Ali Gursel wrote:Sevgili Ozgur, adam 73. dakikada cikti, ne zaman isinacakti ufak ufak? Lazin idam sehpasinda bu bana ders olsun demesi gibi, 73 dakika olmus, ufak ufak isiniyor Umit.
Mac 0-0 idi o anda (ve oyle de bitti zaten). Hala kaderi degisebilirdi yani. Gecen sene ki FB-Kupa, ilk yari lig iBB maclari dusunuldugunde (veya bu senin soyledigin dakikalar civarinda sanirim, Kasimpasa maci da var), kader degistirdigi maclar olmustu. Kendimi onun yerine koyarak yazmistim. Macin basinda her topu kaptiriyorken, eziyorken, 2. yari daha derli toplu, ritmini yakalar bir havadayken, ve belki gorevini yerine getirebilecekken cikinca yasanacak bozukluk geldi aklima.
Murat Gokcigdem wrote:Neyse, rakibimizi ciddiyetle karsilacagimizi umarak takimimiza basarilar diliyorum.
Denizli macinin kolay olmasi bekleniyorken, bizi bir miktar kasmisti ama, dedigin gibi, bizimkiler bir ciddiyetsizlik yapmadikca, bu sefer kolay maclarimizdan biri olacak gibime geliyor bu, rakibin tecrubesizligi nedeniyle. Hayirlisi bakalim insallah...
www.antalyasporum.com sitesinden bir haberi sizlerle paylasmak istedim.
BIENIUK, ÖZKAN ve ABDULLAH KADRODA YOK ...
BJK macinda bu Bieniuk'u cikartti diye Jarabinsky'yi carmiha gerecekti yanilmiyorsam Sansal ile Erman. O macta takiminin en iyi oyuncularindan biriydi, diyorlardi. Eh, tam kuvvet rakipleri devirmek daha guzel olur tabii ama, su 3-4 hafta, hazir kita bekleyen akbabalara firsat vermemek icin, cok da gocunmayacagim isin dogrusu, etkili adamlari eksilmis olursa diye...