Sevgili Oğuzgan, Morais, Willian, carlos alberto hatta bunlara renato agusto, guilherme, tiago neves gibi genç oyuncularıda ilave edebilirsin.bu oyuncuları defalarca seyrettim. Teknikleri çok iyi ama fiziki olarak avrupada oynayacak durumda değiller. fiziklerini güçlerini geliştirmeleri lazım. Şimdi 2 haftalık tatile çıkıyorum 2 hafta sonra daha detaylı yazabilirim.Oguzhan Basyigit wrote:evet bu siteyi kurmakta hiç bir çıkarımız yada popülist kaygımız olmadı,ropörtaj teklifine bile çok geç cevap vermemizden belli belki de bu..açıkçası amatör ruhla ama profesyonelce bir işe girdik,ben kendi adıma diyebilirimki önümüzdeki yıl izleyeceğim adamları u-20 ve u-17 den belirledim bile..sadece eleme yapacağımErcan Arslan wrote:ben şahsım adına bu işten bir beklenti içinde degilim.. cunku bunun için extra bir şey yapmiyorum... maçlari severek izliyorum, istedigim icin..
sevgili Mehmet Gorgen,
Brezilya ile ilgili çalışmanızdan çok etkilendim emeğinize sağlık.Acaba size birkaç oyuncu hakkında soru sorabilirmiyim?
Öncelikle corinthianstan willian..mücadeleci bir 10 numara olarak dikkatimi baya bir çekti,ikinic olarak santostan Marcos Aurelio,çok kıvrak teknik bir adam bu adamları izleme fırsatı buldun mu? bir de u-17 den 2 oyuncu sormak istiyorum biri tiago silva hani şu MANU ya transfer olan çocuk,diğeri ise LULA yani Luiz Marcelo Morais dos Rei..müthiş bir yetenek u-17 kore de brezilyanın en önemli silahı olacak..bu 2 oyuncu hakkında bir şey duydun mu?
özellikle lulayı izleyeceğim de
Gerçi 2 haftalık tatilde uydu sistemimi taşıyamadığımdan sadece türk ve bazı yunan tv'lerinin verdiği maçları seyredebileceğim.
Dolayısıyla Brezilya ligi haftalık değerlendirmeye 2 haftalık ara vereceğim.