Fortis Kupasi:Galatasaray-Fenerbahce 2-1 (Sukur, karan)
Moderator: Staff
-
- Moderator
Abooo yenmisler bizimkiler. Galiba mac karakolda da bitmis Savas'in dedigi gibi. Neyse tazi olali bir av tutular demek.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Ozgur -Ozgur A. Boztepe wrote:Mert Tokman wrote:neresi yazik... coktan hem de direk kirmiziyi haketti... GS'a hic yakismayan bir adam... ittirsin gitsinOzgur A. Boztepe wrote:lincolne diz atti volkan... direk kirmizi
ve halem lincole kirmizi verdi ikicsi saridan cok yazik...
Lincoln'den tiksiniyorum...
neden hakketti... bugun iyi mucadele etti lincoln defansa yardim etti ve pozisyon hazirladi...
Golu attiktan sonra rakibine gidip nasil girdi hareketi yapan bir futbolcu GS'a layik olamaz... Defolsun gitsin - zararindan baska birsey yok zaten...
-
- Site Admin
alin kupayi bir yerinize sokun....kendime yediremedigim olay ne
biliyormusunuz...Lincoln'un o aciz hali. Ulan siz ne bicim insansiniz, ne bicim
takim arkadasisiniz...olmaz olun emi...basta Baris olmak uzere hepinizi
kiniyorum, rezil herifler. Ulan yok mu aranizda o ayi yavrusuna dur diyecek
adam. Adam degilsiniz siz.
Meydani bos bulmus o ayi yavrusuna birkac sözum var ama dilim varmiyor.
Kendisinden 50 cm daha kucuk adama dikleniyor, tekme salliyor...ne erkek
ama...
ama...
-
Lincoln fazlasini haketti orada...Hasan Tezcan wrote:alin kupayi bir yerinize sokun....kendime yediremedigim olay ne
ama...
-
- Site Admin
bu ara verilecek cezayi merak ile bekliyorum....bu sefer 1-2 olmaz
herhalde...4-5 bile az.
Nasil girdi hareketini ben görmedim, yaptiysa olan bitenlere bir sebep teskil
etmez. Volkan sikiysa yapsin o hareketi avrupa kupalarinda. Sinirlerine hakim
olmayan her zaman kizarir.
Lincoln'un 'nasil girdi' hareketi yaptigini ben görmedim. 'Nasil girdi' ile bir
baba hindi arasinda bir fark görmuyorum ayrica...siz?
herhalde...4-5 bile az.
-
Ben gormedim nasil girdi hareketini ama hakli olabilirsin cunku. volkan topu ileri vurdu uzgun bir sekilde sonra bir anda donup cildirdi...Mert Tokman wrote:Ozgur A. Boztepe wrote:Mert Tokman wrote: neresi yazik... coktan hem de direk kirmiziyi haketti... GS'a hic yakismayan bir adam... ittirsin gitsin
Lincoln'den tiksiniyorum...
neden hakketti... bugun iyi mucadele etti lincoln defansa yardim etti ve pozisyon hazirladi...
Ozgur -
Golu attiktan sonra rakibine gidip nasil girdi hareketi yapan bir futbolcu GS'a layik olamaz... Defolsun gitsin - zararindan baska birsey yok zaten...
Last edited by Ozgur A. Boztepe on Wed Feb 27, 2008 11:23 pm, edited 1 time in total.
-
Macin en kotuleri Hakem, Lugano, Kalli, Orkun, Lincoln ve Sabri.
Lugano kirmizi kart gormese FB orta sahasi oyunu ele gecirecekti. Alin size Lincoln alin size Sabri.... Kalli'yi boyle bir kadro cikardigi ve prensiplerini cignedigi icin elestiriyorum.
