UEFA CUP 4.mac Hertha Berlin GS 0-1 [Baros (pen.)]
Moderator: Staff
-
-
-
-
Nonda'ya kufur edicem simdi. Kac haftadir takima 100% zarari olan bir adam.
Metalist lider gidecek galiba.
Ben olsam Nonda'yi kadro disi birakirim.
Devra arasi bir takima kiralarim. Futbol hayatini sondururum. Birde penalti yaptiriyordu. Calsa calardi hakem.
Lincoln sahanin yildizi.
Bakalim rakip kim olacak.
Hayirlisi olsun.
Metalist lider gidecek galiba.
Ben olsam Nonda'yi kadro disi birakirim.
Devra arasi bir takima kiralarim. Futbol hayatini sondururum. Birde penalti yaptiriyordu. Calsa calardi hakem.
Lincoln sahanin yildizi.
Bakalim rakip kim olacak.
Hayirlisi olsun.
Last edited by Celal Gürcüoglu on Thu Dec 04, 2008 12:42 am, edited 1 time in total.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
-
- Moderator
-
Bu Skibbe'nin oynattigi oyuna eywallah ama oyun planlamasi ve oyuncu degisiklikleri gercekten felaket otesi.
Ozancigim, bir devrede 300 pas sart degil, adamin problemi bu. 250 yap yine cok guzel oyna, Arda ya da Kewell'dan birini kenarda tut ki ikisi de surunmesinler son 35 dakika.
Baros-Nonda degisikligi bir felaketti. Devre arasinda Nonda ve Karan Sivas'a kiralansin, Mehmet Yildiz'a raziyim, vazgectim Bursa'li Sercan, Agahowa, Herve Tum, abim kim olursa gelsin, su ikisini Allah rizasi icin bu takimdan yollayin yahu.
Bu adam ilk 11 cikarmayi ve oyuncu degistirmeyi bilmiyor. Bir de bizim cidden gol atma derdimiz var.
Bu arada Bundesliga ucuncusune boyle yaparsa GS gerisine ne diyeyim.
Bu arada Lincln'un kaptan cikmasi ve oynadigi oyun bir takim itlere de kapak olur diyecegim ama o hayvanlarin kapagi da anlyacagini sanmam.
Ali
Ozancigim, bir devrede 300 pas sart degil, adamin problemi bu. 250 yap yine cok guzel oyna, Arda ya da Kewell'dan birini kenarda tut ki ikisi de surunmesinler son 35 dakika.
Baros-Nonda degisikligi bir felaketti. Devre arasinda Nonda ve Karan Sivas'a kiralansin, Mehmet Yildiz'a raziyim, vazgectim Bursa'li Sercan, Agahowa, Herve Tum, abim kim olursa gelsin, su ikisini Allah rizasi icin bu takimdan yollayin yahu.
Bu adam ilk 11 cikarmayi ve oyuncu degistirmeyi bilmiyor. Bir de bizim cidden gol atma derdimiz var.
Bu arada Bundesliga ucuncusune boyle yaparsa GS gerisine ne diyeyim.
Bu arada Lincln'un kaptan cikmasi ve oynadigi oyun bir takim itlere de kapak olur diyecegim ama o hayvanlarin kapagi da anlyacagini sanmam.
Ali
Last edited by Ali Gursel on Thu Dec 04, 2008 12:49 am, edited 1 time in total.
-
-
4 macta 3 galibiyet 1 cok sansiz malubiyet. 6 macta 5 galibiyet toplamda uefada.
Metalist beneficayi yerse ikinci. Yenemezse birinciyiz.
Hepimize HAYIRLI OLSUN, KUTLU OLSUN. Sonunda avrupada dogru durust top oynuyoruz,
Metalist beneficayi yerse ikinci. Yenemezse birinciyiz.
Hepimize HAYIRLI OLSUN, KUTLU OLSUN. Sonunda avrupada dogru durust top oynuyoruz,
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
- Moderator
GS group birincisi. Metalist 7 puanda kalmis. Bugun berabere kalsaydik onlar birinci olacakti. Macin sonunda hakikaten GS kalesini melekler ile DeSanctis korudu.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Bu son 15 dakka ölüm gibiydi! Uzatmalarla 20...
Dakka başı pozisyona girdi adamlar! Defansın gayretiyle ayakta kaldık. Barış ve Topal uzun süre takımı ayakta tuttu ama kaç aydır oynamayan adamların kondüsyonu bu kadardı ancak!
Skippe'nin aklı nerde bilmiyorum. Golden sonra birşeyler yapmalıydı ama klubede işe yarar biri varmıydı bilmiyorum!
Lincoln enfes oynadı. Çok ayıp şeyler yaptı gerçekten! Rıdvan ve erman'a kapak olsun!
Servet harikaydı. Gol yemediysek katkısı büyük...
Barış, 75 dakkanın yıldızlarından biriydi.
Baroş da bugün iyi oynadı.
