BURSASPOR-GALATASARAY 0-1 (dk 60 ü.karan)
Moderator: Staff
-
-
Bence Orkun zamanla daha da iyi olacak. Aykut aynen Ozan'ın dediği gibi topları seyrediyor hep. Yanlız Lincoln ve Linderoth olmadan GS çok kötü. Bizim çok övdüğümüz gençlerde bugün iş yok (Mehmet, Sabri ve Arda)Ozan Ersoy wrote:Ne dusunuyorum. Epey iyi oldugunu dusunuyorum. Kotu bir hata yapti, etkilendi. Aykut bunlarin hepsini seyrederdi, siz yan topa cikan ama arada yumrugu kisa dusen kaleciyle hic cikmayan, cizgisine cakili kaleciyi karistiriyorsunuz. Hazirlik macinda ortadan kafa golu yiyen kaleci Orkun degil Aykut.Ercan Arslan wrote:evet Ozan ne dusunuyorsun Orkun'un yan toplari hakkinda simdi?
Ozan
Ölüm varmış, korku varmış
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
-
sanirim ben farkli bir mac seyrediyorum..henuz yan toptan gelen herhangi bir topu tutmayi basarabildigini goremedim.. umarim bu maci kazasiz atlatiriz.. ancak, bu Orkun'la ne Avrupa ne de Lig yurumez.. ligde belki Aykut ama Avrupa icin o da yetersiz... bu yan top hatalarini Bobo'nun onunde, yada Trabzon'lu Umut Bulut veya Ersen Martin'in yaninda yaparsa ki yapar.. skor farkli olur..Ozan Ersoy wrote:Ne dusunuyorum. Epey iyi oldugunu dusunuyorum. Kotu bir hata yapti, etkilendi. Aykut bunlarin hepsini seyrederdi, siz yan topa cikan ama arada yumrugu kisa dusen kaleciyle hic cikmayan, cizgisine cakili kaleciyi karistiriyorsunuz. Hazirlik macinda ortadan kafa golu yiyen kaleci Orkun degil Aykut.Ercan Arslan wrote:evet Ozan ne dusunuyorsun Orkun'un yan toplari hakkinda simdi?
Ozan
-
Topal ve Baris girdikten sonra Bursa tek tuk ataklarla gelebiliyor. Mac Bursa sahasinda geciyor. Insallah Kalli gozlemlemistir bizim gibi. Mehmet Guven vasat altiydi.
Simdi Ayhan cizgiye indi. iceri cikardi, sutu vega kurtardi direk dibinde.
Simdi yine organize geldik, Baris sabriye cikardi, sutu nefis, kaleci iki hamlede onleyebildi.
GS cok kosuyor. Mac bitiyor GS kosuyor.
Ozan
Simdi yine organize geldik, Baris sabriye cikardi, sutu nefis, kaleci iki hamlede onleyebildi.
Ozan
-
Baris cok iyi futbolcu. Hem fizigi iyi, fuleli, hem de akilli paslari var. Topal da zaten Mehmet'den daha iyi. Gecen sene son maclarda ilk 11 cikmaya baslamisti.Ozan Ersoy wrote:Topal ve Baris girdikten sonra Bursa tek tuk ataklarla gelebiliyor. Mac Bursa sahasinda geciyor. Insallah Kalli gozlemlemistir bizim gibi. Mehmet Guven vasat altiydi.
Ozan
-
-
-
-
-
- Staff Member
-
-
-
Farkli mac izlemiyorsun ama hata bekleyip kaplan gibi atliyorsun. Bu psikolojide saglam yorum yapman zor. Orkun macin en iyi oyuncularindan. Bir suru kurtarisi var. Yan toplarda bir hata yapti, bir yumrugu da kisa dustu. Kisa derken carpraza dustu. Yayin oraya yumruklamadi topu. Olur daha iyi olacak. Aykut'un ben bu tip toplara ciktigi hic bir maci hatirlamiyorum. Sadece bu iki top gelmis olsa, birini elinden kacirmis, birini kisa yumruklamis olsa, tamam haklisin deriz. Ama 4-5 tane cok guzel tuttugu, 3-4 tane de cikip gayet guzel yumrukladigi uzaklastirdigi top var.Ercan Arslan wrote: sanirim ben farkli bir mac seyrediyorum..henuz yan toptan gelen herhangi bir topu tutmayi basarabildigini goremedim.. umarim bu maci kazasiz atlatiriz.. ancak, bu Orkun'la ne Avrupa ne de Lig yurumez.. ligde belki Aykut ama Avrupa icin o da yetersiz... bu yan top hatalarini Bobo'nun onunde, yada Trabzon'lu Umut Bulut veya Ersen Martin'in yaninda yaparsa ki yapar.. skor farkli olur..
Ersen Martin, Bobo Mondragon'a da atiyordu. Sanki Mondragon ligin gol yememe rekoru kirmims, nefis hatasiz derbiler cikarmis da, Avrupa'da harikalar yaratmis, gruplardan cikmamizi saglamis falan da biz kacirmisiz. Onunde Song-Tomas varken 30-40 gol yiyen Almanya 2. ligine gitmis kaleciden bahsediyoruz.
2 mac 0 gol. Insallah sansi ve oyunu daha da iyi olur Orkun'un.
Ozan Ersoy
Last edited by Ozan Ersoy on Sun Aug 19, 2007 8:51 pm, edited 2 times in total.
-