Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Bu arada Hasan'in gozu aydin - Ozer Hurmaci Ankara ilk onbirinde oynayacak - ben de dikkatle izleyecegim kendisini... Fakat biraz evvel Ankaraspor idarecisi kucuk Gokcek GS'in devre arasinda Ozer icin anlasilmis parayi yatirmadigi icin sezon basinda verilen sozun gecerli olmadigini soyledi.
Last edited by Mert Tokman on Sat Mar 15, 2008 7:25 pm, edited 1 time in total.
Bizim macla ayni saatte FSW'de Arsenal-MBoro maci da baslayacak... iki maci ayni anda seyretmeye calisacagim... bakalim Tuncay Arsenal'e karis ne yapacak.
Daum'un hafta içi Almanyaya gidip dönmesi bile olay oluyordu, bzimki haftasonu bile ortada yok! Böyle kritik zamanlarda ne işin var senin Almanyada be adam!
Bu arada Hasan'in gozu aydin - Ozer Hurmaci Ankara ilk onbirinde oynayacak - ben de dikkatle izleyecegim kendisini... Fakat biraz evvel Ankaraspor idarecisi kucuk Gokcek GS'in devre arasinda Ozer icin anlasilmis parayi yatirmadigi icin sezon basinda verilen sozun gecerli olmadigini soyledi.
Cok gec kaldim hemde daha yeni basladim izlemeye, dise dokunur birsey kacirmadim anlasilan
Mert Tokman wrote:Macin ilk on dakikasi GS'in zorlanacagi izlenimini veriyor. Aykut da maca kotu basladi...
Nasıl kötü başladı? Yine yan toplar mı? Sporx'den arada takip ediyorum, şöyle diyor:
3' De Nigris sağ çaprazdan giriyor, Aykut çıktı kaleden, De Nigris yerde kaldı...
8' Özer'in sağdan ortasında Mehmet Yılmaz'ın kafa vuruşu Aykut aynı güzellikte çıkarıyor...
14' Özer geliyor vuruşu Aykut başarılı...
17' Mehmet Yılmaz sağdan içeri çeviriyor Aykut başarılı...