10. Hafta: Denizlispor - Galatasaray 1-2 (Nonda 35', 90'(P))
Moderator: Staff
-
-
gol icin baya cabaliyoruz, pozisyon da buluyoruz ama degerlendiremedik henuz.
bu arada bir iki pozisyondur sacma sapan kararlar veren hakem nihayet hasan'i cildirtti.
bir gol atip maci almamiz lazim. en azindan bu kadarini hak edecek bir oyun oynuyoruz.
75 dakika oldu, bouzid'in sahada neye yaradigini anlayamadim.
bu arada bir iki pozisyondur sacma sapan kararlar veren hakem nihayet hasan'i cildirtti.
bir gol atip maci almamiz lazim. en azindan bu kadarini hak edecek bir oyun oynuyoruz.
75 dakika oldu, bouzid'in sahada neye yaradigini anlayamadim.
-
-
Simdi tekrari da gorunce Hasan GS'a geldiginde bir ilk defa aldigi bir sari karta kizamadim ben de. Defanstan topla cikarken, Denizlili ayagini koymusmus resmen...Hakan Bakircioglu wrote:Hakem sacmaladi bence. Caner, Hasan'a faul yapti hakemin gozunun onunde, hakem oynatti. Sonra da sinirle itiraz eden Hasan sariyi gordu...
Bizimkiler dudukten sonra oynadi diye, kart almalilar diye itiraz eden Tomas Abraham kart gordu simdi onlardan.
Daha once Gokhan Gulec'in yerine Caner girmisti, simdi de Murat Karakoc girdi Denizli'de, Fatih Egedik yerine, Dk 81.
Umit Karan'in altipasta ilginc bir top kalmisti onune defansin kafasindan, ama kotu vurdu.
Bizde de Ugur girecek, Bouzid cikti. Dk 82.
Özgür
-
-
-
Karan Fransa'daki hakemi ikna edememisti ama, bir turlu gecemediimis Santos simdi bizim Bouzid'in yaptiginin benzerini yapinca, aldi penaltiyi. Hadi bakalim Nonda at bunu! Dk 90.
Offfffff, kaleci yerinden kiprasmayinca, korkmustum ama, ust filelere asti! 2-1. 3 dk uzatma gosterilmisti, ilki doldu...
Offfffff, kaleci yerinden kiprasmayinca, korkmustum ama, ust filelere asti! 2-1. 3 dk uzatma gosterilmisti, ilki doldu...
Özgür
-
-
-
- Staff Member
Nonda'nin hakki verilsin...bu topcu mutlak ilk 11. lik oyuncudur. Bordeaux macinda evvet kacirmis olabilir ama ofensif bir oyuncu oyunu okumasi icin biraz sabra ihtiyaci olacaktir.
Hakan Sukur'e gosterilen sabir! bu gibi form pesinde olan diger oyunculara da aynen gosterilmesi lazimdir.
Hakan Sukur'e gosterilen sabir! bu gibi form pesinde olan diger oyunculara da aynen gosterilmesi lazimdir.
Last edited by Murat Gökcigdem on Sun Oct 28, 2007 9:56 pm, edited 1 time in total.
-
Ozgur Huseyinoglu wrote:Karan Fransa'daki hakemi ikna edememisti ama, bir turlu gecemediimis Santos simdi bizim Bouzid'in yaptiginin benzerini yapinca, aldi penaltiyi. Hadi bakalim Nonda at bunu! Dk 90.
Iyi oldu bu , Denizlispor'a da ders, birsey oynamadan maci kapatiyorlardi. Nonda iyi oynamaya basladi. Umit'in savruklugu hem basa bala hemde yararli oluyor. Ama ben Hakan'i tercih ederim. Sas cok iyi oynadi, Hakan Balta'da garanti pas oynuyor. Defans iyiydi. Song ile Servet birbirini iyi kapatiyor. Sakatlardan Ayhan, Sabri, Lincoln ile yine acariz. Lider olduk yine.
Kemal Bakircioglu
-
Orkun simdi gecen hafta Bobo'nun yaptigi gibi bir topu tutup kendini yere birakma hareketi yapti ve, zorlaya zorlaya da olsa, 3 puani aldik, hadi gecmis olsun. Cok haketmedik belki ama, Denizli de haketmedi.
Son dakikalarda bizim seyirciler Denizli tarafina birseyler atiyordu ama, asker (polis de degil sanki?) mudahalesi ile sakinlemis haliydi sanki o sorunlu durumun.
Son dakikalarda bizim seyirciler Denizli tarafina birseyler atiyordu ama, asker (polis de degil sanki?) mudahalesi ile sakinlemis haliydi sanki o sorunlu durumun.
Özgür