Yasin Gürel wrote:Ozgur A. Boztepe wrote:Yasin Gürel wrote:
Sevgilerimle !!
Ben Ayhan hakkimda yorum yapmadim. Ama galiba son damla olmusum ister istemez poll bile acilmis.
Sahsi fikrim ise, ayhan; okan gibi emre gibi 4 1 2 1 2 nin sag ve solu icin bicilmis kaftandir. Ileri geri iyi oynar, oyun kurar zekidir tecrubelidir, ilk gerets doneminde burda oynamis ve cok basarili olmustur. Onun yerine arda girince. ic orta saha olmadigi icin arda, denge bozulmustur.
Kendi fikrim on libero mevkinde hem ofansif hem defansif linderothun daha iyi oldugudur.
Bana kalsa gs orta sahasi.
-----------------Linderoth------------------
--------topal-------------------ayhan--------
----- lincoln------------------------arda------------
olurdu.
Bu arada bu kadro yapma isi sampiyonlugun tadi agzinda iken sikintili gunlerden cok daha tatli oluyormus...
Bence de bu orta saha dörtlüsü iyi bir tek forvetle ( Nonda olabilir fakat yinede kaliteli bir forvet alınmalı bence ) çok sağlam defans yapan hücumda da Lincoln , Arda gibi yaratıcı oyuncularla avrupada başarılı olabilecek bir onbir.Sadece Topal-Linderoth ikilisi ofansa hiç çıkmadığından biraz atak gücü düşebilir.Buna çare olarak formda olduğu zaman Barış'ta bir alternatiftir.
Zaten o yuzden linderoth'un topala cok faydasi olucagini dusunuyorum. Cunku linderoth varken topal ofansif yeteneklerini kullanabilir.
Topal gibi iki ayagiyla cok iyi sut atatn, ve attigi sutlari %80 i kaleyi tutturan bir adamin mac basi 1 sut oynamamasi lazim. Eger linderoth arkasinda olursa, topalin calim , fuleli kosulari ve sert pas ve sutlarindan daha cok yararlana biliriz.
Ayrica en geride lideroth ile kanatlara kacan arda ve lincoln'un onunce cok iyi top atabilir. Ayhanda her zaman yaptigi gibi top tutar ve arda ve lincolnu ortadan besler...
Bugun Giuly i catanina karsisinda seyrettim. Takimin her ataginda o vardi. Hala cabuk, hala zeki... Aydin hakkinda gecen hafta yaptigim analize hala sadik kalirken, Giuly nin faydali olucagini dusunuyorum. Ama 3 milyon euroya romada bir sezonda 30 mac oynuyan bir adami 31 yasinda olsada almanin zor bence.
Ayrica aydinin gs 11 inde oyniycak insiyatif ve olgunluguna ulastigini dusunuyorum.
Elmander iyi bir oyuncu ve buyuk ihtimal takimi dusucek, ama oda 10 milyon euro civari.
Aykutu son sivas maci icin suclamasamda, iyi ve tecrubeli bir kaleci bize lazim. Ayrica dogru ise van buyten'de cok iyi bir defasn oyuncusu.
Kone icin ayrilan 12 milyon duruyormu durmuyormu asil soru bu.
Ayhandan basladik, yine transfere geldik kusura bakmayin...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)