Fenerbahce takimi hakemle oynamasini ve surekli itiraz etmesini saymazsak iyi mucadele etti. Tur onlarin hakkiydi demem ilk macta cok kotu oynamis ve bu macta ciddi hatalar yaptilar. Mucadele yetmiyor. Akilli olup gozluk mozluk yapmayacaksin. Gozlugu munasip bir yerine takarlar ne oldugunu anlayamazsin boyle.
Orkun'u bugun bu gorevden kactigi icin ayipliyorum. Besiktas macinda da gorev verilmemesi gerekiyor. Aykut'la devam edilsin.
Hakem bu isler boyle kitap hakemligi ile olmuyor. Boyle maci cigrindan cikarirsin ise. Neyse bu heriften herhalde kurtulmusuzdur.
Ozan Ersoy
Lugano kirmizi kart gormese FB orta sahasi oyunu ele gecirecekti. Alin size Lincoln alin size Sabri.... Kalli'yi boyle bir kadro cikardigi ve prensiplerini cignedigi icin elestiriyorum.
Fenerbahce takimi hakemle oynamasini ve surekli itiraz etmesini saymazsak iyi mucadele etti. Tur onlarin hakkiydi demem ilk macta cok kotu oynamis ve bu macta ciddi hatalar yaptilar. Mucadele yetmiyor. Akilli olup gozluk mozluk yapmayacaksin. Gozlugu munasip bir yerine takarlar ne oldugunu anlayamazsin boyle.
Orkun'u bugun bu gorevden kactigi icin ayipliyorum. Besiktas macinda da gorev verilmemesi gerekiyor. Aykut'la devam edilsin.
Hakem bu isler boyle kitap hakemligi ile olmuyor. Boyle maci cigrindan cikarirsin ise. Neyse bu heriften herhalde kurtulmusuzdur.
Ozan Ersoy
-
-
-
Volkan FBnin sorunu beni ilgilendirmez... Benim once kendi pisligimi temizlemem lazim... Baris iyi ki aman takim arkadasim diye mudahele etme ihtiyaci hissetmedi - sonra o da cezalanacakti.Hasan Tezcan wrote:bu ara verilecek cezayi merak ile bekliyorum....bu sefer 1-2 olmaz
herhalde...4-5 bile az.
Git arkadaslarinla golun sevincini yasa ne demeye gidip Volkan'a satasiyor - 2-3 100%luk golu iceri birakmadigi icin mi?
Lincoln'e gicikligim bu davranisi ile kisitli degil ama tabii percinlendi...
-
Savas ve Yigit i tebrik etmek lazim. Takimlarinin 10 kisi kalip GS a ders verir misali topu ayaklarinda dolastirtdiklari icin. Oglum bakin boyle yapacaksiniz, oyle dan dun vurmayacaksiniz der gibi. 3 oyuncu atildiktan sonra maci insan bir kez daha seyreder mi bilmiyorum, ama kartlar abuk sabuk ciksa dahi bugunku oyun genelinde tutarliydi.
Mert Tokman a harfiyen katiliyorum. Lincoln nun sahadan alinmasi lazimdi. O atildi. Abartili seyler yaptimi mi hayir. Her takimda bunlari yapanlar var. Burada Lugano lastigi, eski FB li Serhatlastigi icin cok cok cok kizdim. Matematik teki ornek misali iki eksiyi carpmak arti etmiyor. Volkan i GS macinda omuzunu cikartacak kadar cildirdigi, Lugano yu cirkeflistigi icin nasil elestiryorsak, Lincoln u de elestirelim.
Lincoln umarim tez zamanda Avrupa da bir takima transfer olur.
Arda ya gosterdigi gayret icin ozellikle tesekkur ederim. Sabri konusunda Kalli yerden goge kadar hakli. Kalli nin haksiz oldugu konu takimin oynayamadigi ve hemen herkesin bunu gordugu donemde ellerini kollarini baglayip seyretmesi. Lincoln u disari alip orta sahamizi kuvvetlendirse oyunu coktan koparacaktik. Topu sisirme modunu baslatan Sabri yi kac kere ikaz etti. Al su adami disari. koy Song u sag beke. Bundan kotu olmaz.
