Ozan'im,Ozan Ersoy wrote:Da sen kendi sahanda Denizli'yi yenemiyorsan haftaya Besiktas'i sonra Trabzon'u nasil yeneceksin? Yenemeyeceksin, o yuzden puan farki daha da acilmaya devam eder gibi gozukuyor. 3. 4. luge dusme ihtimali buyuk.
Gecen haftaki 3 puan kaybina yikilmadim. Son iki yildir daha onceleri kadar "korkulu rakip" degiller belki ama, Antep oldu olasi, eften puften bir takim olmadi. Bu takim puan kaybedecek, hele deplasmanda bu cok daha olasi. Antep gibi bir deplasmanda da, haydi haydi normal. Amaaaa, tutup da, sen ASY'de lig 16.si ile oynarken, 2 puan birakiyorsan (*), ne zaman, nerde, nasil puan kazanacaksin yahu?!?
Avrupa maclarinda daha degisik bir motivasyonla oynaniyor denir. O hesap, buyuklerle oynanan maclarda da, daha ciddi yaklasacaklardir, haftaya BJK'yi deplasmanda da yenebiliriz yani, cok sasirtmaz bu beni ama. Yahu, burda kaybettigin 2 puan ile, orda deplasmanda kendini paralayip da cok zor olarak alacagin puanlarin degerini de iyice dusurmus oluyorsun...
Hayatta da erkenden havlu atmak taraftari degilim aslinda. Gecen sene burada birtek Deniz'le ben hala matematiksel olasiliklardan bahsediyorduk son haftalarda. O acidan, insallah dedigin gibi FB ve BJK de puan kaybeder de, daha da uzulmus olmayiz, umudumuzu devam ettiririz sonuna kadar (en azindan CL'ye gidebilmek icin yani!)
Hoscakal(in),
... ki Tugay'in kale direklerini tekmeledigi bir Karagumruk (diye hatirliyorum) maci vardi mesela. O zaman takim ne yapsa da gol olmamisti. Bu oyle de degil, yenilmemiz de gayet olasi bir sonuctu adamlarin yakaladiklari pozisyonlara bakinca.