Arkadaslar okudugumuz seylere biraz daha elestirel yaklasalim, sorgulayalim ne olursunuz.
Habere gore Canaydin Kalli'nin Hakan, Hasan ve Sabri'nin hemen gonderilmesini istedigini soylemis.
Bu Necati ve Hasan Kabze'yi gonderen Kalli. Ha, aklimdayken adam cift forvet oynatiyor. Yine not olarak sezon bas geldiginde Nonda falan da yok. Yani Kalli herhalde Umit'in yanina kendi forvet cikmak istemis, ya da sezon basinda geldiginde Umit de sakatlanirsa Spaletti 4-6-0 ile asmis vaziyette ben de oyle oynatirim falan demis.
Ya gazete yalan yaziyor, ya baskan rahatsizliktan dolayi biraz ne dedigini bilmiyor ama yazilanin dogru olmasi mumkun degil.
Canaydin'i ben hic begenmedim baskan olarak, yazdiklarim forumda. Ama genel olarak bu vefa ve saygi konularinda dikkatli bir insan. Kalli icin soyledigi iddia edilen sozler uslup olarak Canaydin'a hic ama hic benzemiyor. Ama yas ve ciddi hastaliklar ile insanlarda boyle degisiklikler olabiliyor, yasayaniniz olmustur bir yakininin basina gelince, yani mumkundur. Boyle olabilir, o zaman da ozel durumundan dolayi hos gormek lazim.
Ama Kalli'nin Nonda yokken Necati, Kabze ve Hakan'i yollamak isteyecegine nasil inanip uzerine yazi yaziyorsunuz? Ayrica adam bir suru mac Hakan'i ilk 11 baslatti.
Sabri dense anlayacagim, kadro disi birakti falan, ama manyak mi Kalli, istemediklerinin bazilarini kadro disi birakirken bazilarini ilk 11e cikariyor. Baski geldi deseniz, baskiyi birakin, konusma dahi yapilinca kalkip gitti adam yahu, ne baski yapmasi?
Gelelim Alpay'a
Alpay Dedeoglu wrote:
Hadi soylemeyeyim diyorum duramadim. Bazi agbiler GS'nin yuksek cikarlari icin degil, kendileri olasi yikintinin altinda kalmamak icin son 6 macta boluculukten birlestiricilige gectiler. Servet, Topal, Emre, Karan, Baris, Balta, Ugur ve digerleri yil boyunca savasmasaydi zor gelirdi sampiyonluk. O savasma ruhuda Kalliden geldi, agbilerden degil.
Ben bunca zamandir gelmemesine sasirmistim. Aslinda kotu niyetlerinden dolayi GS'in sampiyonlugu icin ugrastiklari falan gibi bir senaryo bekledim ama dusunup dusunup takimin sampiyon olmasina katki yaptigi icin oyuncu nasil suclanir, bu kadar da olmaz deyip vazgecmistim.
Yanilmisim, affimi diliyorum.
Sevgili Alpay, daha bir hafta once sampiyonlugu sarmas dolas kutlayan bir grup insan arasindan bazilarini bunu kendileri enkaz altinda kalmamak icin sampiyonluga katki yapmakla itham edip, krediyi digerlerine vermeye calismak cok garip. Yani biraz daha evde oturup dusunsen klube gidip resmi basvuruda bulunacaksin, lutfen Hakan Sukur'u sekiz sampiyonluktan cikaralim, resimlerini silelim, kendi cikari icin yapti diyelim, silelim onu GS tarihinden falan deyip.
Adam Sivas macinda mac 4-3ken gol atip beraberlik ihtimalini bitirdi, az zaman kalmis olsa da. OFTAS macinda da ilk golu atti. Emegi ve payi yadsinamaz ama Karan son haftalarda ortada yoktu, Ugur Konya macindan beri sakat, 22. hafta, sezonun en son ucte birini kacirmis, basta oynamadiklarini sayarsan muhtemelen yaridan fazlasi yoktur, ne kavga etmesi, dizi kirik adamin, Hakan'i yerin dibine sokmak icin bu kadar mi zorluyorsun kendini?
Bosver Hakan'i, sampiyonlugun tadina var bence.
Ali