20.Hafta A.gucu-Galatasaray 0-4 (Hakan, Arda, Umit, Serkan)
Moderator: Staff
-
- Moderator
20.Hafta A.gucu-Galatasaray 0-4 (Hakan, Arda, Umit, Serkan)
Ankaradan eli bos gelirlerse onemli bir firsat tepilecek.
Last edited by Cengiz Akgun on Mon Jan 28, 2008 6:08 pm, edited 2 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Nonda GB maci oncesi isinirken Mehmet Topal ile sert bir sekilde carpismis, sakatlanmis. Dizinde esnemeden supheleniyorlar, bugun MR cekilecek, Ankaragucu macinda oynamasi supheli. Takimi sirtlayan bir adam vardi o da sakatlandi, nasil isinma yapiyorlar gercekten merak ettim. Bu adam oynamazsa gol atmamiz mucizelere kalmis olacak.
-
- Site Admin
-
- Staff Member
-
-
Nonda bu haftasonu kesin yokmus, gelen hafta da supheli.
Isinirken birbirlerine hareket mi yapiyorlar yani? Isitan antrenor de bu isten sorumlu tutulmali. Oyle kendi basina savruk isinma mi olur? Biz amator oynarken bile takimla beraber organize isinirdik. Carpisilacak bir isinma turu gormedim, olduysa da bence isitmayi yoneten adam da suclu.
Isinirken birbirlerine hareket mi yapiyorlar yani? Isitan antrenor de bu isten sorumlu tutulmali. Oyle kendi basina savruk isinma mi olur? Biz amator oynarken bile takimla beraber organize isinirdik. Carpisilacak bir isinma turu gormedim, olduysa da bence isitmayi yoneten adam da suclu.
-
- Moderator
Umit karan buyu yaptirmistir. Yahu siz bu haberlere alismamisiniz. Isinirken termostat calismamis iste. Acibademden hastahane olduguna gore kimbilir isinmayi kimler yaptiriyor. Caycidan daha fazla bilgisi olacak degil ya. O da her sabah suyu isitiyor. Hele cift kale antremanlarinda su kaynatiyorlar. Kalli kici ile guluyordur. Surda bir grip oldum yer yerinden oynadi adamlar isinirken birbirlerini kiriyorlar demistir.
Last edited by Cengiz Akgun on Sat Jan 26, 2008 2:24 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz abi vallahi guldurdun beni, cok yasa. Dedigin gibi caycida her sabah suyu isitiyor, ama o isini iyi yapiyor herhalde su caydanligi sakatladi bugun cay yapamayacagim dedigi olmuyordur.Cengiz Akgun wrote:Umit karan buyu yaptirmistir. Yahu siz bu haberlere alismamisiniz. Isinirken termostat calismamis iste. Acibademden hastahane olduguna gore kimbilir isinmayi kimler yaptiriyor. Caycidan daha fazla bilgisi olacak degil ya. O da her sabah suyu isitiyor. Hele cift kale antremanlarinda su kaynatiyorlar. Kalli kici ile guluyordur. Surda bir grip oldum yer yerinden oynadi adamlar isinirken birbirlerini kiriyorlar demistir.
Bu haberlere alistik aslinda ama yaraticilik sinirlari artik zorlaniyor gibime geldi.
-
Roberto Carlos Sivas'i yenip lider olacagiz demis. Once yahu biz ne oluyoruz dedim, sonra baktim cidden en azindan bes saat liderler Sivas'i yenerlerse. Sonra su Nonda isini okudum, Allah herkese GS gibi ezeli rakip versin dedim. Komedi grubu mu, spor klubu, futbol takimi mi ayirt etmek mumkun degil.
Tez zamanda Servet'i de sakatlayalim, ya kendimiz isinirken ya bir rakip, yoksa cocuk alinacak, Lincoln, Ayhan, Nonda benim neyim eksik diye.
Bugunku mac zor, ama bu sezondan umidini kesenler acisindan sorun yok.
Bir de artik mecburen tek forvet oynayacagiz galiba, Ozgurcan gitti, Milliyet'e gore Kalli Umit'i de silmis defterden Sabri'den sonra onu yollamak istiyormus, e Serkan Calik desiniz cidden forvet mi belli degil, Hakan mecbr tek forvet olacak.
Kalli yonetimi transfere zorlamak icin eldeki oyunculari yollama taktigini secmis galiba, adam kalmayinca mecburen transfer yaparlar belki diyordur, bizim Amerika'da tez olacak yoneticiler icin.
Ali
Tez zamanda Servet'i de sakatlayalim, ya kendimiz isinirken ya bir rakip, yoksa cocuk alinacak, Lincoln, Ayhan, Nonda benim neyim eksik diye.
Bugunku mac zor, ama bu sezondan umidini kesenler acisindan sorun yok.
Bir de artik mecburen tek forvet oynayacagiz galiba, Ozgurcan gitti, Milliyet'e gore Kalli Umit'i de silmis defterden Sabri'den sonra onu yollamak istiyormus, e Serkan Calik desiniz cidden forvet mi belli degil, Hakan mecbr tek forvet olacak.
Kalli yonetimi transfere zorlamak icin eldeki oyunculari yollama taktigini secmis galiba, adam kalmayinca mecburen transfer yaparlar belki diyordur, bizim Amerika'da tez olacak yoneticiler icin.
Ali
-
Lincoln, Linderoth, Ayhan, Okan, Hasan Sas, Hakan Balta, Nonda, toplam 7 sakat.
Sabri kadro disi.
Song Afrika Kupasi'nda.
Baris, kart cezalisi.
Toplam 10 adam yok. Aykut'u odunc alalim:
---------------------------Aykut------------------------
Sabri--------------Song---------Linderoth-----------Hakan Balta
Okan-----------Ayhan-----------Baris----------------Hasan Sas
----------------------------Lincoln----------------------------------
----------------------------Nonda------------------------------------
Tu tu tu nazar degmesin, bir kaleci alip bir de Linderoth'u defansin gobeginde oynatarak ligde ilk bese girecek takim cikartiyoruz disaridaki oyuncularimizdan, nazar degmesin masallah.
Ali
Sabri kadro disi.
Song Afrika Kupasi'nda.
Baris, kart cezalisi.
Toplam 10 adam yok. Aykut'u odunc alalim:
---------------------------Aykut------------------------
Sabri--------------Song---------Linderoth-----------Hakan Balta
Okan-----------Ayhan-----------Baris----------------Hasan Sas
----------------------------Lincoln----------------------------------
----------------------------Nonda------------------------------------
Tu tu tu nazar degmesin, bir kaleci alip bir de Linderoth'u defansin gobeginde oynatarak ligde ilk bese girecek takim cikartiyoruz disaridaki oyuncularimizdan, nazar degmesin masallah.
Ali
-
-
Ilk on dakika gecildi... Mehmet Topal topla yaklasik 15 defa falan bulusurken Mehmet Guven daha topa ayagini degemedi...
Orta sahamiz hic iyi degil... Emre bana kaptan Bulent'i animsatiyor - toplara sert giriyor ve aldigi toplari gelisi guzel uzun vuruslarla uzaklastiriyor...
Orta sahamiz hic iyi degil... Emre bana kaptan Bulent'i animsatiyor - toplara sert giriyor ve aldigi toplari gelisi guzel uzun vuruslarla uzaklastiriyor...
Last edited by Mert Tokman on Sun Jan 27, 2008 8:14 pm, edited 1 time in total.