ki hava ustunlukleri eksik. Ama yer tutma-alan paylasma- uyum konusunda iyilerdi. Burada hala eksik olan defans akli. Popescu-Gotz-Erhan Onal vs gibi bir adam. Ben herseye ragmen Song gitsin, Tomas ucretle indirimle kalsin derim.
Hatta bana kalsa biraz fantastik olacak ama Tomasda gitsin Hakan Sukuru tandem oynatirim. Cok iyi olacagini zannediyorum. Cuneyti ve Rasiti hatirlayin.
Bunlarin 2'side santrafordu.
Hucum kanatlari kotu degil. Savunmada biraz zayiflik var. Ama Turkiyede gecen yil buyuklerden hangisinin daha iyiydi? Serkan-Umit Ozat-Ugur Boral rezilligimi? Yoksa Ibrahim Toraman- Baki- sacmaliklarimi?
Ugur, Erkan, Ferhat, Orhan, Sabri vs gibi bircok alternatif var.
Ozan Ersoy wrote:Italyan/Alman mantigi. Bir takimi takim yapan, Kaleci + Stoper + Orta sahanin gobegi + Santrafordur, bunlar mutlaka iyi olmali gerisini onlarin etrafinda kurarsin. Demek ki Song'u ve Tomas'i sizin begendiginiz kadar begenmiyor veya o aldiklari parayi hakettiklerini dusunmuyor Kalli.Ali Gursel wrote:
Ozan,
Kalli geçen sene GS'ı ne kadar izledi bilmiyorum ama ben geçen sene GS'ı izleyip, iki bek pozisyonunu seyredip bunu öncelik yapmayan hocadan şüphe ederim. Elinde Servet, Song, Tomas, Tolga falan varken sol ve sağ bekte de durumumuz belliyken hocanın önceliği neden stoper, ben bu kısmı anlamıyorum. cidden, sen biliyorsan yaz.
Arda'ya rağmen kanatlarımız çok çok zayıf bizim.
Ali
Stoper konusunda degil de kaleci konusunda ona katilmiyorum. Orkun alinmaliydi. Ama o da eminim Kayseri'lilere takildi. 3,5 milyon Euro Volkan Yaman icin isteniyorsa, Orkun icin 5 milyon isterler. Gorgen'in astigi bir listede Alman liginin en iyi 20 kusur oyuncusunun 7'si kaleciydi. Kalli Almanya'da yetismis, temel egitimini orada almis Aykut'a guveniyor olmali. Ama Aykut'un calismasi gereken bir cok sey var. Ozellikle yan toplar.
Kanatlarimiz kotu degil, kanat savunmamiz kotu. Sol bek transferi yapilacak bence. Bu Volkan Yaman uzerinde ugrasiyorlar. Sag bekte ise Kayseri'ye kiralik gonderilen Ugur'u geri getirsinler yeter.
Ozan Ersoy