Riva- tarihten bir anektod

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Riva- tarihten bir anektod

Post by Mehmet Gorgen »

Aşağıdaki haber Zaman gazetesi sporvizyon ekinden alınmıştır.

1978'de GS kongresi öncesinde Başkan selahattin Bayazıt Riva arazisini GS'a kazandırırken basının ve kongre üyelerinin Başkan'a demediği kalmamış.

Image
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Belki 30 yıl sonrada Özhan Canaydın çok başarılı bir başkandı ama başarıları ilk anda idrak edilemedi, diye haberler çıkar :D
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Bence biraz aceleci davraniyoruz...Olaylar olsun bitsin, ki bu epey zaman
aldi cesitli nedenlerden öturu, o zaman bakariz. Riva olayi var, stat var
söyle böyle bildigimiz, ve bilmedigimiz yatirimlar, hamleler...GS seffaf
bir camia degil o hususta, herseyi aciklasin, ki dogrusu da bu zaten. Rakipler
(agzim rakip demeye varmiyor aslinda, cunku kuyu kazmak rakiplik degil
benim kitabimda) firsat kolluyor...evet paranoyak bir yaklasim ama bir TR
gercegi bu, gecmiste örnekler var.
Hasan Utku

Post by Hasan Utku »

Yıllardır Özhan Canaydın nezdinde Galatasaray'ın en başarısız başkanı teranelerini dinleyip,okudukça ,gülüyorum ben bu habere haliyle.. :D
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Hasan Utku wrote:Yıllardır Özhan Canaydın nezdinde Galatasaray'ın en başarısız başkanı teranelerini dinleyip,okudukça ,gülüyorum ben bu habere haliyle.. :D
Gulen sirf siz degilsiniz Hasan bey, ben yorumsuz haber ekleyeyim, siz gulmeye devam edin ama:
CAS'dan kötü haber
Sözleşmesi sona ermeden kulüpten ayrılan Frank Ribery ile ilgili tazminat talebemiz geri çevrildi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) Galatasaray'a olumsuz yanıt geldi. CAS, 2005 yılında sözleşmesi sona ermeden kulübü bırakan Fransız oyuncu Frank Ribery ile ilgili olarak tazminat talebinde bulunan Galatasaray'ın bu talebini geri çevirdi. Mahkemenin, Galatasaray Fransız futbolcuya ödemelerini zamanında yapmadığı için, Ribery'yi haklı bulduğu ve kulübün tazminat talebini reddettiği kaydedildi.
Ribery, 2005 yılının Haziran ayında yani kulübe katılmasının üstünden henüz 4 ay geçmesinin ardından eski kulübü Marsilya'ya geri dönmüştü.
Bonservisi icin verdigimiz para 2 milyon Euro, bir de ustune odenenler avukatlar falan.

Bu da GS'i maddi krizden kurtaran baskan.

Aptal dostum olacagina akilli dusmanim olsun derler ya...Hep soyledigim gibi, Aziz Yildirim baskan olsa GS'a bu kadar kotu olmaz.
Post Reply