Kim yazdi bilmiyorum, Lincoln atildi ve BJK macinda daha umutlu olabiliriz diye. Ayni fikirdeyim.
Son soz kiralik oynayan iki genc oyuncumuza. Ates ve Cafercan, mevkinizde GS da oynayan adamlarin halini gorun ve lutfen calisin. Her ikiniz de GS takiminda hem sag bek Sabri yi hem forvet arkasi/serbest adam Lincoln i 18 lik kadroda yedek birakacak akil, beceri, yurek, fundamental ve GS sevgisine muktedirsiniz. Kurtarin bizi su adamlardan!!!!
Mert Tokman a harfiyen katiliyorum. Lincoln nun sahadan alinmasi lazimdi. O atildi. Abartili seyler yaptimi mi hayir. Her takimda bunlari yapanlar var. Burada Lugano lastigi, eski FB li Serhatlastigi icin cok cok cok kizdim. Matematik teki ornek misali iki eksiyi carpmak arti etmiyor. Volkan i GS macinda omuzunu cikartacak kadar cildirdigi, Lugano yu cirkeflistigi icin nasil elestiryorsak, Lincoln u de elestirelim.
Lincoln umarim tez zamanda Avrupa da bir takima transfer olur.
Arda ya gosterdigi gayret icin ozellikle tesekkur ederim. Sabri konusunda Kalli yerden goge kadar hakli. Kalli nin haksiz oldugu konu takimin oynayamadigi ve hemen herkesin bunu gordugu donemde ellerini kollarini baglayip seyretmesi. Lincoln u disari alip orta sahamizi kuvvetlendirse oyunu coktan koparacaktik. Topu sisirme modunu baslatan Sabri yi kac kere ikaz etti. Al su adami disari. koy Song u sag beke. Bundan kotu olmaz.
Kim yazdi bilmiyorum, Lincoln atildi ve BJK macinda daha umutlu olabiliriz diye. Ayni fikirdeyim.
Son soz kiralik oynayan iki genc oyuncumuza. Ates ve Cafercan, mevkinizde GS da oynayan adamlarin halini gorun ve lutfen calisin. Her ikiniz de GS takiminda hem sag bek Sabri yi hem forvet arkasi/serbest adam Lincoln i 18 lik kadroda yedek birakacak akil, beceri, yurek, fundamental ve GS sevgisine muktedirsiniz. Kurtarin bizi su adamlardan!!!!
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
Lincoln "nasil girdi" hareketi mi yapmis? geciniz...asil volkan'a ne oluyor orda? lincoln'un hayalarina diz atip sonra yerden yatan adamin tekme atmak istercesine üstüne yürüyüp sonra bir de ana avrat düz gitmesi bence hicde afedilir gibi degil. avrupa'da yapsin bakalim o hareketi, ne oluyor...
ayrica hasan tezcan'in dedigi gibi bizim futbolcular o an armut toplamaya mi gitmisler de lincoln'u o an tamamen yanliz birakiyorlar? yuh yani...
ama bu macin asil ana temasi hakemin felaket oyun yönetimi. yani maci katletti derler ya, iste tam ondan. lugano'ya verdigi ikinci sari kart cok ama cok sertti. gökhan'in ikinci sari karti da bana göre sertti. asil vermesi gereken yerde, yani sert veya kasitli faullerde, cikartmadi ne hikmetse.
hakem dogru dürüst bi mac cikarsa bu kötü olaylarin hicbirisi olmazdi.
ayrica hasan tezcan'in dedigi gibi bizim futbolcular o an armut toplamaya mi gitmisler de lincoln'u o an tamamen yanliz birakiyorlar? yuh yani...
ama bu macin asil ana temasi hakemin felaket oyun yönetimi. yani maci katletti derler ya, iste tam ondan. lugano'ya verdigi ikinci sari kart cok ama cok sertti. gökhan'in ikinci sari karti da bana göre sertti. asil vermesi gereken yerde, yani sert veya kasitli faullerde, cikartmadi ne hikmetse.
hakem dogru dürüst bi mac cikarsa bu kötü olaylarin hicbirisi olmazdi.