Geri kalanda elinden geleni yaptı, Nonda hariç hiçbir futbolcuyu eleştirmeye lüzum yok! Herife kıl kaptım resmen. Bu ne lakaytlık, bu ne alakasızlık! Oyundan çıkan Baroş ondan daha diri ve istekliydi. Ümit Karan ve Nonda'dan bu sene bize hayır gelirse büyük süpriz olur!
Benfica'nın Metalist'i yenmesi süpriz olur ama kazara berabere bile kalsalar lideriz sanırım...
En son hangi Türk takımı, avrupada, üst üste iki deplasman maçını kazandı acaba? Ben bilmiyorum
UEFA grubunda ikili averaj geçerli mi Cengiz abi? Geçerliyse, tek maç üzerinden mantıklı bir tercih değil bence...
Dakka başı pozisyona girdi adamlar! Defansın gayretiyle ayakta kaldık. Barış ve Topal uzun süre takımı ayakta tuttu ama kaç aydır oynamayan adamların kondüsyonu bu kadardı ancak!
Skippe'nin aklı nerde bilmiyorum. Golden sonra birşeyler yapmalıydı ama klubede işe yarar biri varmıydı bilmiyorum!
Lincoln enfes oynadı. Çok ayıp şeyler yaptı gerçekten! Rıdvan ve erman'a kapak olsun!
Servet harikaydı. Gol yemediysek katkısı büyük...
Barış, 75 dakkanın yıldızlarından biriydi.
Baroş da bugün iyi oynadı.
Geri kalanda elinden geleni yaptı, Nonda hariç hiçbir futbolcuyu eleştirmeye lüzum yok! Herife kıl kaptım resmen. Bu ne lakaytlık, bu ne alakasızlık! Oyundan çıkan Baroş ondan daha diri ve istekliydi. Ümit Karan ve Nonda'dan bu sene bize hayır gelirse büyük süpriz olur!
Benfica'nın Metalist'i yenmesi süpriz olur ama kazara berabere bile kalsalar lideriz sanırım...
En son hangi Türk takımı, avrupada, üst üste iki deplasman maçını kazandı acaba? Ben bilmiyorum
UEFA grubunda ikili averaj geçerli mi Cengiz abi? Geçerliyse, tek maç üzerinden mantıklı bir tercih değil bence...
Last edited by Ismail Gezer on Thu Dec 04, 2008 12:52 am, edited 1 time in total.
-
Dur bi su galibiyetin tadini cikaralik Ali bey, 6 macta avrupada 5 galibiyetin tadini cikaralim.Ali Gursel wrote:Bu Skibbe'nin oynattigi oyuna eywallah ama oyun planlamasi ve oyuncu degisiklikleri gercekten felaket otesi.
Ali
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
GS 9
Metalist 7
Olim. 3
Hertha 2
Benfica 1
Benfica nin hala umudu var, bu cok guzel. Onlarin umutlari bizim grup liderligi umutlarimizi canli tutuyor.
Aralik ayi basinda coookkkkk uzun senelerdir hasret kaldigimiz iki haneli UEFA katsayi puanina ulastik.
GS gruptan cikti, bundan da ote Lincoln birilerini gercekten cok fena
PIC ETTI.
Metalist 7
Olim. 3
Hertha 2
Benfica 1
Benfica nin hala umudu var, bu cok guzel. Onlarin umutlari bizim grup liderligi umutlarimizi canli tutuyor.
Aralik ayi basinda coookkkkk uzun senelerdir hasret kaldigimiz iki haneli UEFA katsayi puanina ulastik.
GS gruptan cikti, bundan da ote Lincoln birilerini gercekten cok fena
PIC ETTI.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
Ama Metalist'in bir maci daha var. Portekiz'de BEnfica ile oynayacaklar. Gruplar beser takim, her mac gunu bir bye oluyor, bugun Benfica byedi mesela, son mac gunu de biz olacagiz.Cengiz Akgun wrote:GS group birincisi. Metalist 7 puanda kalmis. Bugun berabere kalsaydik onlar birinci olacakti. Macin sonunda hakikaten GS kalesini melekler ile DeSanctis korudu.
Ali
-
Metalist'in 1 maçı daha var. Deplasmanda hiç bir iddiası kalmayan Benfica ile oynayacaklar. Galip gelirlerse grubu 1. bitiriyorlar.Cengiz Akgun wrote:GS group birincisi. Metalist 7 puanda kalmis. Bugun berabere kalsaydik onlar birinci olacakti. Macin sonunda hakikaten GS kalesini melekler ile DeSanctis korudu.
-
- Moderator
Oooo. Digerleri uc mac yapmis. Tuh be. Su Istanbuldaki lagarlik kotu oldu. Bu durumda Metalist'in birinci olma sansi devam ediyor.Cengiz Akgun wrote:GS group birincisi. Metalist 7 puanda kalmis. Bugun berabere kalsaydik onlar birinci olacakti. Macin sonunda hakikaten GS kalesini melekler ile DeSanctis korudu.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.