Bende zaten almanya'da transfer çalışmlarını yarın tamamlayıp durda dönüyorum
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: Staff
Nilmar'in gecirdigi sakatlik hakkinda bilgin var mi (bir degil iki)? Bu sakatligin futbol oyununun gerektirdigi hareketleri ne kadar kisitladigini biliyor musun? Ben sahsen gecirdim sol dizimden. 4.5 saatlik ameliyat oldum, bir daha da eski seviyeme gelemedim.Ercan Arslan wrote:Bonservissiz kalmis bir Cristian Rodriguez (eski Paris SG'li) ve mahkeme karariyla boşa çıkan bir Nilmar.. (tamam şuanda sakat ama, iyilesecek)..
simdi yukarida gorecegin uzere senin yorumunla alakali bir durumu yok..istersen Nilmar'in kizkardesi ve kuzenlerinin de ismini yazarim..peki sen bu adamin iyilesip oynarsa dunyanin en iyi santraforlarindan biri olacagini biliyor musun? iyilesmezse sende kontratini iptal edersin..bunu madde olarak koymak mumkun...bonservis parasi yok adamin, neyin kumari? en fazla yilbasina kadar verecegin bir miktar para..onu zaten 11'e giremeyen her adam icin vermek durumundasin..iyilesmezse ve durum umitsizse yilbasinda feshedersin sozlesmeyi...Nilmar kulubuyle neden mahkemelik olup, serbest kalmis acaba? Kulubu umit gorse izin verir mi boyle bir oyuncunun serbest kalmasini.
Aciklayayim nasil kumar oldugunu. Bir kere kisa araliklarla iki dizindeki carpraz baglarini koparmis bir futbolcu. Hangi uzman, ne demis? Onu pazarlayan simsarlarin doktorlari mi? Bu sakatliklarin riski cok buyuk. Ayni seviyede geri donme olasiligi cok az. Mutlaka oyunundan, futbolcunun yeteneklerinden cok sey alip goturen bir sakatlik. Ben ameliyata girmeden once quadlarim ayni genislikteydi. Ameliyattan sadece 2 hafta sonra sol bacagimdan tam 2,5 cm kaybetmistim. Daha bir tanesi dogru durust iyilesmeden otekisini sakatlanmasini dusunemiyorum.Ercan Arslan wrote:
simdi yukarida gorecegin uzere senin yorumunla alakali bir durumu yok..istersen Nilmar'in kizkardesi ve kuzenlerinin de ismini yazarim..peki sen bu adamin iyilesip oynarsa dunyanin en iyi santraforlarindan biri olacagini biliyor musun? iyilesmezse sende kontratini iptal edersin..bunu madde olarak koymak mumkun...bonservis parasi yok adamin, neyin kumari? en fazla yilbasina kadar verecegin bir miktar para..onu zaten 11'e giremeyen her adam icin vermek durumundasin..iyilesmezse ve durum umitsizse yilbasinda feshedersin sozlesmeyi...
sevgili Ali,Sevgili Ercan,
Ben böyle bir transferde gördüğüm sorunu yazayım. Her futbolcu alımı gibi ya da hoca ile anlaşma gibi bunun da risklerine ve de potansiyel getirilerine bakmak lazım.
Başarılı olursa potansiyel getiri yüksek bunu bu forumda kimse yadsımıyordur, denklemin o tarafını geçiyorum.
Burada başarılı olma ihtimali hakkında bir tartışma var gibi gözüküyor. Göle maya çalmaktan (yani binde bir, milyonda birden) %50ye kadar farzedelim.
Siz sanırım ucuza alınırsa, kiralanırsa kaybedilecek bir şey yok neden denemiyoruz diyorsunuz.
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/25/son/sonspo16.aspGalatasaray'ın hedefi şimdi de Gudjohnsen mi?
Şenhan Bolelli
İspanyol spor gazetesi Marca, Barcelona'da satış listesinde olan ve dizinden sakatlığı bulunan İzlandalı forvet oyuncusu Eidur Gudjohnsen ile Galatasaray'ın da ilgilendiğini iddia etti.
Gudjohnsen için İngiltere'nin West Ham kulübünün futbolcu ve kulübü Barcelona ile görüştüğü belirtilirken, araya Galatasaray'ın da girerek 29 yaşındaki İzlandalı futbolcuyu istediğini İspanyol kulübüne ilettiği ifade edildi.
Barcelona'nın Gudjohnsen için 10 milyon avro istediği, ancak şu ana kadar hiçbir kulübün bu rakama yaklaşamadığı için anlaşmanın sağlanamadığı kaydedildi.
Bu arada İspanyol gazetesi, Gudjohnsen'in dizinden sakatlığının devam ettiğini ve büyük olasılıkla ameliyat olması gerektiğini savunurken, İzlandalı futbolcunun anlaşacağı yeni kulüpte doktor kontrolünden geçmekten korktuğu ileri sürüldü. Gudjohnsen'in ameliyat olması halinde 2 ay sahalardan uzak kalacağı söyleniyor.
Milliyet ve Sabah yazmissa biraz supheyle bakacaksiniz. Sakatligindan baslikta bahsetmeleri de cabasi. Dogrusu GS su futbolcuyla ilgileniyor diye baslik atip sonrasinda "su anda bu futbolcunun sakatligi" var denmesi.Baris Tokat wrote:Gudjohnsen iyi güzel de, peki bu haber dogruysa adama milyonlari vermek ne kadar dogru olur?
"G.Saray sakat Gudjohnsen ile ilgileniyor"
http://www.sabah.com.tr/haber,3938E633D ... 7E43F.html