Quo vadis, Galatasaray?
-
millet gol sevincinden gormedi herhalde yoksa korurlardi...Hasan Tezcan wrote:alin kupayi bir yerinize sokun....kendime yediremedigim olay ne
ama...
-
Neden beklemiyelim canim... Arda'ya bak ne toplar kapti bugun - hem de yatarak kayarak tereyagindan kil ceker gibi toplar aldi...Ozgur A. Boztepe wrote:Ilk 20 dakika disinda iyi oynamadik.. Fenerin pozisyonu yoktu ama Bizim atmamiz lazimdi artik 2.ciyi...
lincoln yalanci pres yapti evet ama zaten onun tipi oyunculardan daha fazlasi beklenemezdi...
Sene de aldigi paraya bakarsan her isi yapmasi lazim --- ama daha da kotu olan isini yarim yapmasi. Bir isi ya tam yapacaksin yada hic yapmayacaksin. Yarim yamalak yapilan is hep sorun olur.
Gokhan'in attigi gol de Gokhan'a dogru hamle yapinca Lincoln onu kapatacak diye defanscilarimiz geri cekildi --- hic hamle yapmasa Servet veya Volkan'dan biri Gokhan'in onune gecerdi ve o sutu attirmazdi.
Bir tek o pozisyon degil - Lincoln her isi yarim yapiyor - yarim yamalak bir adam - en sevmedigim insan tipi...
Lincoln yuzunden galibiyetin keyfini yasayamadim
Last edited by Mert Tokman on Wed Feb 27, 2008 11:37 pm, edited 1 time in total.
-
Maci daha seyredemedim. Aksama bantdan sakin kafayla seyredecegim.
Gecmise bakinca bu derece gergin gecen maclar Turk futboluna ve basi ceken takimlara cok zararli olmustur. Maci kazanmamiz guzelde kaybedilen degerleride unutmamak gerekir.
En basta bir cok kimse Cuneyt Cakir gibi genc, bence, basarili bir hakemin kellesini isteyecek. Beceriksizce yaptigi penaltilar disinda sahada yanlis bir hareketini gormedigim Volkan kirmizi kart goruyor, milli kalecimizin morali sifirlaniyor. Gergin ortamda bir suru oyuncu sari kart gorup onumuzde ki haftalarda oynayamayacaklar ve bunlarin bazilari milli. Medya ve yonetici zevzekligine hic girmiyorum.
Macin kazanci bence Lincoln ve Luganao'nun kirmizi gormeleri ve gorus sekilleri. BU tur futbolcu bozuntulerina harcanan paralara yazik. Umarim sene sonunda postalanirlar.
Gecmise bakinca bu derece gergin gecen maclar Turk futboluna ve basi ceken takimlara cok zararli olmustur. Maci kazanmamiz guzelde kaybedilen degerleride unutmamak gerekir.
En basta bir cok kimse Cuneyt Cakir gibi genc, bence, basarili bir hakemin kellesini isteyecek. Beceriksizce yaptigi penaltilar disinda sahada yanlis bir hareketini gormedigim Volkan kirmizi kart goruyor, milli kalecimizin morali sifirlaniyor. Gergin ortamda bir suru oyuncu sari kart gorup onumuzde ki haftalarda oynayamayacaklar ve bunlarin bazilari milli. Medya ve yonetici zevzekligine hic girmiyorum.
Macin kazanci bence Lincoln ve Luganao'nun kirmizi gormeleri ve gorus sekilleri. BU tur futbolcu bozuntulerina harcanan paralara yazik. Umarim sene sonunda postalanirlar.