Yapilan dogru degil ve bu hassas konuda daha dikkatli hareket edilebilirdi. Akli evvelin biri basket maclarina grup psikolojisi ile adam toplamaya calismis(Bu yil takim iyi tek eksik seyirci), ama var olan hassasiyeti unutmus. Tabii burada soylede bir uyaniklik olabilir. Bir kere kredi kartinizla alim yaptinizmi Cemiyetten, sizi ayak ustu orada oldu bittiye getiripte hemen kredi kartiniz ile aylik cemiyet odemesini otomatige koydurarak, kendi tahsilat sorunlarinida hallederler.
Cemiyet yerine ''Eski GSli sporcular dernegi'' veya ''Cafe crown Ulker calisanlari'' olsaydi bu kadar tepki toplamazdi. Niteki mesela ''GSli İsadamlari Derneginin '' ve diger gruplarinda var boyle avantajli haklari. Grup olmuslar kapatmislar dener gecilirdi. Yanlis olan hem daha onde bir yer verilmesi, hemde taksit sayisinda 2-3 fazla yapilmasi (oda cemiyetin bankayla klubten daha avantajli bir anlasma yapmasi durumuyla ilgili).
Ama birde sunlar var.
1-)Zannedersin o salon gecen yil hinca hinc doldu, bilet bulunamiyor. Alakasi yok. Numarali futbol kombinesi alana birde bedava basketbol kombinesi veriyorlar, almak isteyenede hala bilet gani. 3-5 mac disinda maksimum 100 kisiye oynadi gecen yil o salon. Bunlarin arasinda hatiri sayilir oranda liselide vardi. Boyle feryat figan edenlerden kac tanesi kombine aldi, kac taneside alipta butun maclara gitti.?
2-)Ben alsam oradan almam, cunku zaten polislerin oturupta kavganin gurultunun oldugu yer. Ayrica tribunde butun Galatasaraylilarla oturmak varken,niye zaten Cemiyette gorebilecegim adamlarin yanina gideyim. ? O adamlari gormek istesem Cemiyete giderim. Birde coluk cocuk, ne zevki var? Ben oglani goturmek istiyorum has GS tribunune, ne isim o tribunde?
3-) Yillardir her sezon basinda grup olusturursaniz , gidersiniz iyi yerden koltuk kaparsiniz. Mesela ben bunu organize etsem, Cimbom org beraber otursak, klube 6 taksit yaptirsam, ve bunu ilan etsem, sizde bunu alsaniz, birde kavga dovusun ortasinda bir yerden
ondan sonrada disaridan biri ''Internete girip yurtdisinda yasamislarin sitesindensin diye ne ayricaligin var? '' dese ne hissedersiniz. Biraz empati yahu.
4-) Baska sitelerdeki lise saplantili aptal munakasalari buraya tasimayin . Burada prim yapmiyor, ben cevap vermesem unutulup gidecekti. Zamaninda vardi bunlardan bol miktarda buradada , neyseki kurdular sitelerini gittiler, asagilik komplekslerini ve kinleri baska yerde bosaltiyorlar.
Cemiyet > Galatasaray Taraftarı mı?
Moderator: Staff
-
- Staff Member