Cengiz Akgun wrote:Ilginc. Bu forumda macla ilgilenen pek yok (Ismail gibi bir iki demirba$in di$inda). Tolga Girici, Ozan (ki gecen BJK macindan beri dut yemi$ bulbul gibi). Tamam bazilari TV'den izliyorlar. Ama sanki cogunluk kaderine razi olmu$ galiba.
Cengiz Abi bazi onemli maclari arkadaslarla izliyorum, foruma takilamiyorum.
Zor bir mac oldu. Trabzon'un iyi bir kadrosu var ve ilk yari presle bizi epey bastirdilar. Gokdeniz her GS macinda oldugu gibi yine ortaligi dagitti. Ceyhun beklendigi kadar etkili olmadi. Belki de Tomas, Emre , INamoto uclusu orayi iyi kapatti, bilmiyorum. Ama biz hicbir sey oynamadik ilk yarida. Gokdeniz'in karsisina Ergun'u cikran Gerets Ergun'un madara olmasini epey seyretti. ARda da hic defansa yardim etmiyor. Forvet gibi ilerde bekliyor. Attigimiz gol dahil organize pek atagimiz yoktu. Hakan gorevini yapi, topu guzel indirdi. Ayhan orada ofsayt olabilir, ama TS defansi ard arda buyuk hatalar yapti o pozisyonda,
Ikinci yariya TS hizli basladi. Daha ilk saniyelerde Gokdeniz yine Ergun'un yanindan ruZgar gibi gecti. Zaten golu bulmalari da uzun surmedi. Golde aslinda faul olabilir, zaten Aykut'un dudagi patladi, ama pozisyonu o duruma getiren Aykut oldu. Daha once cikmasi lazimdi, ayrica topu tutmak yerine yumruklamasi daha iyi olurdu. Yine de genel olarak Aykut iyiydi, iki tane iyi top cikardi. Ceza sahasina pek hakim degil, cizgi kalecisi olarak iyi.
Iki uc pas ust uste yapamayan GS golden sonra ne olduysa acildi, bir 10 dakika kadar ust uste pozisyonlar buldu. Macin basindan beri neredeydiniz diye sormak lazim. Takim cani isteyince oynuyor sanirim.
Tabi bu arada Ziya Dogan'in Ceyhun'u oyundan almasi , Gokdeniz'i ortaya , Yattara'yi saga gecirmesinden hemen sonra bizim gol atmamiz onlarin sanssizligi oldu. Bu arada Gerets Ergun'un yerine Ferhat'i sokmustu. Neyse ki bir gol daha yemedik. Ikinci golu attigimiz 10 dakikada oynadigimiz oyunu niye macin tamaminda oynamiyoruz ki?
Bizde macin en iyileri basta Ilic'ti. Oyunun sikistigi her yere kostu, geriye kadar gelip top caldi. ONun gibi iki uc adam daha olsa keske. Mucadele etmiyor diyoruz , ama 19 yasindaki ARda'dan cok daha fazla kosuyor. BU arada Arda'da duzelme var. Ne olursa olsun 3 tane sutu var bugun. Birisi gol oldu. Ayhan cok iyiydi, iki golde de vardi. Hakan elinden geleni yapti. Bazen sahadaki varligi bile takimi psikolojik olarak rahatlatiyor. Trabzon'da en iyi Gokdenizdi.
Song neden oynamadi anlamadim, ama Emre Tomas ikilisi 5-10 mac oynasa birbirine alisir. Bol bol sari kart aldik bugun. Neyse ki kirmizi cikmadi. Musa'nin sakatligi cok uzucu. Ama Arda'nin hicbir sucu yok. O kosuyordu, Musa topa vurmak istedi, iskaladi, Arda'nin bacagina bacagi carpti, iki yerden kirilmis.