Celal Gürcüoglu wrote:O kol Avrupa'da iki tane kupa kaldirdi.Savas Macun wrote:Liseli,Derin GS,Etkin GS, kol kirili yen icinde kalir konseptine bir zahmet devam.Selamlar
Savas
Kaldirdi da ne oldu.
"Baki kalan kubbede hos bir seda."
Savas
Moderator: Staff
Neden degil?Hasan Tezcan wrote:Cok iyimsersin Savas. FB'in durumu o kadar ic acici degil bana sorarsan.
Ayrica GS FB'yi arkadan gelip gecti bile, ve fark artacak gibi me geliyor
önumuzde ki seneler. Kalli ve retro zihniyet ile degil elbette.
Farkliligimiza degindigin icin tesekkur ederim. Lise ve kultur takimin guc
ve ilham kaynagidir.
Bu sorular dogru sorular ancak kotumserligi gerektirecek endiseler degil.Hasan Tezcan wrote:Evet bence cok iyimsersin, hayal kirikligina ugrayip aglayabilirsin sonra
Sorman gereken soru su:
- Aziz Yildirim görevden cekildigi gun ne olacagidir.
- Bu kadar yabanci oyucunun takimda olmasi ciddi bir yuk teskil eder,
ayrica bu oyuncularin önumuzde ki dönem yapilacak transferlere ipotek
koydugunu gözardi etmemek gerek. Isler cok kötu giderse, ne olacak?
Kadro, sportif basari önemli oldugu icin söyluyorum.
- Muhalefetin olmamasi önumuzde ki gunlerde ne gibi sorun yaratir. Yapici
olma hususunda yani. Dikta rejimlerin durumu, akibeti ortada.
- Aziz Yildirim yönetiminin muasebesini bugun degil 10 yil sonra yapacaksin.
Bu cok önemli.
vesayre...
Sevgili Savaş,Savas Macun wrote:Neden degil?Hasan Tezcan wrote:Cok iyimsersin Savas. FB'in durumu o kadar ic acici degil bana sorarsan.
Ayrica GS FB'yi arkadan gelip gecti bile, ve fark artacak gibi me geliyor
önumuzde ki seneler. Kalli ve retro zihniyet ile degil elbette.
Farkliligimiza degindigin icin tesekkur ederim. Lise ve kultur takimin guc
ve ilham kaynagidir.
1 milyar dolara yaklasan piyasa degeri.
Naklen yayin gelirlerinin sadece %16'sinin olusturdugu bir butce.
Son 5 senede alinan 4 sampiyonluk.
Her sene bir onceki seneye oranla artan bir Avrupa basarisi ve PR.
UEFA finalini oynatacagin modern ve bol gelirli bir stad.
Ipotek edilmemis gelirler.
Cok mu iyimserim?
Savas
Savas, su piyasa degeri ne anlam ifade eder bunu aciklayabilir misin? Piyasa degeri buyuyunce ne olacak yani, Barcelona ile birlesip dunya kulubu mu olacaksiniz? Koskoca FB veya GS bir perakende zinciri gibi devralmaya veya satin alinmaya uygun kurumlar degilki.Savas Macun wrote: Neden degil?
1 milyar dolara yaklasan piyasa degeri.
Naklen yayin gelirlerinin sadece %16'sinin olusturdugu bir butce.
Son 5 senede alinan 4 sampiyonluk.
Her sene bir onceki seneye oranla artan bir Avrupa basarisi ve PR.
UEFA finalini oynatacagin modern ve bol gelirli bir stad.
Ipotek edilmemis gelirler.
Cok mu iyimserim?
Savas
Bunu anlamıyorum işte, antu'da da aynısını görüyorum "son 5 yılda 4 şampiyonlugumuz var" yazılarını... Ya tarihleri karıştırıyorusunuz(FB şampiyonlukları 2001-2004-2005-2007, şu anda 2008 yılındayız) ya da 17 Mayıs 2006 akşamındaki Denizli maçını kazandığınızı varsayıyorsunuz...Savas Macun wrote: Son 5 senede alinan 4 sampiyonluk.
Savas uzun cevap icin tesekkur. Sadece:Savas Macun wrote: 4) Ekonomik daralma-Feldkamp: Nasil degeri anlasilacak anlamiyorum.Degeri sifira indirilmis bir Hasan Sas,Sabri ve Lincoln var.Atil olan bir Bouzid var.Baris-Topal-Servet-Emre kime satacaksin...
Ayni paralelde, Savas Hocam, sen de camiamiz hakkinda, saka olsa bile boyle:Ozgur Huseyinoglu wrote:Hep soyledim, yine soylerim, samimi gorusumdur. Yolundan cevrilmez AY muritleri icin, hakaretlerin en buyugudur herhalde: "Aziz Yildirim gibi bir baskanimiz olacagina, Ozhan Canaydin devam etsin daha iyi!"...Yigit Kavurmacioglu wrote:Her topluluk layik oldugu gibi yonetilir; siz de Ozhan Canaydin, biz de Aziz Yildirim..
Gecenlerde, forumumuzun birrrrrr numarali Canaydin "sempatizani" (:!::?::!:) Ali Hocam da, buna benzer bir laf etmisti sanirim kupa macindan sonra, imzama almayi bile dusunuyorum ciddi olarak, onun ismini de ekleyerek!
genellemeler yapmazsan, sevinirim, o da bana hakaret gibi geliyor...Savas Macun wrote:Bu yuzden de her GS'linin kimseyle paylasamadigi bir AY arzusu vardir.Basta da Alpay Dedeoglu'nun...