dahil, arzu eden PAF takımıyla çıkar.
GS Uğur Uçar'ı bu saçmalığa kaybetti, ben olsam üstüne basa basa TFF'na bir oyuncumuza daha bir şey olursa mahkemede görüşürüz derim, böyle saçmalık olmaz, özellikle Sıvas da razı ise ve TFF izin vermez de bizden biri sakatlanırsa ben bu adamları UEFA'ya ve CAS'a kadar götürürüm, kazanırım kaybederim ayrı konu ama rezil ederim.
Bir de bir an önce şu stad işlerini halletsinler artık, Konya, Kayseri, Sıvas, bu üçünde kış aylarında maç yapılabilecek ortam yoktu. Kayseri halletti, kalan iki takım, halledemiyorlarsa da Aralık-Mart arası evde maç yapmasınlar, zaten bir kısmı tatil, kalan kısımda da deplasmana giderler.
Ali
Tokat maçı değil ama bu, Tokat maçının sonucu kimseyi ilgilendirmiyordu, maçı yapanlar da dahil, arzu eden PAF takımıyla çıkar.
GS Uğur Uçar'ı bu saçmalığa kaybetti, ben olsam üstüne basa basa TFF'na bir oyuncumuza daha bir şey olursa mahkemede görüşürüz derim, böyle saçmalık olmaz, özellikle Sıvas da razı ise ve TFF izin vermez de bizden biri sakatlanırsa ben bu adamları UEFA'ya ve CAS'a kadar götürürüm, kazanırım kaybederim ayrı konu ama rezil ederim.
Bir de bir an önce şu stad işlerini halletsinler artık, Konya, Kayseri, Sıvas, bu üçünde kış aylarında maç yapılabilecek ortam yoktu. Kayseri halletti, kalan iki takım, halledemiyorlarsa da Aralık-Mart arası evde maç yapmasınlar, zaten bir kısmı tatil, kalan kısımda da deplasmana giderler.
Ali
Ridicule is the only weapon which can be used against unintelligible propositions.--Thomas Jefferson
-
- Moderator
Kendin tasiyabilirsin. Bunlari yeni baslik altina kopyalarsin ondan sonra donup burada silersin. Baskasi yaparsa onun adi altinda cikar. Obur turlu database ile filan ugrasmak gerekiyor ki o zaman degmez.Ali Gursel wrote:Özür dileyerek, ben bu cevap verdiğin yazıyı Sıvas başlığı diye yanlış başlığa yazmışım, taşınabilir mi acep benim iki post ve aralarındaki MGÇ arkadaşımızın postu?
...
Ali
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Baris sakatligi/zorlanma yuzunden riske edilmiyormus, Linderoth aynen. Bu seferki sakatligi oyle eskisi gibi ciddi degil diyorlar Isveclimiz icin. Ferdi de Es-es'e gidiyormus buyuk olasilik. Kadro:
Baros, Yaser yedeklerde hatirladiklarim.
Malatya hepten prestij modunda. Maddi sorunlardan 7 as oyunculari ayrilmismis sanirim. Ve bugun 18'i zor tamamlamislar/tamamlayamamislar gibi ifadeler de vardi.
Oyunculari "oyunu cirkinlestirmeden, GS ile bu stadda oynamaktan zevk alaraktan" gibi ifadelerle roportaj veriyorlardi. Ali Hocam, zaten sisleyecek Skibbe'yi ama, hani sislerin boyunu cok cok uzun tutmasin diye ekleyeyim dedim...
Code: Select all
Aykut
Sabri - Emre A. - Meira - Hakan B.
Aydin - M.Topal - Ayhan - Arda
Lincoln
U. Karan
Malatya hepten prestij modunda. Maddi sorunlardan 7 as oyunculari ayrilmismis sanirim. Ve bugun 18'i zor tamamlamislar/tamamlayamamislar gibi ifadeler de vardi.
Oyunculari "oyunu cirkinlestirmeden, GS ile bu stadda oynamaktan zevk alaraktan" gibi ifadelerle roportaj veriyorlardi. Ali Hocam, zaten sisleyecek Skibbe'yi ama, hani sislerin boyunu cok cok uzun tutmasin diye ekleyeyim dedim...
Özgür
-
- Staff Member
-
Aydin iyi bir futbolcu olabilir ama bence oyun stili bizim oyun anlayisimiza uymuyor. Onun süratini kullanacak kontra ataga dayali oynayan bir takima daha faydali olur dusuncesindeyim veya kendini gelistirip/degistirip takima uygun hala gelmesi lazim ki gelme potansiyelide var. (DERKEN AYDIN ATTI GOLU) ama tabii ki dusuncem ayni.
1-0
Aydiiiin
1-0
Aydiiiin
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
- Moderator
Su ana kadar Malatya basabas mucadele ediyor. Iki poziyon var. Biri Karan'in oburu de Emre Asik'in kafasi. ikisinde de kaleci emrah kurtardi. Lincoln de su ana kadar bir numara yok.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Bu elbetteki golden once atilmis ama gecikmis bir ilinti.Cengiz Akgun wrote:Su ana kadar Malatya basabas mucadele ediyor. Iki poziyon var. Biri Karan'in oburu de Emre Asik'in kafasi. ikisinde de kaleci emrah kurtardi. Lincoln de su ana kadar bir numara yok.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
Attigimiz 2 golde cok guzel goller, hele ilki.
Celili ve Galatasarayli Hamzayi tekrar gormek guzel. Takimin kondusyonu bekledigimden iyi, morelide oyle.
Bu kadar siki kamptan sonra, takimin ve ozellikle gunde ayrica 1.5 saat kondusyon calisan Lincolnun fiziksel olarak bu kadar iyi olmasi takdire deger.
Butun takim sakin ve guvenli gozukuyor. Umarim ikinci yari kapt donusu olan kas sakatliklari olmaz.
Bu arada, ligtv nin 100. yil klibinde 6-0 lik maci gosterip, 5-1 lik maci gostermemeleri enteresan geldi bana.
Celili ve Galatasarayli Hamzayi tekrar gormek guzel. Takimin kondusyonu bekledigimden iyi, morelide oyle.
Bu kadar siki kamptan sonra, takimin ve ozellikle gunde ayrica 1.5 saat kondusyon calisan Lincolnun fiziksel olarak bu kadar iyi olmasi takdire deger.
Butun takim sakin ve guvenli gozukuyor. Umarim ikinci yari kapt donusu olan kas sakatliklari olmaz.
Bu arada, ligtv nin 100. yil klibinde 6-0 lik maci gosterip, 5-1 lik maci gostermemeleri enteresan geldi bana.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
-
- Moderator
Yahu soyle aman aman bir baski yok diyecek iken Emre Gungr yapacagini yapti. 11 dakikada iki sari ile kizardi. u herif Tatar mi?
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.