30.Hafta:Sakaryaspor-Galatasaray 0-3 (M.Guven, U.Karan (2))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Macin en iyisi Mehmet Topal'du. Top surme var, pres var, sut var, pas var. Ustelik oynadikca daha iyi oluyor.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Umit Karan 2 gol atmis öyle mi :D

Osman Tantana'ya göre 'leblebi' gibi gol atiyormus mubarek :D Gerets ya
onu kesmeseymis GS'in durumu ne olurmus...adam ustune ustluk macin
yildizi secildi, anlamasi guc gercekten...kafamda komplo teorileri turemeye
basladi. Bu adamda benim göremedigim ne var acaba!! Allahin palyacosunun
iste...
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Maci seyretmedim ve ikinci yarisina TRT'den Orhan Ayhan abimiz anlatirken yeti$tim. Eksik olmasin Tolga gorduklerinden bahsetti. Bu arada forumdaki mac konusunda sonuc kisimlarinida ben girdim. Demek ki benden ba4ka forumun "sahipligini" ustlenen macla ilgilenmedi diye du$undum. Orhan Ayhan'da galiba biraz u$utmu$ olmaliki devamli burnunu cekti adam. Yaninda selpak filan da yoktu galiba. Mac seyircisiz oynandi ki hakemin dudugu sahada cin cin cinliyordu ve bir grup ki$ilerin (Sakarya taraftarlari idi) sesler geliyordu. Bir de Ligtv'de mac anlatan Ercan Taner'in sesi de bagirmasi yuzunden Orhan abinin mikrofonunda bana yansidi.

Yahu $u Hakan'a bir iki gol attirmak lazim. Kafayi yiyecek cocuk. $u rekoru kirmali. Ayip oluyor.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Hakan girdikten sonrada çok sayıda pozisyon bulunmuş, az önce izlediğim kadarıyla ama olmamış..Hakan atsa artık iyi olurdu, memlekette yeterince kriz var zaten, birinden kurtulurduk.. :)
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Ciddi bir soru...Umit Karan'a 3. gol yazildi mi gercekten, bana göre Mehmet
Topal'in attigi gol??
Ozgur Huseyinoglu

Macin golleri

Post by Ozgur Huseyinoglu »

FLV olarak:
:arrow: 29' Mehmet Güven
:arrow: 33' Ümit Karan
:arrow: 45' Ümit Karan

YouTube'dan:
:arrow: isinserimer - 3:06
:arrow: memokorkmaz - 1:02
:arrow: lerashasan - 1:26
Hasan Tezcan wrote:Ciddi bir soru...Umit Karan'a 3. gol yazildi mi gercekten, bana göre Mehmet
Topal'in attigi gol??
GS Resmi Site Mac Sayfasi Karan demis, TFF Gayriresmi sayfasi Karan demis. Bu macin resmi sayfasina daha rapor sonuclari islenmemis herhalde ben bunlari yazarken.

Yalniz, gecmiste, Hakan Sukur'un bir golde, "topun onunden egilerek kacip, defansi sasirtti" gibisinden katkisina kredi verildigine gore, bu golun de "senin hokkabaz"a verilmesine cok sasirma bence yani... :)
Özgür
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Bu macin ozelligi, bu sene ikinci defa 3 mac ust uste kazanabilmemiz. En son 13-14-15inci haftalarda Sakarya-Antalya-Sivas'i yenmisiz. Bir sonraki hafta Fener'e yenilmisiz. Simdi de 23-29-30'da Gencler-Rize-Sakarya'yi yenmis olduk. Bu hafta Antalya macini kazanirsak gercek anlamda sampiyonluk havasina girmis olacagiz.
Post Reply