Ufuk Sezekkaplan wrote:
5. Lincoln'un 70.dakikada yaptığı hareket (hakaret
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
) neydi öyle, topu topukla geri atarken birden ileri fırlattı. Hagiden bu yana bu takım böyle estetik görmedi.
Evet, hakeme yuh, yönetim kahrolsun, deplasmanda, karşı takım 1-0 mağlupken bu yapılır mı? Erkekse Metallist maçında yapsaydı.
Ufuk.
Cok keyifli ve guzel yazmissin. Ayrica su yukaridaki gibi seyler benimde aklimdan gecti. Herthanin ne onuru kaldi, ne gururu. Ne terbiyesizlikti o oyle.
Bir ara Fransiz kanalinda verdiler, spiker ''Hertha rakip sahada baskili oynamasi gerekirken Galatasaray oynuyor'' dediler.
Baris ile Topali oynarken gorunce mest oluyorum , hele birde Emre Gungorde girdi keyfim tam oldu. Meirayi begenmedim, agirligini kompleks yapmis, hamle yapip ekarte olmamak icin refakatcilik yapiyor, cok tehlikeli. Ne stoper, ne on libero. Bireysel olarak kaliteli ama gunumuz futbolunun gerektridigi olcude hamle ve cabuklugu yok. Birde kendini hic kasmiyor ve zorlamiyor. Servetin yedegi olur.
Hasan Tezcan iyi top sisirirden kastettigi, iyi uzun pas atar idi. Kelimlerle cok oynamayalim, GSnin sozum orta sahadaki one touch futboluna ''sirk futbolu'' veya ''Orta sican oyunu'' diyede baskasi tanimlayabilir.
Bence bir tanede(Emre) boyle adam gerekli . Rakip orta sahada yogunlasip, paslasmayi engellerse, veya ortada kumelenip arkayi bos birakirsa, bu tip bir alternatif gerekli. Gecen yil FB macinda Nondanin attigi gol boyle bir uzun toptan geldi. Birde bizim elimizde Baros gibi defansin arasinda didinipte ekmegini tastan cikaran bir forvet var. Her zaman olmasada zaman zaman bu silahida kullanmak gerekli hucumda alternatif olarak.
Yalniz Skibbe 60 tan sonra yorulmaya baslayan 3 teknik ayagi degistirmeliydi. Lincolnun sari karti vardi, Kewell ve Arda yorulmustu.
Bunlar yorulunca oyundan dusuyor GS. Sondaki baskiyi bosuna yedik. Gerci Sabride sakatlandi ama.
Bu arada Aachenda gurbetcilik lafina guldum. Aachen Reina'da eglence,
Turk bakkalda Efes Bira, tursu, edremit zeytin, ve yeni raki, Turk Kahvede GS maclari ve Turk kanallari, dondurma mado gelir, tekstil kenti sehrin en zengin sirketi Sahin Holding, dibindeki Koln ve Dusseldorfta saat basi Turkiyeye ucak, meydanda Turkce saat kac diye bagirsan , hemen biri cevap verir. Olsa olsa Almanlar biraz gurbetcilik cekebilir Turk mahallesine girdikleri zaman.