33. hafta: Sivasspor-GS 3-5 (Song(KK),Arda(3), Ayhan, Hakan)
Moderator: Staff
-
Savunmamizi hava topu hakimiyeti en iyi dort defans oyuncumuzdan kuruyoruz. Sivas ileriye topu sisirdiginde bu elemanlarin ilk toplari toplamalari amaclanmis.
Orta saha dizilisimiz oyun icinde bence bircok varyasyona cik. Arda yi zaman zaman Nonda nin arkasinda serbest oynatacagimiz gibi, Balta nin onune cekip Sabri yada Baris ile ileride rakip beklere daha yogun pres yapabiliriz. Tahmin ediyorum Arda oyun suresince zaman zaman kanata gelip hem daha etkili hem daha diri kalmak isteyecektir. 90 dk forvet arkasi cikarmasi zor gibi. Song da stopere gecip Emre sag beke gecebilir. Ben bu kadar degisikligi teknik heyetin yapmayacagini ve Song un sag bekte cakili oynayacagini dusunuyorum.
Aklima tek yatmayan bu orta saha rakipten pres yerse, ayaga ne kadar top yapabilir? Ayhan nin iyi oyunu ve tecrubesi ile maca agirligini koymasi lazim.
Orta saha dizilisimiz oyun icinde bence bircok varyasyona cik. Arda yi zaman zaman Nonda nin arkasinda serbest oynatacagimiz gibi, Balta nin onune cekip Sabri yada Baris ile ileride rakip beklere daha yogun pres yapabiliriz. Tahmin ediyorum Arda oyun suresince zaman zaman kanata gelip hem daha etkili hem daha diri kalmak isteyecektir. 90 dk forvet arkasi cikarmasi zor gibi. Song da stopere gecip Emre sag beke gecebilir. Ben bu kadar degisikligi teknik heyetin yapmayacagini ve Song un sag bekte cakili oynayacagini dusunuyorum.
Aklima tek yatmayan bu orta saha rakipten pres yerse, ayaga ne kadar top yapabilir? Ayhan nin iyi oyunu ve tecrubesi ile maca agirligini koymasi lazim.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
Kadro mucadele eden bir kadro. Yenmekten cok yenilmemek icin kurulmus gibi geldi. Durmadan baski yenecek, seyirci desteginin onunde boyle bir hareket onlari daha costurucak. Ben deplasmanda ince pas atabilecek Lincoln'i kullanirdim, tabi sakatlik durumunu biz bilmiyoruz.
Gol yemezsek bu kadro ikinci yarida degismeden uzatilicak. Gol yenirse Lincoln , Hakan girecek.
Gol yemezsek bu kadro ikinci yarida degismeden uzatilicak. Gol yenirse Lincoln , Hakan girecek.
Kemal Bakircioglu
-
-
-
Sabriden inanilmaz bir sut , direkte patladi. SOnrasinda donen top Ayhan vurdu az farkla disarida.
Ve gol Arda ....
Ikinci gol yine Arda ....
Ve gol Arda ....
Ikinci gol yine Arda ....
Last edited by Kemal Bakircioglu on Sun May 04, 2008 7:45 pm, edited 2 times in total.
Kemal Bakircioglu
-
-
- Moderator
-
-
evde kiz arkadasimla seyrediyorum maci. Kizin futbolun fsinden haberi yok hinti oldugu icin. Onun bile sesi kisildi...
ilk yarda heycandan hicbirsey anlamadim. ama fb maci 1-1 ilk golu gencler atti...
Ilk golde song bence yanlis secim yapti topa topuguyla vurmama calisarak. Arda nondaanin arkasina gecip ayhan sola kayinca 2 gol atti.
Istermisin bugun sampiyon olalim...
ilk yarda heycandan hicbirsey anlamadim. ama fb maci 1-1 ilk golu gencler atti...
Ilk golde song bence yanlis secim yapti topa topuguyla vurmama calisarak. Arda nondaanin arkasina gecip ayhan sola kayinca 2 gol atti.
Istermisin bugun sampiyon olalim...
-
-
Son 15 dakikayı izledim. Golü Song'un attığını öğrenince çok çok üzüldüm. Sen savunmam sağlam olsun diye tek forvetle çık, kendi kalene gol at???
Neyseki Arda imdada yetişti. 2 golü de gördüm, İnşallah gol yemeden maçı bitiririz. FB son dakkada gol atmasa iyi olacaktı. Neyse biz kazanalımda gerisi mühim değil..
Neyseki Arda imdada yetişti. 2 golü de gördüm, İnşallah gol yemeden maçı bitiririz. FB son dakkada gol atmasa iyi olacaktı. Neyse biz kazanalımda gerisi mühim değil..
-
-
-