Kazim Kanat olmus

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gurdal Cetin

Kazim Kanat olmus

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

TRUST GALATASARAY
MGC
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Allah rahmet eylesin...
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Kansere karsi uzun sure mucadele verdi. En son agir gripe yakalandigini
okumustum...Allahtan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Bir rahmet de benden. Deli dolu biri idi. Yalanini pek duymadim ama BJK'ye cok bagimli yazdigi icin pek okumazdim. Tek cigeri ile yanlis is yapip zature olmus. Ama bas agrisi bahane derler. Cok da gencmis. 1950 dogumlu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mehmet Daskiran

Post by Mehmet Daskiran »

Allah rahmet eylesin. Kansere yakalanipta o kemoterapiyi yedikten sonra zaten en kucuk bir rahatsizlik bagisiklik sisteminin cokmesiyle olumcul oluyor.
Mehmet Daskiran
Omer K. KOCAOGLU

Post by Omer K. KOCAOGLU »

Allah rahmet eylesin.Topragi bol olsun.

Sivri yorumlari ile hep one cikti.H.Sukur, Aureli takintilari en basta yer alanlardir herhalde.

Hele hele izledinizmi bilmem ama, Ahmet Cakar ve programdaki digerleri bir Brezilya sakasi yapmislardi.YouTube ararsaniz bulursunuz.Bir otobus dolusu esmer tenliyi toplayip Kazim'i protestoya gelmislerdi.Istiklal Marsi falan soylettiler hepsine.Bayagi komikti.Izlemediyseniz bulup izlemenizi tavsiye ederim.
UEFA Kupasi,Super Kupa,Engelsiz Aslanlar 2 Kez Avrupa, Dunya ve Kitalararasi Sampiyonu ,Avrupa Bayanlar Basketbol Sampiyonu
Soner Özaltındere

Post by Soner Özaltındere »

Allah rahmet eylesin.
Galatasaray,
imkansızı olağana çeviren ruh....
Levent Guntay

Post by Levent Guntay »

Allah rahmet eylesin.

Hincal Uluc gayet kuru ve soguk bir veda yazisi yazmis. Bugunku esas yazisi Tanyevic, uzun uzun anlatmis Tanyevic'i. Sonra da ayip olmasin diye Kazim Kanat icin bir iki sey yazmis. Sabah gazetesi de "Hincal Uluc "kardesim" dedigi Kazim Kanat'a yazi yazdi." falan diyor.

Kanat'in son yazisinin son paragrafinda Hincal'a "Şu zor günlerimde kırıcı ve incitici söz ve yazıların beni çok üzüyor."demis.

Belli ki, Kanat Hincal'a bayagi deger vermis, Hincal'in ise derdi ise her sartta rating.

Zaten hazzetmezdim iyice tiksindim Hincal Uluc'tan.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Levent bunun adi megalomanliktir, sasirmadim acikcasi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Kanad'in cenazesinde Uluc'taki kilik kiyafeti gordunuz mu? Sabahta var.

Image

Iyi fular filan takmamis ya da yanlardan sarkan atki yok. Ruhen hasta bir adam birader. O ne renk cumbusu oyle. Gomlegin kol kapaklari da acik bagirsaklar disarda. Insan koyu bir elbise giyer gelir kopek olusu degil bu be. Rahmetli annemde cok kizardi canazeye boyle oldugu gibi gitmeye.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ersin Taner

Post by Ersin Taner »

Cengiz Akgun wrote:Kanad'in cenazesinde Uluc'taki kilik kiyafeti gordunuz mu? Sabahta var.

Image

Iyi fular filan takmamis ya da yanlardan sarkan atki yok. Ruhen hasta bir adam birader. O ne renk cumbusu oyle. Gomlegin kol kapaklari da acik bagirsaklar disarda. Insan koyu bir elbise giyer gelir kopek olusu degil bu be. Rahmetli annemde cok kizardi canazeye boyle oldugu gibi gitmeye.
Hıncal'ı savunuyor durumuna düşmek istemem ama orası cenaze değil, Sabah gazetesinin önü...

Cenaze öncesi çalıştığı gazetenin önünde de bir tören düzenlendi. Hıncal'ın solundaki kişilerin kıyafetlerinden de anlaşılıyor cenaze olmadığı...
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Imam orada, adamin tabutu da cenaze arabasinda ve oyle ya da boyle dini bir toren yapilmis. Neresi olursa olsun. Evet bizim mezarliklari biliyorum camur icindedir simdi. Ne ayakkabi kalir ne pantolon. Ama camide ve boyle atv onunde bu sekilde palyaco gibi anma/cenaze torenine katilinmaz. Madem caket pantolon giymeyecek koyu bir seyler giyinmesi gerekirdi. Orada ustine cekic vurlmus parmak gibi siritmis.
Last edited by Cengiz Akgun on Fri Sep 26, 2008 8:57 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Levent Guntay

Post by Levent Guntay »

Imami cok farkli buldum. 24-25 yasinda falan herhalde.
Ersin Taner

Post by Ersin Taner »

Cengiz Akgun wrote:Imam orada, adamin tabutu da cenaze arabasinda ve oyle ya da boyle dini bir toren yapilmis. Neresi olursa olsun. Evet bizim mezarliklari biliyorum camur icindedir simdi. Ne ayakkabi kalir ne pantolon. Ama camide ve boyle atv onunde bu sekilde palyaco gibi anma/cenaze torenine katilinmaz. Madem caket pantolon giymeyecek koyu bir seyler giyinmesi gerekirdi. Orada ustine cekic vurlmus parmak gibi siritmis.
Hıncal her zaman öyle giyiniyor(Ortaköy'de falan 1-2 kez görmüşlüğüm var) İnsanlar sabah işlerine gelmişler sonra odalarından binanın kapısının önüne çıkıp 30 dk. anma törenine katılıp tekrar odalarına çıkmışlar. Katılanların çoğu günlük kıyafetleri içindeydi. Hıncal'ın sağındaki takım elbiseli Sabah genel yayın yönetmeni yani normalde de öyle giyiniyor.

Ha anma töreninin bugün yapılacağı belliydi, bugünlük gazeteye koyu renk takım elbiseyle gelebilirdi diyenlere de bir lafım yok, sonuçta Hıncal bu...
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ersin Taner wrote: Ha anma töreninin bugün yapılacağı belliydi, bugünlük gazeteye koyu renk takım elbiseyle gelebilirdi diyenlere de bir lafım yok, sonuçta Hıncal bu...
Hah iste sorun olan bu. Bu sabah SABAH gazetesi calisanlarina surpriz yapamadigi ortada. Ozel hayatinda ne yaparsa yapsin ne giyerse giysin beni ilgilendirmez. Boyle ben cenaze filan takmam olayi Kanat'a ayip olmus. Zaten mezarliktaki fotograflarda yoktu. Son gorevini SABAH'in onunde eda etmis.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply