Wallahi bu dedigin dogru olurdu, eger omrum boyunca kalecinin topa cikmayip forvetlerin vurdugu kafalari gormesem. En son ornegi Alkmaar macinda 86. dakikada Volkan, top alti pasi birak neredeyse kalenin icine ortalandi, Volkan cikmadi, cizgide yedi golu, yani birak malzemecileri bazen kaleciler bile cikmiyor.Görkem KIRGIZ wrote:Yahu şu Erdinç Aykut'u görüyor mu görmüyor mu tartışması kadar da saçma birşey görmedim ben yahu. Adam 6 pastan kafaya çıkıyor, malzemeci Orhan'ın gelmesini bekleyecek değil ya, tabi Aykut'u bekleyecek. Kafaya çıkarken eller kollar biraz yana açılır istem dışı, ama kolunu böyle höt diye dümdüz açarsan bunun istem dışı falan olmasına imkan yok.
Ben olay alti pasin disinda diye anladim. Bir de kurali bilmiyorum. Burada yazildigi gibiyse fauldur, ama burasi kaleye cok yakin, kaleci kesin cikar gibi bir dusunceyle degil, kolunu o sekilde acmak yasak oldugu icin fauldur. Futbolda alti pas haricinde sahanin her yeri aynidir zaten, kaleye cok yakin diye kural degismez kaleci kesin cikar diye, ya alti pasin icindesindir ya degil, disindaysan da oranin orta sahanin orta yuvarlagindan farki yok bir hareketin kusurlu olup olmamasi acisindan (mesela burasi orta yuvarlak, simdi on libero yakinlardadir, demek ki kolu acmak faul gibi bir dusunce yok).
Ali