Lincoln un sag tarafta oybamasina varim bu sistemede. Zaten son 2 macta ne zaman aciklara kacti o zaman etkili isler yapti...Görkem KIRGIZ wrote:Ozgur A. Boztepe wrote:Daha o zamana kadar cok sey olur ama bana gore ideal 11 2008 2009 senesinde..
------------Isakson-----------------
Ugur----Song----Servet----Volkan
----------------Linderoth------------
---------Topal-----------------------
--------------Lincoln-----------------
Serkan-------------------Arda------
------------Nonda--------------------
Koneye tekliif ettikleri paranin kaynagi hala duruyorsa, o parayla Nondadan daha iyisis bulurlarsa Arshavin gibi Santrfor o olur....
Bu diziliş bence ideal diziliş. Dünyada yaygın olarak kabul gören ve kadromuza da çok uygun bence. Ancan Lincoln'ü ortada değil, sağ kanatta oynatmak daha mantıklı. Lincoln orada olmaz derseniz Messi, Ronaldinhio da kanatta oynuyor. Tabii böyle bir taktiği Kalli uygulamaz, o da var.
Linconun son maclardaki defanstaki cabasi beni ortasahanin ilerisinde onu dusunmeye itti.
Pekei sence baracada deconun oynadigi yerde gsde kim oynar. iyi bir ayhandan baskasi varmi?
Ama sonucta sana katiliyorum, lincoln arda gibi oyuncular ne kadar kaleye yakin ve kenarda onarsa o kadar fayfdali olurlar, artik dunya futbolu ortadan dalan 10 numaralara izin vermiyor.